Kawai MP5 Stage Piano occasion

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn :
  • Staat in de Showroom? : Nee

Kawai MP5 stage piano in nette staat

Deze MP5 is 192-stemmig polyfoon en heeft 256 geluiden en 256 setups. Er staan 4 aparte effectgroepen ter beschikking. De pianogeluiden zijn opnieuw bewerkt, nu met snarenresonantie, dempereffect en key-off (toets loslaten) sampling. Uiteraard is het nieuwe AHA IV-E klavier in de MP5 geïntegreerd. Ook het praktisch gebruik van belangrijke functies is verder aangepast.

Klavier

Het klavier is het onderdeel waar de muzikant het meest contact mee heeft. Vandaar dat de MP5 met het AHA IV-E klavier is uitgerust, dit zorgt voor een zeer natuurlijk pianogevoel tijdens het spelen, niet als laatste door de 4 verschillende, met gewichten uitgebalanceerde zones.

Kawai
Product Omschrijving
Details

Naast de voorgeprogrammeerde instellingen van de dynamiek van het klavier is het ook mogelijk om eigen instellingen te programmeren om zo het instrument aan uw eigen aanslag aan te passen. Hier is een analyseprogramma voor ingebouwd dat uw spel analyseert en automatisch de perfecte curve instelt.

In totaal heeft u 256 programeerbare geluiden ter beschikking met een polyfonie van 192 noten. De mooiste E-piano's, vele orgels, warme 'pad' geluiden, strings, Clavi's, mooie brass geluiden, vocaal, bassen, drums en nog veel meer. Op het podium komt de veelzijdigheid van dit instrument goed van pas, juist door zijn klanken. Er is geen ander instrument nodig.

MIDI / Setups

De MP5 is naast een perfecte piano ook nog een MIDI masterkeyboard. 4 zones kunnen worden gecombineerd en opgeslagen in een van de 256 setups. Elke zone kan zowel een interne klank, een extern MIDI geluid en zelfs beide tegelijk aansturen. Zo zijn maximaal 8 geluiden tegelijk te bespelen (4 intern en 4 extern). De zones bevatten uitgebreide parameters om via MIDI gegevens door te sturen, wat handig is op het podium en in de studio, er is zelfs een solo mode. Het is ook mogelijk om noteninformatie voor de MIDI uitgang te filteren. Zo kunt u bijvoorbeeld een 'program change' code doorgeven aan een aangesloten instrument, zonder dat het instrument op dat moment ook vanaf het klavier wordt aangestuurd. Daarnaast heeft de MP5 een nieuw pitch-bend en modulatie-wiel. Ook een breed aanbod aan pedaal toewijzingen is voorhanden. De vier real-time regelaars kunnen voor het gebruik met een sequencer en natuurlijk ook live gebruikt worden om MIDI data tijdens het spel te veranderen.

Alle parameters en aanpassingen zijn voor elke zone apart.

De adembenemende klank, het perfecte speelgevoel van het klavier, het intuïtieve bedieningsconcept en de vele andere technische mogelijkheden, maken de MP5 simpelweg tot de 'absolute' stagepiano. En... hij ziet er ook nog goed uit.

Performance

De overzichtelijke bediening biedt direct toegang tot de 256 interne klanken, alle performance parameters en een groot aantal mogelijkheden om de klank van de MP5 aan te passen. Vier multi-functie draairegelaars bieden real-time toegang tot klankparameters, effecten, MIDI besturing en een 4-bands equalizer. 

Speciaal voor het live gebruik is de MP5 met een nieuwe functie uitgerust, waardoor men snel en eenvoudig de intensiteit van de galm en/of de equalizer instelling voor de totale klank van de MP5 kan instellen. Dit om de klank op de akoestische omgeving aan te passen. Door een enkele druk op de gewenste functie (effect of b.v. eq) kan met de multifunctionele draairegelaars alles snel worden aangepast.

Daarnaast is er een programmeerbare knop voorhanden, die b.v. de externe sequencer start of door middel waarvan een van de vele andere besturingen kan worden voorgeprogrammeerd. Er is zelfs een metronoom aan boord.

De galm heeft zeven soorten, van plate (zoals in de studio) tot een grote concerthal. Tremolo, rotary speaker en pedal wah zijn een paar van de in totaal 20 hoogwaardige digitale effecten die op elke klank te gebruiken zijn. Deze effecten kunnen voor elke zone apart worden toegewezen. Alle performance instellingen kunnen in de setup worden opgeslagen. Klanken kunnen naar believen over het klavier verdeeld worden, of gesplit, of layer en zelfs velocity switch is mogelijk. De heldere LCD display toont duidelijk alle informatie.

Aansluitingen

Ook de aansluitmogelijkheden zijn omvangrijk. USB, twee vrij programmeerbare pedaalaansluitingen, MIDI in/out/thru, koptelefoon en natuurlijk ook een Line out. De stereo line out kan ook als 2 x mono gebruikt worden, om zowel een monitor als ook een mixer gelijktijdig van geluid te kunnen voorzien.
Op veler verzoek is het nieuwe F10H pedaal ontwikkeld, welke nu ook een traploos te bedienen demper pedaal mogelijkheid biedt. Dit pedaal wordt standaard bij de MP5 geleverd.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie Afmetingen 1356 x 340 x 172 (mm) Gewicht 20,5 kg
Garantie Nee
Bezorgkosten Nee
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Kawai
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation