Bose L1 Pro32 + Sub2 portable line array systeem

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Onbekend neem contact op voor meer info
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 36 maanden
 • Staat in de Showroom? : Nee

Bose L1 Pro32 + Sub2 portable line array systeem

De top van draagbare PA systemen

Met de ongekende helderheid en output van een articulated line array met 32 drivers biedt de L1 Pro32 met Sub2 Powered Bass Module een horizontale dekking van 180 graden met het meest gerichte verticale dekkingspatroon en de hoogste SPL op afstand ooit in een L1, voor complexe geluidsdetails, helderheid en consistentie, zelfs in de verre uithoeken van een grote zaal.

De L1 Pro32 biedt een superieure ervaring voor dj’s, singer-songwriters, bands én je publiek. Alles wat je nodig hebt om je beste optreden te geven.

 • 180 graden horizontale dekking
 • 128dB SPL-Piek bij koppeling met Sub2
 • 32 drivers, rechte line array, uniform dekkingspatroon
 • een balans tussen vermogen en draagbaarheid
 • Sub2 powered subwoofer
 • Geïntegreerde mixer
 • Fantoomvoeding
 • Bluetooth connectiviteit
 • Draadloze mixerbediening via L1 Mix-App
 • Tonematch-poort voor gemakkelijke aansluiting op mixer

Normale prijs: € 3.400,00

Dera prijs : € 3.399,00

meer informatie
Product Omschrijving
Details

Slanke vorm. Groots laag.

De L1 Pro32 heeft in combinatie met de Bose Sub2 subwoofer een 10" × 18" neodymium RaceTrack-driver met hoge uitslag. De Sub2 is een krachtigere optie met een luider volume en indrukwekkend laag. Met het unieke RaceTrack-driverdesign geeft de Sub2 krachtig laag, heeft een optimaal zwaartepunt en neemt weinig ruimte in beslag. Het slanke ontwerp biedt de volledige impact van een conventionele subwoofer zonder het lompe formaat. Bovendien kun je dankzij de SubMatch-connectiviteit de Sub2 met één kabel aansluiten op de L1 Pro32 voor zowel voeding als audio.

Mixer ingebouwd en op je telefoon

Elk L1 Pro system heeft een geïntegreerde mixer, zodat je verschillende instrumenten, microfoons en andere bronnen gemakkelijk kunt aansluiten. Je beschikt over twee 1/4" XLR-combo-ingangen voor fantoomvoeding, 1/4" en 1/8" (3,5 mm) aux-ingangen en je kunt via Bluetooth streamen. Met de verlichte draaiknoppen krijg je direct toegang tot de volume-, tone- en reverb-instellingen voor elk kanaal. Selecteer een van de geoptimaliseerde system EQ-presets voor livemuziek, opgenomen muziek en meer. En voeg nog meer instrumenten en andere audiobronnen toe via de speciale ToneMatch-poort: één kabel levert zowel de voeding als digitale audio tussen het systeem en een Bose T4S of T8S mixer (optioneel).

Met de intuïtieve L1 Mix-app heb je bovendien volledig draadloze controle over je mixer vanaf je smartphone of tablet.

Intuïtieve en directe draadloze bediening

Met de L1 Mix-app kun je de mixerinstellingen direct met je mobiele apparaat aanpassen. Loop gewoon door de zaal, luister hoe de mix klinkt en stem het geluid daar op af. Verander het volume en de tone in de app en zie de led-knop op je L1 Pro tegelijk meedraaien. De mixer en de app zijn altijd in realtime gesynchroniseerd. Bovendien krijg je toegang tot de complete ToneMatch-bibliotheek met EQ-presets. De L1 Mix-app biedt de benodigde connectiviteit voor je optreden en meer flexibiliteit om tijdens de show aanpassingen te doen via de intuïtieve en directe bediening.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Akoestische prestaties: Gelijkmatige dekking – Rechte line array met 32 articulated 2" neodymium drivers; horizontale dekking van 180 graden met het meest gerichte verticale dekkingspatroon en de hoogste SPL op afstand ooit in een L1, voor complexe geluidsdetails, helderheid en consistentie, zelfs in de verre uithoeken van een grote zaal.

Dekking: 180° H x 0° V

Lage frequentie (-3 dB) met Sub2: 37 Hz

Garantie 36 maanden
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Onbekend neem contact op voor meer info
Staat in showroom Nee
Merk Bose
Instrument is: Nieuw
Passief / Actief Actief
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation