Kawai K-3 E/P Silver Line Demo/Showroom-model

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 5 Jaar
  • Staat in de Showroom? : Nee

Kawai K3 Silver Line Demo Set zwart hoogglans incl:

  • Luxe Italiaanse Beethovenbank in hoogte verstelbaar met naar keuze stoffen of skai zitje
  • 4 sokkels zwart of doorzichtig
  • gratis 1e stembeurt
  • gratis levering (mits geen trappen)

Muziekhuis Dera is een van de grootste Kawai dealers van de Benelux. Voor Kawai digital piano's zijn wij reeds enkele jaren uitgekozen tot Dealer Of The Year!

Tip! Een prachtige piano met moderne uitstraling voor een gunstige prijs

 

Nog maar 1 over
Kawai
Product Omschrijving
Details

Betrouwbaarheid en uitgelezen klankkwaliteit De K-serie biedt qua klank en toonkwaliteit een volheid die de vergelijking met een vleugel aan durft. Door de robuuste constructie en de betrouwbaarheid zijn alle modellen van de K-serie ideaal voor kleine concertzalen, scholen en andere instituten.

Millennium III mechaniek met ABS Carbon onderdelen Bijna al onze vleugels zijn voorzien van het Millennium III vleugelmechaniek. Dit mechaniek is reeds wereldwijd geaccepteerd, zoals te zien is aan de successen bij vele internationale piano competities over de hele wereld. Vervolgens heeft Kawai het Millennium III mechaniek ook voor de piano uitgewerkt. Het resultaat is een stabiel, sterk en precies mechaniek dat voor het eerst in de modellen van de nieuwe K-serie wordt gebruikt. Door het integreren van het gepatenteerde ABS-carbon in de componenten van het mechaniek, heeft dit een tot nu toe voor onmogelijk gehouden stabiliteit en stevigheid gekregen. Hierdoor is er nagenoeg geen wrijving in het mechaniek wat de levensduur en stabiliteit ten goede komt. Dit is een grote verbetering in vergelijking met houten mechanieken. Het lichtere ontwerp maakt het Millennium III mechaniek zeer snel en moeiteloos te bespelen. Ondersteund door computertechniek heeft Kawai alle belangrijke onderdelen van het mechaniek opnieuw ontwikkeld om zo de flexibiliteit, repetitie en aanslagcontrole te optimaliseren. Zo heeft men bijvoorbeeld een microscopisch fijne laag op de opstoter geplaatst op het punt waar het contact maakt met de hamer. Het resultaat van deze subtiele maar belangrijke verandering biedt de speler optimale controle tijdens zacht pianissimo spel.

Nieuw ontwerp Om de piano's meer elegantie te geven werden nieuwe vormgevingen ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn verandert ten opzichte van de vorige modellen. - Langere muziekstandaard op alle modellen - Nieuw Soft Fall systeem voor de klep - Nieuwe wielen

Langzaam sluitende toetsenklep De langzaam sluitende klep met een tweevoudige demper zorgt voor bescherming van de handen en de piano. Snel neerklappen van de klep en beschadigingen daardoor horen tot het verleden.

Loodvrije toetsen "Wij geven om deze wereld", daarom zijn de gewichten in de toetsen niet meer van lood maar van ijzer.

Klankverbetering door extra klankopeningen (Tone Spreader) Om de klank en het volume te verbeteren zijn bij alle modellen van de nieuwe K-serie, onder de speeltafel, klankopeningen geplaatst. Dit zorgt voor een betere spreiding van het geluid.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Mechaniek Millenium III
Toetsen Wit: Acryl, Zwart: Phenol, loodvrije gewichten
Toetsenklep langzaam sluitend  "Soft Fall"
Muziekstandaard met Hardfinish nee
Tone Spreader ja / onder de speeltafel
Rasten 4
Ribben 11
Agraffe nee
Duplex Schaal nee
Wielen dubbel
Slot nee
Maten in cm (HxBxD) 122 x 151 x 59
Gewicht in kg 220
Oppervlakken Zwart hoogglans, Mahonie hoogglans, Noten zijdeglans, Wit hoogglans
Garantie 5 Jaar
Staat in showroom Nee
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Merk Kawai
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Silent Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation