Kawai CL-36 White

  • Product is : UITVERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn :
  • Staat in de Showroom? : Nee

Kawai CL36 White

Onze dochter wil piano spelen...maar...waar plaatsen we zo'n instrument....onze kamer staat al zo vol... Leuk, een piano in huis....tussen de eettafel en de wand....slechts weinig ruimte?....wellicht biedt deze CL-26 uitkomst want hij is slechts 28 cm diep!

Kijk eens naar het design. Nog belangrijker dan het uiterlijk is echter het gegeven dat deze compact line digitale piano zowel de vleugelklank als het toucher (toetsaanslag) van de duurdere CN-serie heeft. Ook het feit dat deze CL-26 slechts één (kwaliteits)pedaal heeft is helemaal niet erg. Het middelste pedaal van een akoestische piano is het studiepedaal. Bij een digitale piano kun je het volume simpel met een knopje regelen. Het linkerpedaal wordt de eerste studiejaren nog niet gebruikt. Dus weinig onnodige poespas maar wél veel piano het geld!

Kawai
Product Omschrijving
Details

De CL36 lijkt qua functionaliteit en design zeer op het model CL26, maar hij beschikt daarnaast nog over enkele interessante faciliteiten zoals bijvoorbeeld de Progressive Harmonic Imaging™ technologie met 88-toetsen sampling en het nieuwe Responsive Hammer klaviermechaniek die het spelen tot een zeer authentieke klankbelevenis maken. Bovendien biedt de geïntegreerde Lesson functie ideale oefenmogelijkheden. De vierhandig modus maakt zelfs het musiceren en oefenen met zijn tweeën aan een piano mogelijk.

Authentiek speelgevoel

De Compact Line instrumenten CL26 en CL36 beschikken allebei over een klavier zonder veren met hamermechaniek. Om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren is het model CL36 met het nieuwe Responsive Hammer mechaniek uitgerust. Het Ivory Touch toetsenbeleg van dit nieuwe mechaniek met zijn op ivoor lijkende eigenschappen absorbeert vochtigheid en geeft de speler door een ruwer oppervlak meer zekerheid en een excellente spelcontrole.

 

Uitmuntende klank

De modellen CL26 en CL36 reproduceren de bijzondere klank van de met de hand gefabriceerde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Dankzij de 88-toetsen sampling technologie beschikken beide modellen over een zeer authentieke klank. De CL36 is met de Progressive Harmonic Imaging™ technologie uitgerust die de pianist een zeer authentieke klank en een spel met een grote dynamische scala ter beschikking stelt.

 

 

Modern design

Dankzij de slanke en compacte vorm van de kast hebben de modellen CL26 en CL36 slechts weinig plaats nodig. De geringe afmetingen waren voor het met een prijs bekroonde KAWAI designerteam een grote uitdaging die het met bravoure heeft overwonnen. Door de keuzemogelijkheid tussen Premium zwart gesatineerd of Premium wit gesatineerd passen beide instrumenten altijd perfect bij uw interieur. Terwijl de CL26 met zijn iets rondere vorm meer doet denken aan een traditioneel muziekinstrument, passen de duidelijke en rechte lijnen van de CL36  ideaal in een moderne ambiance.

 

Geïntegreerde Lesson functie

De zeer sterke Lesson functie in de CL36 ondersteunt de pianist in spe bij het leren piano spelen door een geïntegreerde verzameling voor de pianoles typische etudes van Czerny en Burgmüller. Iedere titel kan met een variabel tempo en een individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat hij samen met het eigen spel voor zelfcontrole wordt opgenomen.

 

Metronoom

U zult de ingebouwde metronoom zeer zinvol voor uw oefeningen vinden. Hij biedt verschillende maatsoorten en een instelbaar tempo.

 

Concert Magic

Concert Magic is een exclusief Kawai feature waardoor iedereen meteen kan musiceren. Luister naar in totaal 40 Concert Magic songs of speel deze songs op een zeer eenvoudige manier zonder voorkennis. Nu kan iedereen ervaren hoeveel plezier het maken van muziek geeft.

 

3 Pedalen

Geen standaard in deze prijsklasse. De CL36 is met een compleet pedaal-board met 3 pedalen uitgerust. Met het demperpedaal kunt u ook half pedaal benutten.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Klavier RH mechaniek, 88 toetsen met Ivory Touch oppervlak
Klanken Concert Grand, Concert Grand2, Studio Grand, Modern Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Klankoorsprong Progressive Harmonic Imaging™, 88-toetsen sampling
Polyfonie max. 96 noten
Galm kamer, podium, zaal
Functies dempereffect, aanslaggevoeligheid, dual modus, galm, vierhandig modus, transponeren, stemming, metronoom, MIDI functies, Auto Power Off
Recorder 3 songs, 1 spoor – ca. 15.000 noten
Lesson functie Oefenfunctie met 55 etudes van Burgmüller en Czerny
Concert Magic 40 songs
Demo songs 15 songs
Pedalen demperpedaal (half pedaal mogelijk), sostenuto pedaal, linker pedaal
Kleur oppervlak Premium zwart gesatineerd of premium wit gesatineerd
Aansluitingen koptelefoon x 2, pedaal, MIDI In/Out, DC IN
Luidsprekers 12x8 cm x 2
Uitgangsvermogen 15 Watt x 2
Afmetingen (bxdxh) 1368 x 295 x 766 mm
Gewicht in kg 36,5
Accessoires incl. lessenaar, netvoeding PS-154 en gebruikershandleiding
Garantie Nee
Bezorgkosten Nee
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Kawai
Instrument is: UITVERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation