Kawai MP6 Occasion

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 12 maanden
  • Staat in de Showroom? : Nee

Kawai MP6 occasion stage piano (netjes met enkele kleine gebruikerssporen)

De MP6 beschikt over akoestische en elektrische pianoklanken die het spelen op het nieuwe model tot een nieuwe klankbelevenis maken. Naast de verschillende PCM orgelsounds beschikt de MP6 nu over 12 Tone Wheel simulators, waarmee u heel individueel uw favoriete drawbar positie kunt instellen en met buisversterker simulatie en rotorluidspreker effect kunt combineren om een authentieke vintage orgelklank te produceren.

RH hamermechaniek met drukpuntsimulatie levert een imposant realistisch speelgevoel en is bovendien uiterst duurzaam. Door speciale versterkingen is het RH mechaniek optimaal voor het zware gebruik op het podium uitgerust. En met het Ivory Touch-oppervlak kunt u er zeker van zijn dat uw vingers zelfs bij een pijlsnelle solo een goed houvast op de toetsen vinden.

 

 

 

Kawai
Product Omschrijving
Details

SoundDe MP6 beschikt over akoestische en elektrische pianoklanken die het spelen op het nieuwe model tot een nieuwe klankbelevenis maken. Naast de verschillende PCM orgelsounds beschikt de MP6 nu over 12 Tone Wheel simulators, waarmee u heel individueel uw favoriete drawbar positie kunt instellen en met buisversterker simulatie en rotorluidspreker effect kunt combineren om een authentieke vintage orgelklank te produceren.

Bediening

Of u nu in de studio of onderweg bent, de MP6 vervult alle verwachtingen die een veeleisende pianist aan een universele Stage piano stelt. Deel het klavier in max. vier zones in en wijs aan iedere zone verschillende interne klanken toe. U kunt de vier zones ook voor het aansturen van externe MIDI apparaten gebruiken of beide simultaan (intern en extern) inzetten. Stel voor iedere zone de klankkleuren en parameters met real time regelaars in. Zodra u voor een stuk de perfecte instelling hebt gevonden, kunt u deze compleet in een van de 256 interne geheugenplaatsen(of op een USB stick) opslaan en u bent klaar voor uw grote optreden.

 

Klavier

Vaak lijden Stage piano´s met een prachtige sound en goede bediening door het gebruik van een niet bepaald hoogwaardige pianomechaniek van aanbieders uit de derde hand. Bij de MP6 is dit niet het geval. Zijn nieuwe RH hamermechaniek met drukpuntsimulatie levert een imposant realistisch speelgevoel en is bovendien uiterst duurzaam. Door speciale versterkingen is het RH mechaniek optimaal voor het zware gebruik op het podium uitgerust. En met het nieuwe Ivory Touch-oppervlak zoals bij de MP10 kunt u er zeker van zijn dat uw vingers zelfs bij een pijlsnelle solo een goed houvast op de toetsen vinden.

 

Om de afbeelding te vergroten klikt u op het MP6 paneel

USB / Audio

De nieuwe recorder biedt zowel MIDI als ook AUDIO opname en weergave. Speel eenvoudig met uw MP3 of WAV files met de A-B Loop functie of neem meteen in het MP3 of WAV formaat op een USB geheugenmedium op. De transportknoppen van de recorder kunnen ook als MMC controle voor uw DAW systeem worden benut. De metronoom bevat naast vele normale maatsoorten ook 100 Drum Patternuit de meest uiteenlopende stijlen. 

 

KAWAI MP 6

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Klavier RH hamermechaniek met drukpuntsimulatie en IvoryTouch oppervlak
Polyfonie 192 noten
Klankopwekking Progressive Harmonic Imaging® technologie met 88 toetsen sampling
Interne klanken 256 in totaal
Setup geheugen 256
ToneWheel simulator 12 Tonewheel Simulators voor zone 1
Amp simulator Ja, voor zone 1
Reverb types 7 types: Plate, Hall 1, Hall 2, Stage 1, Stage 2, Room 1, Room 2
Effect types Individueell voor iedere zone: 23 types: Chorus, Flanger, Celeste, Ensemble, Delay 1-4, Auto Pan 1-3, Tremolo 1-3, Phaser 1-2, Rotary 1-2, Auto Wah, Pedal Wah, Enhancer, Overdrive
Recorder Intern: MIDI, 10 songs, 90.000 noten; USB geheugen: MP3/WAV opname en weergave, A-B Loop; MMC Control
USB-to-Device Aansluiting voor USB geheugenmedium voor het opslaan van alle instellingen en songs en weergave van MP3/WAV files
USB-to-Host USB MIDI interface
Display 2 x 16 tekens LCD met achtergrondbelichting
Metronoom Maatsoorten:1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8; ritmen: 100
Bedieningselementen Pitch Bend wiel, modulatiewiel, Master Volume, Zone Volume (x4), Zone Edit keuze (x4), Zone aan/uit (x4), Real Time Edit regelaars (x4), regelaarmodus schakelaar (x4), SW aan/uit, EFX aan/uit, Reverb aan/uit, Menu Up, Menu Down, Value Up, Value Down, Sound modus, Setup modus, (systeem modus), Sound /Setup keuze (8x8x4), Store, transpositie, metronoom, MMC Control
Aansluitingen 6,3mm klinkenbussen voor Line Out (L/mono,R of 2x mono), koptelefoonbus, demper/soft pedaal, voetschakelaar (toewijsbaar), Expression (toewijsbaar), MIDI In / Out / Thru, USB-to-Host, USB-to-Device, netaansluiting, netschakelaar aan/uit
Afmetingen 1355 x 347 x 181 (mm)
Gewicht 21,5 kg
Accessoires F-10H demperpedaal met half-demper functie, lessenaar
Prijs
Accessoires optioneel Stabiele softcase met rollen, F-20 dubbelpedaal met half-demper functie
Garantie 12 maanden
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Kawai
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation