Hydroceel

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd : Direct Leverbaar!
  • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
  • Garantie termijn : Niet van toepassing
  • Staat in de Showroom? : Ja

Hydroceel

  • incl. beugeltjes voor bevestiging in piano
  • incl. handlelding
  • zonder vulzak

Normale prijs: € 84,00

Dera prijs : € 79,00

meer informatie
Product Omschrijving
Details

Vooral in de winter kan het bij vrieskou c.q. oostenwind erg droog in huis worden. Indien de luchtvochtigheid meer dan 5 dagen onder de 40% zakt is het goed dat u de luchtvochtigheid voor de piano omhoog brengt. Dat kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld met een luchtbevochtiger die het klimaat in de hele ruimte omhoog brengt of met een hydroceel die u in de piano aanbrengt. De meest professionele wijze is via een Dammpchaser systeem die zowel verdampt als droogt. Deze is echter duurder dan een luchtbevochtiger of hydroceel.

U brengt een hydroceel aan op de binnenzijde van het bovenraam. Daarvoor worden twee beugeltjes meegeleverd. Kijk eerst even aan de binnenzijde van de piano (via de bovenklep) waar de beste plek is op het bovenraam (meestal iets boven het mechaniek). Zie ook de megeleverde gebruiksaanwijzing.

Let op dat u in droge periodes de hydroceel wekelijks vult. Het zou jammer zijn dat de hydroceel niets doet omdat deze leeg is. Een hydroceel heeft verder niet het eeuwige leven. Vervang deze na 5 tot 10 jaar. U loopt anders de kans dat het absorbtie materiaal via de gaten op het mechaniek gaat lekken.

Een hydroceel vult u in een badkuip of via een vulzak. U laat de vulzak vollopen met water en plaatst dan de hydroceel erin. Even wachten en daarna de hydroceel op zijn kop opnieuw in de zak plaatsen.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Merk Nee
Instrument is: Nieuw
Garantie Niet van toepassing
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation