Johannus Studio 350 klassiek orgel

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd : Snel leverbaar voorraad leverancier
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 24 maanden
  • Staat in de Showroom? : Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering

Johannus Studio 350 klassiek orgel met 3 klavieren

De Studio 350 is met drie klavieren en 37 stemmen de grotere versie van de Studio 150. De professionele organist heeft met de Studio 350 het perfecte studieorgel in zijn huiskamer staan, maar ook de beginnende hobby-organist beschikt met dit orgel over een rijk palet aan mogelijkheden. Dankzij solostemmen zoals de panfluit en de trompet, kan er volop gevarieerd en geëxperimenteerd worden met uitkomende stemmen.

De Studio, één van de meest succesvolle orgels uit de Johannus-familie, is een volledig, toegankelijk en betaalbaar orgel dat is uitgerust met het wereldberoemde Johannus-geluid. De Studio 150 en 350 brengen het orgel voor zowel de beginnende als de professionele organist binnen handbereik.

VOLLEDIG ORGEL

De Studio is een volledig orgel en is net als alle andere orgels van Johannus uitgerust met geluid van de hoogste kwaliteit. Aan ons wereldberoemde geluid doen we geen concessies. Dat is een principekwestie. De klank, de intonatie, de galm: het moet allemaal perfect zijn.

De goede klank en het eigentijdse meubel (beschikbaar in 4 uitvoeringen, meerprijs voor Black North Wood en Wenge) maken deze échte Johannus tot een heel bijzonder, betaalbaar instrument.

Normale prijs: € 8.295,00

Dera prijs : € 7.380,00

meer informatie
Product Omschrijving
Details

Strak en compact meubel

Het eigentijdse ontwerp van het meubel is strak en compact. De Studio zal zich snel op zijn plek voelen in de huiskamer van de 21e eeuw. Het orgel is verkrijgbaar in vier mooie kleuren: Light Riverside, Black North Wood, Nautilus Teak en Wengé. Het frisse en moderne on twerp maakt de Studio geschikt voor elk interieur. Omdat het weinig ruimte inneemt, zal het orgel ook gemakkelijk zijn plekje vinden in de kleinere huiskamer.

Wereldberoemd geluid

Het verschil tussen het digitale orgel en het pijporgel is dankzij vernuftige technieken in de Studio 150 en 350 nauwelijks waarneembaar. Dat heeft in de eerste plaats te maken met de hoogstaande geluidskwaliteit, die bij Johannus dagelijks wordt geperfectioneerd. Zelfs kenners kunnen authentiek pijporgelgeluid niet onderscheiden van de klanken van onze digitale orgels. Onder meer dankzij nieuwe en in eigen huis ontwikkelde techniek, zijn de puurheid en authenticiteit van het geluid in elke toon te horen. Met de blijvende zoektocht naar het oorspronkelijke pijporgelgeluid en de beste manier om dat geluid weer te geven, kunnen we u in ons gehele aanbod bedienen op het hoogste muzikale niveau. Ook in deze Studio 150 en 350.

Vier stijlen

De Studio 150 en 350 beschikken respectievelijk over 28 en 37 stemmen. De variatie-mogelijkheden zijn echter veel uitgebreider. Zo kan elke stem ook nog eens in vier verschillende stijlen worden bespeeld. De Roerfluit 8’ klinkt in de romantische stijl toch echt heel anders dan in de historische stijl. Wie muziek van Bach speelt, zal zich graag van de barokke stijl bedienen, terwijl de composities van Widor natuurlijker klinken in de symfonische stijl.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie 3 klavieren 37 stemmen
Instrument is: Nieuw
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Snel leverbaar voorraad leverancier
Garantie 24 maanden
Staat in showroom Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering
Merk Johannus
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation