Bose L1 Pro8 portable line array systeem

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Binnenkort verwacht
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 36 maanden
 • Staat in de Showroom? : Nee

Bose L1 Pro8 portable line array systeem

De L1 Pro8 is er klaar voor als jij dat bent. Je neemt hem gemakkelijk mee en installeert hem snel. Hij biedt een ruime dekking met een C-vormige line array met 8 articulated 2" neodymium drivers. Deze array levert horizontale dekking van 180 graden met brede verticale spreiding. Hiermee krijgt je publiek helder geluid, of dit nu staat of zit, en tot in de verre uithoeken van kleine tot middelgrote zalen, bijvoorbeeld van een koffiebar of café.

De L1 Pro8 biedt singer-songwriters en dj’s eenvoudige installatie en de beste helderheid – zo klink jij probleemloos op je best.

 • 180 graden horizontale dekking
 • 124 dB SPL piek
 • 8-driver, C-vormige array, ruim dekkingspatroon
 • zeer draagbaar, lichtgewicht systeem
 • ingebouwde subwoofer
 • Geïntegreerde mixer
 • Systeem EQ-Presets
 • Bluetooth connectiviteit
 • Draadloze mixerbediening via L1 Mix-App
 • Tonematch-poort

Normale prijs: € 1.300,00

Dera prijs : € 1.299,00

meer informatie
Product Omschrijving
Details

Veel laag uit een slanke vorm

De geïntegreerde subwoofer met het unieke RaceTrack-driverdesign geeft je krachtig laag, heeft een optimaal zwaartepunt en neemt weinig ruimte in beslag. Deze slanke 7" × 13" driver biedt prestaties die met een conventionele 12"-woofer kunnen concurreren zonder het lompe formaat. Zo wordt ruimte vrijgemaakt in de auto of bus en op het podium en wordt het veel gemakkelijker het systeem van en naar de locatie te dragen.

Mixer ingebouwd en op je telefoon

Elk L1 Pro system heeft een geïntegreerde mixer, zodat je verschillende instrumenten, microfoons en andere bronnen gemakkelijk kunt aansluiten. Je beschikt over twee 1/4” XLR-combo-ingangen voor fantoomvoeding, 1/4" en 1/8" (3,5 mm) aux-ingangen en je kunt via Bluetooth streamen. Met de verlichte draaiknoppen krijg je direct toegang tot de volume-, tone- en reverb-instellingen voor elk kanaal. Selecteer een van de geoptimaliseerde system EQ-presets voor livemuziek, opgenomen muziek en meer. En voeg nog meer instrumenten en andere audiobronnen toe via de speciale ToneMatch-poort: één kabel levert zowel de voeding als digitale audio tussen het systeem en een Bose T4S of T8S mixer (optioneel).

Met de intuïtieve L1 Mix-app heb je bovendien volledig draadloze controle over je mixer vanaf je smartphone of tablet.

Intuïtieve en directe draadloze bediening

Met de L1 Mix-app kun je de mixerinstellingen direct met je mobiele apparaat aanpassen. Loop gewoon door de zaal, luister hoe de mix klinkt en stem het geluid daar op af. Verander het volume en de tone in de app en zie de led-knop op je L1 Pro tegelijk meedraaien. De mixer en de app zijn altijd in realtime gesynchroniseerd. Bovendien krijg je toegang tot de complete ToneMatch-bibliotheek met EQ-presets. De L1 Mix-app biedt de benodigde connectiviteit voor je optreden en meer flexibiliteit om tijdens de show aanpassingen te doen via de intuïtieve en directe bediening.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Akoestische prestaties: Brede dekking – C-vormige line array, met 8 articulated 2" neodymium drivers; horizontale dekking van 180 graden met brede verticale spreiding. Hierdoor hoort je publiek helder geluid, ongeacht of ze zitten of staan en zelfs tot in de verre uithoeken van kleine tot middelgrote zalen.

Dekking: 180° H x 40° V

Lage frequentie (-3 dB): 45 Hz

Garantie 36 maanden
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Binnenkort verwacht
Staat in showroom Nee
Merk Bose
Instrument is: Nieuw
Passief / Actief Actief
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation