Clavia Nord Stage 4 88 direct leverbaar

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd : Direct Leverbaar!
  • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
  • Garantie termijn : 36 maanden
  • Staat in de Showroom? : Ja

Clavia Nord Stage 4 88

De Nord Stage 4-88 is de directe opvolger van de Nord Stage 3-88 en heeft een gloednieuw panel ontwerp met speciale LED-faders voor elke Layer/split Dit zorgt voor een goed overzicht en maakt het werken met layers en splits nog eenvoudiger en uitgebreider. De nieuwe Preset Library zit boordevol met inspirerende kant-en-klare Piano, Synth en Organ sounds voor snelle en soepele patch creatie.

Met de Layer Scene kan je naadloos schakelen tussen twee verschillende sound setups met een druk op de knop. De Nord Stage 4 biedt een nieuw niveau van muzikale expressie door onder andere het toevoegen van een krachtige nieuwe Effect sectie gekoppeld aan veelzijdige pedaal opties en een premium Triple Sensor toetsenbord.

Normale prijs: € 5.110,00

Dera prijs : € 4.480,00

Nord
Product Omschrijving
Details

PIANO

Het uitgebreide aanbod aan Piano / E.piano en Clavinet samples binnen de Nord library is al indrukwekkend. Voeg hier bij de Nord Stage 4 het unieke triple sensor toetsenbord aan toe en de piano beleving is compleet. Door het toevoegen van faders voor het gebruik bij layers en splits, de unison mode en de dynamische compressor zijn nog eens welkome extra’s.

SYNTH

De Synth sectie, met drie onafhankelijke Layers, is gebaseerd op de krachtige Nord Wave 2 Synth Engine, inclusief virtuele analoge synthese, samples, FM en Digital Waves. Een uitgebreide nieuwe collectie samples uit de Nord Sample Library biedt een breed sonisch palet van strijkers, bas, koren, gitaren en nog veel meer. De geavanceerde Arpeggiator heeft nieuwe Polyfone, Gate en Pattern modes en kan worden gebruikt voor een enorme verscheidenheid aan ritmische toepassingen met aanpasbare patronen. Last but not least is bij de Nord Stage 4 het sample geheugen verdubbeld naar 960MB.

ORGEL

Alle Nord Stage 4 modellen hebben nu digitale en fysieke drawbars. Door de LED drawbars kan men bij iedere memory zien hoe de drawbars stonden toen ze opgeslagen werden. Met de fysieke drawbars kan de gebruiker snel en soepel zijn orgel sound aanpassen. Naast de al zeer geprezen B3 Tonewheel, Vox, Farfisa en Pipe organ simulaties heeft men nu ook de mogelijkheid een Leslie 122 model met gesloten of open microfoon instellingen te kiezen. Voor de echte B3 liefhebber is er nu ook de Organ Bass mode.

EFFECTEN

De 6 effectgroepen konden bij de Stage 3 apart ingesteld worden voor Panel A en B. Bij de Nord Stage 4 heeft iedere klank groep en iedere layer en split zijn eigen 6 effectgroepen. Een krachtige nieuwe DSP chip maakt dit mogelijk en geeft de gebruiker zeer veel extra mogelijkheden aangaande het verfijnen van zijn sounds. Er zijn ook nieuwe effecten toegevoegd zoals de Spring- & Cathedral Reverb en de nodige tempo gestuurde pump / modulatie en spinning effecten.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie Nord Stage 4 88 met een volledig lood verzwaard Triple Sensor toetsenbed (A-C) met aftertouch
Instrument is: Nieuw
Garantie 36 maanden
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Merk Nord
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation