Boss WL-20L Wireless System draadloos V-Accordion systeem

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd : Direct Leverbaar!
  • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
  • Garantie termijn : 36 maanden
  • Staat in de Showroom? : Ja

Boss WL-20L Wireless System geschikt voor bijvoorbeeld Roland V-Accordions uit de FR-X series

De Boss WL-20L is een draadloos systeem geschikt voor de Roland V-Accordion en andere instrumenten met een lijnuitgang. Aangestuurd door de nieuwste Boss technologie maakt dit systeem het mogelijk om helemaal draadloos en vrij te kunnen bewegen. Zowel ontvanger als zender zijn gelijktijdig via een universele USB-adapter op te laden. Het systeem is eenvoudig te matchen door bij eerste gebruik ontvanger en zender in elkaar te klikken voor minimaal 10 seconden.

De Boss WL-20L heeft een zendbereik van circa 15 meter waardoor vrij bewegen zonder signaalverlies gegarandeerd is. Een volle accu biedt 10 gebruikersuren, het volledig opladen duurt 3 uur. Een ander plusplus van dit innovatieve draadloze systeem is dat wanneer de plug uit de V-Accordion wordt getrokken, het signaal direct wordt uitgeschakeld.

Normale prijs: € 219,00

Dera prijs : € 198,00

meer informatie
Product Omschrijving
Details

DRAADLOZE VRIJHEID: EENVOUDIG EN SNEL

Heb je er altijd al van gedroomd om draadloos te kunnen spelen met je V-Accordion, maar werd je afgeschrikt door de ingewikkelde opstelling, het klankverlies en de omvangrijke bijkomstigheden? Dan is de WL-20 serie écht iets voor jou! Deze ultracompacte muziektools worden aangestuurd door de nieuwste bliksemsnelle BOSS-technologie. Ze leveren een eersteklas geluid, en plug-and-play-functionaliteiten die komaf maken met alle problemen die draadloze systemen normaal met zich meebrengen.

Van zodra je de eenvoudige draadloze onafhankelijkheid ervaart die de WL-20-serie biedt, zul je nooit meer willen terugkeren naar een standaardkabel! Zonder je zorgen te moeten maken over het beheer van kabels, kun je vrij bewegen tijdens speelsessies thuis, jammomenten met vrienden, en optredens op het podium. Tijdens de soundcheck voor een optreden, kun je bijvoorbeeld ook middenin de zaal jouw klank beluisteren - en zo de beste sound voor het publiek instellen. En met de mogelijkheid om te interageren met andere muzikanten, zullen je live shows dynamischer en onderhoudender zijn dan ooit.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Merk Boss
Instrument is: Nieuw
Garantie 36 maanden
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation