Kawai K-2 E/P Silver Line

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd :
 • Leverings kosten :
 • Garantie termijn :
 • Staat in de Showroom? :
Kawai K2 E/P Set Silver Line incl:
 • Luxe Italiaanse Beethovenbank in hoogte verstelbaar met naar keuze stoffen of skai zitje
 • pianoboek met 100 nummers van klassiek tot pop naar keuze eenvoudig of moeilijk(er)
 • 3 CD's met bijpassende nummers bij pianoboek (handig om te oefenen)
 • 4 sokkels zwart of doorzichtig
 • naar wens hydroceel unit incl. inbouw
 • gratis 1e stembeurt
 • gratis levering (mits geen trappen)
 • intonatie keuze Kawai gaat met de K-serie de concurrentie aan met Yamaha. Daar waar Yamaha piano's over het algemeen een vrij harde en heldere klank hebben, klinken Kawai piano's over het algemeen warm en vol van klank. Muziekscholen en conservatoria maken steeds meer gebruik van de kwaliteiten van Kawai piano's. Ook op de concertpodia zien we steeds vaker Kawai. De redenen hiervoor zijn duidelijk. Kawai maakt kwalitatief zeer hoogwaardige en betrouwbare instrumenten met een fantastisch mechaniek. Dit alles tegen zeer betaabare prijzen. Ook de digitale piano's van Kawai behoren tot de absolute top. Baanbrekend is het AWA-pro systeem dat Kawai heeft ontwikkeld. Houten toetsen en echte hamertjes, zoals bij acoustische piano's. Het resultaat hiervan is verbluffend. Eindelijk een digitale piano die klinkt als een piano en waarbij het niet ten koste gaat van je aanslag Muziekhuis Dera heeft alle K-modellen voor u langs elkaar gezet zodat u ze in alle rust kunt vergelijken (zie foto's). Zwart of toch wit hoogglans? We hebben beide kleuren staan. Ook diverse uitvoeringen zoals "chroom" beslag en ATX-modellen. Model K-5 ATX-f (silent/anytime piano met ingebouwde speakers) kunt u bij ons vergelijken met bijvoorbeeld o.a. Kawai digital piano CS6/CS9 of CA65/CA95 en Yamaha Hybrid Piano NU1 of Avant Grand N1 of N3. Muziekhuis Dera is een van de grootste Kawai dealers van de Benelux. Voor Kawai digital piano's zijn wij reeds enkele jaren uitgekozen tot Dealer Of The Year! Extra service: Het is mogelijk een Kawai piano te bestellen c.q. uit te zoeken naar uw specifieke wensen. Ieder mens is anders, de een houdt van warm/wollig/vol en de ander vindt juist een transparante, heldere klank aangenaam. Wij zijn zeer regelmatig bij de importeur zodat wij (eventueel samen met u) een instrument uitzoeken dat qua klank aan uw wensen voldoet. Model K2 is leverbaar in zwart hoogglans, mahonie hoogglans, noten hoogglans, donker noten satin/silver en wit hoogglans.
  Prijzen op aanvraag.
  Tip: kijk eens naar model K3 Silver Line op onze site.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 4.950,00

Dera prijs : € 4.490,00

meer informatie
Kawai
Product Omschrijving
Details

Betrouwbaarheid en uitgelezen klankkwaliteit De K-serie biedt qua klank en toonkwaliteit een volheid die de vergelijking met een vleugel aan durft. Door de robuuste constructie en de betrouwbaarheid zijn alle modellen van de K-serie ideaal voor kleine concertzalen, scholen en andere instituten.

Millennium III mechaniek met ABS Carbon onderdelen Bijna al onze vleugels zijn voorzien van het Millennium III vleugelmechaniek. Dit mechaniek is reeds wereldwijd geaccepteerd, zoals te zien is aan de successen bij vele internationale piano competities over de hele wereld.

Vervolgens heeft Kawai het Millennium III mechaniek ook voor de piano uitgewerkt. Het resultaat is een stabiel, sterk en precies mechaniek dat voor het eerst in de modellen van de nieuwe K-serie wordt gebruikt.
Door het integreren van het gepatenteerde ABS-carbon in de componenten van het mechaniek, heeft dit een tot nu toe voor onmogelijk gehouden stabiliteit en stevigheid gekregen. Hierdoor is er nagenoeg geen wrijving in het mechaniek wat de levensduur en stabiliteit ten goede komt. Dit is een grote verbetering in vergelijking met houten mechanieken. Het lichtere ontwerp maakt het Millennium III mechaniek zeer snel en moeiteloos te bespelen.

Ondersteund door computertechniek heeft Kawai alle belangrijke onderdelen van het mechaniek opnieuw ontwikkeld om zo de flexibiliteit, repetitie en aanslagcontrole te optimaliseren. Zo heeft men bijvoorbeeld een microscopisch fijne laag op de opstoter geplaatst op het punt waar het contact maakt met de hamer. Het resultaat van deze subtiele maar belangrijke verandering biedt de speler optimale controle tijdens zacht pianissimo spel.

Nieuw ontwerp Om de piano's meer elegantie te geven werden nieuwe vormgevingen ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn verandert ten opzichte van de vorige modellen. - Langere muziekstandaard op alle modellen - Nieuw Soft Fall systeem voor de klep - Nieuwe wielen

Langzaam sluitende toetsenklep De langzaam sluitende klep met een tweevoudige demper zorgt voor bescherming van de handen en de piano. Snel neerklappen van de klep en beschadigingen daardoor horen tot het verleden.

Loodvrije toetsen "Wij geven om deze wereld", daarom zijn de gewichten in de toetsen niet meer van lood maar van ijzer.

Klankverbetering door extra klankopeningen (Tone Spreader) Om de klank en het volume te verbeteren zijn bij alle modellen van de nieuwe K-serie, onder de speeltafel, klankopeningen geplaatst. Dit zorgt voor een betere spreiding van het geluid.

De nieuwe K-serie is een innovatieve en nieuwe ontwikkeling van Kawai. De modellen zijn niet uit oudere modellen verder ontwikkeld, maar kompleet nieuw ontworpen en vormgegeven.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Mechaniek Millenium III
Toetsen Wit: Acryl, Zwart: Phenol, loodvrije gewichten
Toetsenklep langzaam sluitend "Soft Fall"
Muziekstandaard met Hardfinish nee
Tone Spreader ja / onder de speeltafel
Rasten 4
Ribben 10
Agraffe nee
Duplex Schaal nee
Wielen enkel
Slot nee
Maten in cm (HxBxD) 114 x 148 x 57
Gewicht in kg 200
Oppervlakken Zwart hoogglans, Mahonie hoogglans, Noten zijdeglans, Wit hoogglans
Garantie Nvt
Bezorgkosten Nvt
Bezorgtijd Nvt
Merk Kawai
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nvt
Silent Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.