Kawai K-8 AS P/E zwart hoogglans

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd :
 • Leverings kosten :
 • Garantie termijn :
 • Staat in de Showroom? :

Kawai K8 AS Set zwart hoogglans incl:

 • Luxe Italiaanse Beethovenbank in hoogte verstelbaar met naar keuze stoffen of skai zitje
 • pianoboek met 100 nummers van klassiek tot pop naar keuze eenvoudig of moeilijk(er)
 • 3 CD's met bijpassende nummers bij pianoboek (handig om te oefenen)
 • 4 sokkels zwart of doorzichtig
 • naar wens hydroceel unit incl. inbouw
 • gratis 1e stembeurt
 • gratis levering (mits geen trappen)

Muziekhuis Dera is een van de grootste Kawai dealers van de Benelux. Voor Kawai digital piano's zijn wij reeds enkele jaren uitgekozen tot Dealer Of The Year!

Extra service:

Het is mogelijk een Kawai piano te bestellen c.q. uit te zoeken naar uw specifieke wensen. Ieder mens is anders, de een houdt van warm/wollig/vol en de ander vindt juist een transparante, heldere klank aangenaam. Wij zijn zeer regelmatig bij de importeur zodat wij (eventueel samen met u) een instrument uitzoeken dat qua klank aan uw wensen voldoet.

Normale prijs: € 11.317,00

Dera prijs : € 9.990,00

Kawai
Product Omschrijving
Details

Millennium III mechaniek met ABS Carbon onderdelen Bijna al onze vleugels zijn voorzien van het Millennium III vleugelmechaniek. Dit mechaniek is reeds wereldwijd geaccepteerd, zoals te zien is aan de successen bij vele internationale piano competities over de hele wereld. Vervolgens heeft Kawai het Millennium III mechaniek ook voor de piano uitgewerkt. Het resultaat is een stabiel, sterk en precies mechaniek dat voor het eerst in de modellen van de nieuwe K-serie wordt gebruikt. Door het integreren van het gepatenteerde ABS-carbon in de componenten van het mechaniek, heeft dit een tot nu toe voor onmogelijk gehouden stabiliteit en stevigheid gekregen. Hierdoor is er nagenoeg geen wrijving in het mechaniek wat de levensduur en stabiliteit ten goede komt. Dit is een grote verbetering in vergelijking met houten mechanieken. Het lichtere ontwerp maakt het Millennium III mechaniek zeer snel en moeiteloos te bespelen. Ondersteund door computertechniek heeft Kawai alle belangrijke onderdelen van het mechaniek opnieuw ontwikkeld om zo de flexibiliteit, repetitie en aanslagcontrole te optimaliseren. Zo heeft men bijvoorbeeld een microscopisch fijne laag op de opstoter geplaatst op het punt waar het contact maakt met de hamer. Het resultaat van deze subtiele maar belangrijke verandering biedt de speler optimale controle tijdens zacht pianissimo spel.

Nieuw ontwerp Om de piano's meer elegantie te geven werden nieuwe vormgevingen ontworpen. Kijk naar de details en de nieuwe designelementen van hout. Ook nieuwe vormen voor de hoeken en vele andere constructies zijn verandert ten opzichte van de vorige modellen. - Langere muziekstandaard op alle modellen - Nieuw Soft Fall systeem voor de klep - Nieuwe wielen

Loodvrije toetsen "Wij geven om deze wereld", daarom zijn de gewichten in de toetsen niet meer van lood maar van ijzer.

NEOTEX™ Toetsbeleg NEOTEX biedt de zachtheid en structuur van het toetsoppervlak zoals bij ivoor en ebbenhout. Daarnaast absorbeert het ook het natuurlijke zweet en vet van de hand door het poreuse oppervlak wat met zouthoudend kwarts is behandeld. Dit materiaal weerstaat scheuren en slijtage op langere termijn, zelfs bij permanent gebruik. Daarnaast is NEOTEX antistatisch, om het aantrekken van ongewenst stof te vermijden. Het resultaat is een mooi en duurzaam toetsbeleg met exceptionele bespeelbaarheid.

Mahonie hamerkern Bij de K6 zijn de hamerkernen van mahonie gemaakt en hebben daardoor een lager gewicht bij een gelijke hoge stabiliteit. Dit zorgt voor een zeer goede speelrespons.

Klankverbetering door extra klankopeningen (Tone Spreader) Om de klank en het volume te verbeteren zijn bij alle modellen van de nieuwe K-serie, onder de speeltafel, klankopeningen geplaatst. Dit zorgt voor een betere spreiding van het geluid. De K6 heeft daarnaast nog extra openingen in het voorpaneel.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Mechaniek Millenium III
Toetsen NEOTEX-beleg, antibacterieel oppervlak, loodvrije gewichten
Toetsenklep langzaam sluitend "Soft Fall"
Muziekstandaard met Hardfinish ja
Tone Spreader ja / boven en onder de speeltafel
Rasten 6
Ribben 11
Agraffe ja
Duplex Schaal ja (2-voudig)
Wielen dubbel
Slot ja
Maten in cm (HxBxD) 132 x 152 x 65
Gewicht in kg 260
Oppervlakken Zwart hoogglans
Garantie Nvt
Staat In showroom Nvt
Bezorgkosten Nvt
Bezorgtijd Nvt
Merk Kawai
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nvt
Silent Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation