Kawai K-15 ATX3-L PWH AnyTime piano wit hoogglans

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 5 Jaar
 • Staat in de Showroom? : Ja

Kawai K-15 ATX3L PWH Set wit hoogglans incl:

 • Luxe Italiaanse Beethovenbank in hoogte verstelbaar met naar keuze stoffen of skai zitje
 • hoofdtelefoon Kawai SH-9
 • pianoboek met 100 nummers van klassiek tot pop naar keuze eenvoudig of moeilijk(er)
 • 3 CD's met bijpassende nummers bij pianoboek (handig om te oefenen)
 • gratis 1e stembeurt
 • gratis levering (gelijkvloers)

Het neerkomen van de hamers op de snaren veroorzaakt een vibratie bij de snaren en de resonantiebodem. Zo kan de warme, natuurlijke en onverwisselbare klank van een akoestische piano zich ontplooien.

Op een excellente piano spelen pianisten met spontaniteit en hartstocht. Deze enthousiaste uitdrukkingsvorm is echter niet altijd welkom. Er zijn altijd weer situaties en omgevingen waar het pianospel als storend wordt ondervonden. Wanneer bijv. kinderen toonladders oefenen, terwijl andere familieleden rustig TV willen kijken. Zelfs het spelen van een rustig Prélude van Chopin kan - na kortere of langere tijd - de buren storen.

De AnyTimeX3 modellen zijn met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en een hoogwaardige digitaalpiano techniek uitgerust. Deze opties maken het voor de pianist mogelijk om steeds het speelgevoel van een traditionele piano te genieten en door het gebruik van een koptelefoon niemand te storen. Bij de levering van de AnyTimeX3 modellen inbegrepen bevindt zich de nieuw ontwikkelde Kawai koptelefoon SH-9. Hij is speciaal op de geïntegreerde klankopwekking van de instrumenten afgestemd.

Normale prijs: € 8.389,00

Dera prijs : € 6.980,00

meer informatie
Kawai
Product Omschrijving
Details

Zangbodem

De resonantiebodem en de ribben zijn de belangrijkste klank producerende componenten van een akoestische piano. Zowel het gebruikte materiaal als de manier waarop de piano wordt gebouwd hebben een grote invloed op het klankvolume en de toonkwaliteit. De resonantiebodems van alle modellen uit de K-serie zijn van massief vurenhout gemaakt, dat zorgvuldig is uitgezocht en getest om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die Kawai aan resonantiebodems stelt. Bij de modellen K-3 en K-2 zijn de oppervlakken van de resonantiebodems, de lengte van de snaren en het aantal ribben speciaal geoptimaliseerd, zodat een in deze klasse unieke kracht en resonantie wordt bereikt. Door het gebruik van zeer harde stemblokken uit ahornhout, vernikkelde stempennen en stabiele rasten uit multiplex zijn de modellen zeer stabiel qua stemming en geven de pianist tientallen jaren speelplezier.

Tastatuur

KAWAI revolutioneerde in 1971 de pianobouw door het gebruik van de werkstof ABS in het pianomechaniek. De voordelen van dit stabiele, lichte en stevige materiaal in vergelijking met hout zijn duidelijk: Geen breuken bij steeds sterkere belastingen en geen samentrekken resp. uitzetten bij klimaatveranderingen. Het invoeren van ABS mechaniekdelen is een voorbeeld voor uitstekende ontwikkeling in de moderne pianobouw, die bij pianisten en pianotechnici wereldwijd zeer gewaardeerd wordt. Met de Millennium III Upright Action bracht KAWAI in 2006 een tastuur op de markt om de drie belangrijkste elementen voor pianisten te realiseren: snelheid, controle van de aanslag en inzet van kracht. Het invoeren van de nog stabielere werkstof ABS Karbon maakte de ontwikkeling van nog lichtere mechanische onderdelen mogelijk. Repetitie en controle van de aanslag werden nogmaals duidelijk verbeterd.

Design

Ook wanneer zich meerdere hoogwaardige meubelstukken in een ruimte bevinden, een piano staat toch automatisch steeds in het middelpunt. De optische verschijning van een piano draagt meer tot de esthetica in puncto spelen en beluisteren van muziek bij dan bij andere instrumenten. Alle modellen van de K-serie hebben hun eigen design om de schoonheid van het instrument ook naar buiten te representeren. De AnyTimeX modellen K-2, K-3 en K-5 beschikken over messingrollen aan de voorkant. Ook zijn deze drie modellen met een bijzonder brede lessenaar uitgerust die voor bijna alle formaten van boeken is ontworpen. Ruw kunstleer op het oppervlak van de lessenaar zorgt ervoor, dat de muziek stabiel blijft staan. De bijzonder langzaam sluitende toetsenklep beschermt zowel de handen van de pianist tegen verwondingen als ook het oppervlak van de piano tegen beschadigingen.

Klank

Wanneer de akoestische componenten uitgeschakeld zijn, gebruiken de KAWAI AnyTimeX piano's een unieke digitale technologie die in het Shigeru onderzoek- en ontwikkelingslaboratorium in Ryuyo, Japan, waar ook de KAWAI EX concertvleugels in handwerk vervaardigd worden, ontwikkeld werd. In een geluiddichte ruimte zonder audio reflecties werd de volle en uitgebalanceerde klank van een KAWAI EX concertvleugel door gerenommeerde samplingspecialisten uit de hele wereld opgenomen. Uit deze opnames werd een soort vingerafdruk van de vleugel gemaakt die een exacte imitatie van de harmonische en dynamische structuren weergeeft. De Harmonic Imaging™ technologie reproduceert het omvangrijke dynamische bereik van de originele klank van de concertvleugel en is ook de basis voor nog meer hoogwaardige instrumentale klanken.

IHSS Sensor System

Het volume van de afzonderlijke noten van een akoestische piano is afhankelijk van de snelheid waarmee de hamers de snaren aanslaan. Een voorzichtige aanslag veroorzaakt een langzame beweging van de hamer en produceert slechts een geringe geluidssterkte. Een snelle aanslag veroorzaakt een snelle beweging van de hamer waardoor een hoog volume wordt bereikt. De AnyTimeX instrumenten reproduceren exact dit gedrag door in het pianomechaniek geïntegreerde sensoren die de bewegingen van iedere hamer precies herkennen. Zowel bij het spelen van snelle passages waarbij dezelfde toetsen meermaals na elkaar worden aangeslagen als ook bij rustige stukken met langzaam aangeslagen toetsen: KAWAI's Integrated Hammer Sensing System (IHSS) geeft de pianist uitstekende muzikale expressiemogelijkheden die het spelen van de allerfijnste nuances mogelijk maken. IHSS werkt wezenlijk preciezer dan de tot nu toe bestaande toetsensensor technieken.

Digitaal comfort

De KAWAI designers zijn van mening dat zichtbare elektronische bedieningselementen het plezier bij het spelen van traditionele akoestische muziekinstrumenten verminderen. Om deze reden werd het AnyTimeX controlepaneel, dat de toegang tot nuttige functies mogelijk maakt, onopvallend onder de speeltafel aangebracht. De AnyTimeX modellen K-2, K-3, en K-5 hebben bovendien een uitschuifbaar bedieningsveld dat door een lichte druk geopend kan worden en een display en verschillende functieknoppen heeft. Door digitale functies heeft de AnyTimeX piano nog meer mogelijkheden. Daartoe heeft u functies zoals transponeren, stemming, een metronoom, een song recorder en een keuze aan hoogwaardige klanken tot uw beschikking, waarmee u in de meest uiteenlopende stijlen kunt spelen. De beide koptelefoonaansluitingen zijn bv. ideaal voor het gebruik op muziekscholen, terwijl de MIDI en LINE OUT aansluitingen een groot aantal andere gebruiksmogelijkheden bieden.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Resonantiebodem:1,31 m² vurenhout

 • Rasten:4
 • Hamers:Ahorn
 • Mechaniek:Ultra Responsive
 • Toetsenbeleg:Polyacryl/Phenol
 • Toetsherkenning:IHSS, optisch
 • Harmonic Imaging II klanken:13 (Concertvleugel 1, Concertvleugel 2, Studiovleugel, Studiovleugel 2, Romantische vleugel, Romantische vleugel 2, Moderne piano, , Klassieke E.Piano, Moderne E.Piano, Langzame strijkers, Koor, Cembalo, oct. Cembalo, Vibrafoon, Kerkorgel, Jazz Orgel)
 • DUAL Modus:ja
 • Polyfonie:96 Noten
 • Virtual Technician:Stemming, Intonering, Demper-effect, Snarenresonantie, Key-Off Effect, Aanslaggevoeligheid, Temperatuur, Toonsoort, Stretch Tuning, Geheugen, Fabrieksreset
 • Galmeffecten:5 (Room 1, Room 2, Stage, Hall 1, Hall 2, uit)
 • Recorder:-
 • Metronoom:Tempo 30 - 300, Maatsoorten: 4
 • LC-Display:-
 • Aansluitingen:2x Koptelefoon, MIDI In/Out, AUX Out
 • Toebehoren incl:Hoofdtelefoon, Netspanningsadapter PS-153, Gebruikershandleiding
 • Afmetingen in cm (HxBxD):110 x 149 x 59
 • Gewicht in kg: 198 
Garantie 5 Jaar
Staat in showroom Ja
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Merk Kawai
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Silent Ja
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation