Kawai MP7 Stage Piano

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 5 Jaar
 • Staat in de Showroom? : Ja

De Kawai MP 7 is met recht een all-in-one stagepiano van Kawai. Met de techniek van de MP 11, dezelfde toongenerator, DSP en D/A converters alsmede 32 van de top sounds doet deze kleinere broer van de MP 11 niet van hem onder. Nieuwe features zijn onder andere een virtuele drawbar orgel, 129 effecten en AMP simulator. 

 • RH2 klavier met toetsen met gewichten, Ivory Touch toetsenbeleg en drukpunt simulatie
 • De ultimatieve Grand piano´s voor Classic, Pop en Jazz
 • Klassieke Tonewheel orgels met drawbar
 • Gloednieuwe vintage EP's (Electric Piano Sounds)
 • Hoge kwaliteit Strings, Pads, Synths, bassen en meer
 • Vier zones Master Keyboard Controller
 • Intuïtieve bediening met grote LCD real time regelaar
 • USB to device functionaliteiten met MP3, WAV en SMF opname en weergave

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 1.758,00

Dera prijs : € 1.490,00

meer informatie
Kawai
Product Omschrijving
Details

De all-in-one stagepiano

De MP7 is het ultimatieve gereedschap voor alle keyboard-spelers. Met de techniek van de MP11 bij toongenerator, DSP en D/A converters alsmede 32 van de top sounds uit de MP11 biedt de MP7 dezelfde soundkwaliteit als zijn grote broer. Daarbij komen features zoals het nieuwe virtuele drawbar orgel, 129 effecten en AMP simulator uit de MP11, 4 secties voor interne sounds alsmede 4 zones masterkeyboard functionaliteit.

 

RH2 klavier met toetsen met gewichten, Ivory Touch toetsenbeleg en drukpunt simulatie

Het MP7 Responsive Hammer 2 (RH2) klavier simuleert de aanslag van een akoestische vleugel met realistische beweging en accurate 3-sensor techniek voor een perfecte en natuurlijke controle van de sounds. De toetsen hebben net als bij een akoestische vleugel gewichten van de zware bas tot aan de lichtere discant. De constructie is optimaal geschikt voor de vele eisen die het fortissimo en staccato spel stelt. Het RH2 klavier beschikt over een accurate drukpunt simulatie, wanneer toetsen langzaam ingedrukt worden, hetgeen tot een perfecte controle bij het pianissimo spel leidt. Bovendien zijn de toetsen met het Kawai Ivory Touch oppervlak uitgerust, waarvan de eigenschappen net zo goed zijn als van ivoor.

 

De ultimatieve Grand piano´s voor Classic, Pop en Jazz

Alle pianosounds van de MP7 stammen af van met de hand vervaardigde Kawai concertvleugels met hun complete dynamiek en expressiviteit. De Harmonic Imaging™ XL technologie zet deze klanken perfect om en biedt zo een perfecte klankbelevenis in alle dynamische bereiken van pianissimo tot fortissimo. Met vele verschillende hoogwaardige piano sounds voor klassiek, pop en jazz biedt de MP7 steeds het juiste klankkarakter voor iedere muziekstijl inclusief speciale piano en mono-piano klanken. Met de geintegreerde Virtual Technician functie laat zich het klankkarakter van de akoestische pianoklank zeer eenvoudig veranderen. Zo kan men bijv. de intensiteit van de snaren- en demperresonantie of ook het geluid van de terugvallende hamer instellen.

 

Gloednieuwe Vintage EPs, dubbele effecten en Amp simulator

De MP7 biedt een keuze aan gloednieuwe Vintage Electric piano sounds die allemaal hun eigen karakteristiek hebben. Beleef hun natuurlijke, organische sounds of verfijn deze met populaire effecten, voordat u de sound in een van de 5 klassieke versterkers zendt, die de MP7 simuleert.

 

Klassieke Tonewheel orgels met drawbar orgel controle en authentieke percussie

De nieuwe Tonewheel orgel simulatie van de MP7 maakt van de stagepiano een vintage elektromechanisch orgel compleet met negen in real time instelbare voetregisters en authentieke percussie controle. Orgelvrienden kunnen hun eigen registraties vastleggen, het ‚ouder worden‘ van het orgel instellen, het Rotary luidsprekereffect aan hun wensen aanpassen en deze opties als een van de 256 SETUPs opslaan. Bovendien kan het contactpunt van de toetsen in drie fases voor een perfect orgelspel worden ingesteld, zodat ook op een stagepiano het orgelspel mogelijk wordt.

 

High Quality Strings, Pads, Synths, bassen en meer

Naast de realistische akoestische piano´s, Vintage Electric piano´s en Tonewheel orgels biedt de MP7 een groot aantal High Quality Strings, Pads, Synths, koper- en houtblazers, bassen, gitaren en vele andere nuttige sounds. Deze extra sounds zijn zeer geschikt voor het combineren met andere sounds, splitten of voor het solo spelen. Indien de standaard sounds van Kawai voor u niet voldoende zijn, kunt u deze met de flexibele ADSR parameters, filters met Resonance/Cut-off en andere parameters veranderen.

 

Vier zones Master Keyboard Controller

De MP7 biedt het klassieke MP serie 4-zones concept, waarbij aan iedere zone een interne sound, een extern MIDI kanaal of beide gelijktijdig kan worden toegewezen. Zones kunnen willekeurig over het hele klavier, als split, als layer of vrij gedefinieerd worden. De zeer grote aanpassingsmogelijkheden bieden de mogelijkheid om parameters en instellingen per zone individueel uit te voeren en te controleren. De MP7 wordt op die manier een perfect All-In-One Performance instrument.

 

Intuïtieve bediening, grote LCD, real time regelaar

Het bedieningsveld van de MP7 is duidelijk gestructureerd en overzichtelijk ingedeeld. Alle functies zijn gegroepeerd en daar te vinden waar u ze ook vermoedt. Met een grote LCD display en vier vrij belegbare regelaars kunt u diverse parameters direct in real time veranderen, zonder in een of ander menu te moeten gaan - u kunt zich op het spel concentreren en hoeft zich niet over omslachtige bediening te ergeren.

 

256 SETUP geheugen: meer dan genoeg, zelfs voor de meest gevraagde pianist

Alle instellingen van de MP7 als sounds met alle veranderingen, regelaarposities enz. kunnen als een SETUP worden opgeslagen en staan dan steeds ter beschikking. 256 SETUP geheugen vergemakkelijken het overzicht en zijn gedeeltelijk reeds met de meest voorkomende toepassingsvoorbeelden belegd.

 

USB to Device functionaliteit met MP3/WAV/SMF opname en weergave

De USB aansluitingen van de MP11 maken niet alleen het aansluiten aan computer mogelijk, maar dienen ook voor het directe laden of beveiligen van gegevens op een USB geheugen. Hiermee kunt u eigen sounds of SETUP instellingen voor altijd beveiligen en het geeft u bescherming bij vele live situaties. Tevens kunnen USB geheugens worden benut om MP3, WAV of SMF files direct af te spelen. Met de A-B Loop functie is ook een oefenen van bepaalde passages uit een song zeer eenvoudig. Het USB geheugen kan echter ook voor directe opname in het MP3 of WAV formaat worden benut, waarbij de LINE-IN eveneens wordt opgenomen. Zo kunt u eenvoudig en snel audio files per email aan uw bandcollega´s sturen, op uw MP3-player beluisteren of voor verdere bewerking op uw computer kopiëren en bijv. direct een audio-cd branden.

 

Softcase

Voor de MP7 is optioneel een softcase in een absoluut professionele kwaliteit verkrijgbaar. Extra sterke stoffering, dubbele ritssluitingen, brede gestoffeerde draagriem en last but not least 2 rollen maken van deze softcase een perfecte bescherming voor uw MP7. Vraag uw speciaalzaak naar de originele KAWAI MP7 softcase.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Klavier Responsive Hammer Action II met 3 sensoren per toets, drukpunt simulatie en IvoryTouch oppervlak
Keyboard modi Full Keyboard, Zone (vrij instelbaar bereik)
Polyfonie Max. 256 noten
Klankopwekking Harmonic Imaging® XL met 88 toetsen Sampling
Sounds 256
Setup geheugen 256
Secties 4 (MAIN, SUB1, SUB2, SUB3) plus 4 MIDI zones
MIDI Master 4 zones MIDI Out, Channel, Local On/Off, Volume, MMC Transport, Split, 2x4 Controller, PRG, Bank, enz...
Virtual Tone Wheel 9 virtuele drawbars, percussie met Normal/Soft, Slow/Fast, 2nd/3rd - alles via faders en knoppen regelbaar
Virtual Technician PIANO: Voicing, Stereo Width, String Resonance, Damper Resonance, Key-off Effect, Damper Noise, Hammer Delay, Fall-back Noise, Topboard, Brilliance, Tune per key, Level per key; E.PIANO: Key-off Noise, Key-off Delay; TONEWHEEL: Key Click, Wheel Noise
AMP simulator 5 versterkertypes (S.Case, M.Stack, J.Combo, F.Bass, L.Cabi) met elk Drive, Level, 3-Band EQ, Mic Type, Mic Position, Ambience (alleen voor E.Piano sectie)
Effecten 129 types met elk maximaal 10 parameters
Galm 6 types met elk Time, PreDelay en Depth
EQ 4-Band (Lo, Mid1, Mid1-Freq, Mid2, Mid2-Freq, Hi) plus Master EQ
Recorder MIDI intern 10 songs, 90.000 noten, MIDI-to-Audio convertering
Recorder AUDIO direct op USB geheugen; opname: MP3/WAV met Overdub, Line IN wordt mede opgenomen; weergave: MP3/WAV met A-B Loop
Metronoom 10 maatsoorten, 100 Drum Pattern, Tempo, Level
Display 128 x 64 pixels LCD met achtergrondbelichting
Aansluitingen Line Out 6,3mm (L/mono,R of 2x mono), Line In 6,3mm (L/mono,R), koptelefoonbus, demper (F10H), demper/sostenuto (F-30), Soft Pedal (F-30, FSW), Expression (toewijsbaar), MIDI In / Out / Thru, USB-to-host, USB-to-device, netaansluiting
Gewicht in kg 21
Afmetinge in mm 1352 x 339 x 171
Accessoires F-10H pedaal met half-demper functie, lessenaar en netkabel meegeleverd
Accessoires optioneel F-30 drievoudig pedaal, softcase met rollen
Garantie 5 Jaar
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat In showroom Ja
Merk Kawai
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.