Bose L1 Compact system

 • Product is : UITVERKOCHT!
 • Levertijd : Niet meer leverbaar
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn :
 • Staat in de Showroom? :

Bose L1 Compact portable line array system

In één keer mee te nemen. Binnen een minuut op te stellen. Vult de ruimte met Bose-geluid.

Het L1® Compact system combineert conventionele PA- en monitorfuncties in één compact systeem. Het systeem kan achter of naast een artiest, dj of presentator worden geplaatst en produceert een breed, gelijkmatig geluidsveld op het hele podium en in de hele zaal, zelfs in de uiterste hoeken. Het is ons kleinste, lichtste en gemakkelijkst op te bouwen L1 system, met een gewicht van slechts 13,3 kilogram.

Groots geluid. Klein pakket.

Nu kun je voor bijna elk optreden, evenement of elke gelegenheid over Bose-geluid beschikken. Het L1 Compact system is klein genoeg om in de kofferbak of op de achterbank te vervoeren, en dankzij het innovatieve modulaire ontwerp is het systeem in een mum van tijd opgebouwd. Je kunt het systeem ingeklapt gebruiken in kleine ruimtes of uitklappen in grote ruimtes. Geen gezeul met extra apparatuur. Er hoeven geen zware luidsprekers op statieven worden getild. Geen luidsprekerkabels.

Een heel andere luidspreker

De smalle luidspreker van het L1 Compact system verdeelt het geluid goed en gelijkmatig door de zaal dankzij de Bose Spatial Dispersion-technologie. Door de ongebruikelijke verticale vorm wijkt de luidspreker duidelijk af van conventionele PA-luidsprekers. Die bijzondere vorm heeft bovendien een zeer positief effect op de geluidsdekking. Zowel de bandleden als de mensen in de zaal die aan de zijkanten bevinden, horen hetzelfde heldere, uitgebalanceerde geluid als het publiek dat vooraan staat.

Product Omschrijving
Details

De luidsprekerarray van de L1 Compact is kleiner dan die van de L1 Model I/II systems, maar produceert een vergelijkbare horizontale geluidsdekking. De L1 Model I/II-luidsprekers projecteren het geluid verder en met minder volumeafname dan de luidsprekerarray van de L1 Compact.

Geïntegreerd systeem

Als je het L1 Compact system gebruikt, hoef je geen aparte versterker, mixer of baskast meer mee te nemen: deze zijn al in het systeem geïntegreerd. In de power stand van het systeem zijn een basluidspreker en versterker plus een mixer met in totaal vier ingangen en twee uitgangen geïntegreerd.

Kanaal 1 is een microfooningang met aangepaste ToneMatch-presets voor een dynamische handmicrofoon. Met de presets wordt de toon van de handmicrofoon automatisch geoptimaliseerd als deze in combinatie met het L1 Compact system wordt gebruikt. Kanaal 2 kan maximaal drie ingangen tegelijk aan, inclusief een gitaar, keyboard of ander instrument, dj-mixer, mp3-speler, laptop of projector. Het systeem heeft een afgestemde ToneMatch-preset om het geluid van akoestische gitaren te optimaliseren.

Het L1 Compact system: audioprestaties, zeer eenvoudig op te bouwen, en in één trip te vervoeren. Exclusief van Bose.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
 • Spatial Dispersion™-luidsprekertechnologie werkt met zes kleine drivers die onder nauwkeurig gemeten hoeken in een slanke, verticale behuizing gemonteerd zijn. Deze gepatenteerde Bose-technologie zorgt voor een horizontale geluidsdekking van bijna 180 graden. Het geluid blijft consistent, zelfs helemaal aan de zijkant van het systeem.
 • De in de power stand geïntegreerde mixer bevat één XLR-microfooningang op kanaal 1. Kanaal 2 heeft één instrumentingang, één RCA-stereo-ingang en één 1/8-inch stereo-ingang. Beide kanalen zijn voorzien van tweekleurige klip-led's, een volumeregelaar en een aangepaste ToneMatch-preset. Het achterpaneel heeft één gebalanceerde 6,35mm-lijnuitgang en één RCA-stereo-uitgang.
 • De in de power stand geïntegreerde eindversterkers zorgen voor heldere en nauwkeurige versterking voor de L1 Compact luidspreker en basbehuizing.
 • PA- en monitorfuncties zijn gecombineerd in één lichtgewicht, zeer draagbaar systeem. Dankzij gepatenteerde Bose-technologie kan het systeem direct achter of naast de artiest worden geplaatst; er zijn dus geen aparte PA-luidsprekers, podiummonitors en mixers meer nodig.
 • De gepatenteerde ToneMatch-presets optimaliseren het L1 Compact system voor een dynamische handmicrofoon (kanaal 1) of een akoestische gitaar (kanaal 2).
 • Dankzij de twee unieke opbouwstanden, (uitgeklapt 199,5 cm en ingeklapt 41,8 cm hoog) kun je de geluidsdekking voor de ruimte of het evenement aanpassen. Voor een groter publiek kun je de inbegrepen verlengstukken gebruiken om de array hoger te zetten. Voor kleinere groepen en vergaderingen kun je de array in de speciale sleuf op de power stand laten staan en het systeem op een tafelblad zetten.
 • Dankzij de duurzame, lichte, in elkaar grijpende onderdelen is het systeem zeer eenvoudig te vervoeren, op te bouwen en af te breken. De power stand weegt slechts 11,2 kilo en het totale systeem met luidspreker en extra componenten weegt 13,3 kilo. Geen luidsprekerkabels, statieven of basmodules vereist. Het hele systeem is in minder dan één minuut op te bouwen.
Garantie Nee
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Bose
Instrument is: UITVERKOCHT!
Passief / Actief Actief
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation