Ketron EVENT Professional entertainer keyboard

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 36 maanden
 • Staat in de Showroom? : Ja

Ketron EVENT professional entertainer keyboard - demonstratie klaar in de winkel!

Ketron introduceert het nieuwe Ketron EVENT keyboard met de modernste techniek en een muzikaal niveau dat het hart van de gepassioneerde entertainer muzikant hoger zal laten slaan.

Het nieuwe State-of-the-Art Arranger Keyboard

Bij Ketron hebben we een droom. We willen de meest innovatieve, inspirerende en originele muzikale keyboards bouwen die vandaag worden geproduceerd met de technologie van morgen.

Deze keer hebben we onszelf uitgedaagd door meer diepgaande studies, intens experimenteel onderzoek en hard-werkstudiosessies, en door grote internationale muzikanten erbij te betrekken. Wij streven ernaar om professionals en de meest veeleisende muziekliefhebbers een instrument te bieden dat het nieuwe State-of-the-Art Arranger-Keyboard zou vertegenwoordigen in de wereld.

We stopten pas toen we de hoogste kwaliteitsnormen bereikten, zodat geavanceerde top-technologie de meest realistische geluiden kon generen.

Het resultaat van ons harde en gepassioneerde werk is EVENT: probeer het uit en ervaar wat het betekent om begeleid door een volledige band van echte muzikanten te spelen.

Nu kun je jamsessies spelen met de originele geluiden van een echt elektrisch orgel, waarbij je je voorstelt dat een jazztrio achter je speelt. Als je van dance-muziek houdt, kun je EVENT meenemen op het podium: het realisme van de arrangementen zorgt voor ieders aandacht en een volgepakte levendige dansvloer.

Spelen met EVENT is een bijzondere emotie. We delen het graag met je!

 • FULL AUDIO STYLES
 • LIVE DRUMS, REAL BASS & REAL CHORDS
 • STYLE MODELING - MASSIVE AUDIO LIBRARY
 • CUSTOMIZABLE REAL STYLES
 • TOP PROFESSIONAL SOUNDS
 • UNIQUE REAL SOLOS
 • TWIN ORGAN
 • 240 GB DISK STORAGE
 • 2.5 GB USER SAMPLE MEMORY

Normale prijs: € 5.199,00

Dera prijs : € 4.998,00

meer informatie
Ketron
Product Omschrijving
Details

Style

EVENT is ontworpen om gemakkelijke toegang te bieden tot de meest geavanceerde stijlarchitectuurfunctionaliteiten die ooit zijn ontwikkeld op een arranger keyboard.

Er zijn meer dan 400 stijlen beschikbaar: onderverdeeld in Real Styles, Live Syles of MIDI-Styles afhankelijk van de inhoud, met de mogelijkheid om elke aangepaste configuratie op te slaan in het User Memory. The Real Styles, met hun indrukwekkende authenticiteit, vallen op omdat sommige van de achtergrondtracks in volledig audioformaat zijn opgenomen. Het beschikt over een rijk handmatige lower sectie, met drie onafhankelijke parts en Mono/Poly-modi. Er is ook een geavanceerd Style Edit-gebied om uw nieuwe Styles te programmeren.

Drums

De ritmesectie bevat meer dan 580 Real Drums, complete drumpatronen die een breed scala aan muzikale genres bestrijken met Intro, Ending, 4 Variations, Fill en Break. In tegenstelling tot andere muziekinstrumenten, waar de ritmische sequenties meestal korte loops zijn die via MIDI worden bestuurd, heeft EVENT echte studio-opnames van professionele drummers beschikbaar in acht of meer maten, zonder enig knippen of bewerken. Het eindresultaat is ongelooflijk strak en natuurlijk. EVENT voegt Real Drum-track-equalization toe, evenals de Drum Lock-modus waarmee het ritmische patroon dat wordt gespeeld, kan worden herhaald.

Verder zijn er 94 nieuwe stereo Drum Sets: met Drum Mixer en Remap, die je de mogelijkheid geven om de individuele Percussion Sounds opnieuw toe te wijzen en op te slaan in de 32 beschikbare User Drum-locaties.

De Groove-modus is werkelijk buitengewoon, met meer dan 700 percussive sequences, drie onafhankelijke Groove-parts die loops besturen zoals je ze zou vinden in het House-, Hip Hop- en Latin-genre, evenals een verbazingwekkende verscheidenheid aan Afro-Cubaanse of Braziliaanse Latijnse percussies met Conga, Shaker, Maracas, Cowbell, Cajon, Tambourine en nog veel meer.

Bass

De bassectie van EVENT biedt een prachtige bibliotheek van 256 Real Bass: baslijnen die in de studio worden opgenomen door echte bassisten op verschillende tonen en perfect gesynchroniseerd met het ritme van de stijl.

Het is onmogelijk om je niet te laten meeslepen door de energie van deze baslijnen, van traditionele Ballads, Soul-ritmes tot Disco Funk. De toonkleur, de verschillende correcte posities op de hals en alle natuurlijke vibes van de artiest geven je het gevoel te spelen met een echte bassist naast je!

Real Bass past zich op natuurlijke wijze aan akkoordwisselingen aan, alsof het een normale MIDI-bas is, en speelt zelfs de To Lowest-modus met de bas ondersteboven op de laagste noot!

Het is gemakkelijk om in realtime om te schakelen tussen MIDI-bas en audio (Twin Bass), en de sound van de Real Bass te wijzigen met behulp van een parametrische equalizer of de huidige set te vergrendelen met de Lock Bass-modus.

De reeks functies die beschikbaar zijn voor Bass, zoals Manual, To Lowest, To Root en Bassist, zijn bijzonder verfijnd, de laatste voor een gecombineerde controle van het akkoord dat wordt verkregen tussen de handmatige bas en de rechts gespeelde noten. Ten slotte ondersteunt de Multibass aangepaste basprogressies voor verschillende akkoorden.

Chords

Real Chord is de meest uitgebreide functie van de Ketron EVENT en tegelijkertijd de meest vermakelijke. Je zult in staat zijn om veel gitaartracks of andere instrumenten in realtime te besturen, alles kan op verschillende toonsoorten worden uitgevoerd, inclusief alle akkoorden in alle toonsoorten.

Meer dan 300 Real Chords, waaronder een breed scala aan opnames zoals folk, jazz, nylon, elektrische gitaar en andere instrumenten zoals saxofoon, mondharmonica, viool, trompet enzovoort, allemaal perfect gesynchroniseerd met MIDI in de Arranger architectuur.

De Real Chord heeft een speciale EFX-insert met Chorus, Eq, Overdrive, Phaser, Wah en andere effecten. Het Real Chord-patroon kan worden vergrendeld met behulp van de Lock Chord-functie om 'ostinato' te verkrijgen dat eigen is aan het Disco Funk-genre.

Luister gewoon naar een van de Unplugged Styles van EVENT en laat je verrassen door het authentieke geluid van een eenvoudige akoestische gitaar.

EVENT heeft ook een uitgebreide bibliotheek met Live Guitars (gitaarloops beheerd door slices en bestuurd via MIDI), Long Chord en vijf MIDI-akkoorden, die gelijktijdig en met verschillende stemmen en volumes kunnen spelen.

Een ander opmerkelijk kenmerk is de Multichord-sectie, met pianobegeleidingen, strijkers en andere orkestpartijen die voor een bepaalde sound zijn geprogrammeerd.

Modeling

De krachtige functies die in EVENT zijn geïntegreerd, zijn ontworpen voor een enorme verscheidenheid aan muzikale oplossingen die worden beheerd door het krachtige Audio Style Modeling-systeem, met de mogelijkheid om zowel de audiotracks van Real Drum, Real Bass, Real Chord als de orkestrale MIDI-tracks te kiezen die je in het arrangement wilt slepen.

Dankzij eenvoudige navigatie creëer je binnen enkele seconden nieuwe ritmische of harmonische patterns.

EVENT is ook een uitbreidbare machine : je kunt hem aanpassen door geluiden en stijlen toe te voegen, evenals audio-opnames van ritme, bas en akkoorden.

Sounds

EVENT levert eersteklas geluidskwaliteit en klanken van het hoogste niveau, omdat we het beste professionele arranger keyboard in zijn klasse willen leveren.

Er zijn maar liefst 10 Sounds-banken met een gloednieuwe akoestische vleugel, een reeks meerlagige elektrische piano's, een ongelooflijke selectie strijkers en koperblazers, nieuwe akoestische en elektrische gitaren, een volledig vernieuwde reeks pad-, synth-, bas- en etnische stemmen.

Het instrument beschikt over 2 Voice secties, die elk tot 4 gelijktijdige voices kunnen verwerken met 2 afzonderlijke EFX-inserts.

De Real Solos zijn solo-instrumenten zoals trompet, viool, sax, fluit, hobo enz. allemaal met onderscheidende klanken, die het authentieke gevoel van muzikanten leveren, een verfijnde controle over Aftertouch, Round Robin, en articulatie inclusief een natuurlijke decay van samples.

De Organ Section is bijzonder authentiek met een rijke selectie van geluiden van originele elektrische orgels die kunnen worden gecombineerd met de digitale Drawbars, waardoor de hoogste kwaliteit en het echte orgelgevoel aan elke song wordt toegevoegd (Twin Organ).

Naast een uitstekend intern stembewerkingssysteem, beschikt EVENT ook over een nieuwe 2,5 GB User Sampler, waar u nieuwe fabrieksgeluidsbanken (SBK) op een intern Flash-geheugen kunt uploaden of nieuwe aangepaste klanken op wel 4 stereolagen kunt creëren.

EVENT geeft externe EFX-regelaars weer op het bedieningspaneel, zodat u de parameters van Brilliance, Chorus, Delay, Tremolo, Overdrive en Wah gemakkelijk en snel kunt aanpassen.

Micro / Voicetron

EVENT heeft een microfoonmenu met 2 ingangen (Micro 1 en Micro 2) met relatieve versterkingsregelaars en nieuwe speciale effecten, evenals een individuele audio-uitgang voor Micro 1.

De Voicetron-sectie is vernieuwd met nieuwe harmonie-effecten en veel parametrische bedieningselementen voor een nauwkeurige klankaanpassing.

Player

De twee geïntegreerde Multimedia Players kunnen een breed scala aan formaten afspelen: MIDI, MP3, WAV, TXT, PDF, MP4 en nog veel meer. Ze zijn uitgerust met alle gebruikelijke, klassieke karaokefuncties, zoals het bekijken van de songteksten op een extern scherm, Lead Mute, Crossfade, Search en Fade Out. Gebruik Markers om verschillende posities in nummers te selecteren, zoals het begin van een nieuw couplet of het einde van het refrein.

De nieuwe JukeBox biedt snelle toegang tot verschillende selecties van muziektracks, waardoor artiesten eenvoudig de workflow van hun optreden kunnen regelen.

STEM speelt tot vijf audiotracks tegelijkertijd perfect synchroon. Elke audiotrack heeft individuele mute- en volumeregelaars, het is ook mogelijk om de toonhoogte en het tempo te wijzigen zonder de toonhoogte van het ritme te veranderen. Het is ook mogelijk om een ​​of meer tracks te dempen (mute), bijvoorbeeld piano of bas, voor het geval je ze live wilt spelen. Een typisch gebruik van Stem is het afspelen van achtergrondtracks met of zonder zang (Minus One), een bijzonder nuttige toepassing voor zangers, gitaristen bij een live optreden, maar ook voor rietinstrument Solo Sounds zoals sax of trompet.

Connectivity

EVENT heeft speciale aansluitingen voor audio-, video- en bestandsbeheer. Twee afzonderlijke paren uitgangen, naast de hoofduitgangen, bieden naadloze routeringsflexibiliteit om verschillende geluidsbronnen onafhankelijk te bedienen. Door de hoge impedantie en gebalanceerde ingangen kun je elke geluidsbron op het toetsenbord aansluiten, zoals een microfoon, een gitaar, een smartphone of een tablet.

Breid de kracht van uw EVENT uit door - via HDMI - een externe monitor aan te sluiten, zodat u het toetsenbord kunt bedienen terwijl u de songteksten weergeeft. Je hebt een groter bedieningsoppervlak en gemakkelijke toegang tot al je gegevens, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij gebruik in de studio en op het podium.

Er zijn draadloze verbindingen beschikbaar, waaronder Wi-Fi voor de Ketron-toepassing en Bluetooth voor het streamen van audio op afstand vanaf externe apparaten zoals smartphones en tablets.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Polyphony: 216 notes, multitimbral.
Keyboard: 76 half weighted keys. 4 Dynamic curves. Pitch and Modulation wheels. Aftertouch. Portamento. Legato Mono_Poly. Transposer -/+ 24. Octave +/- 2. Expr. Pedal with 6 curves.
Controls: 15 sliders with RGB Led indicator. Brightness and color controls. 8 potentiometers for external EFX control.
Display: 7” touch capacitive. Brightness control. 5 different skin colors.
Factory Sounds: 10 Voice groups: Piano, Strings, Organ, Brass, Sax, Pad, Synth, Guitar, Bass, Ethnic. 464 Preset Voices. Voice 1, Voice 2, each Voice with up to 3 different sounds. Drawbars. Factory Advanced Voice Editing. High quality multilayer Sounds with a vast selection of Real Solos ®. Factory overwrite and restore. Up to 1.280 User Voices available. Arabic scale and key shift programmable per Voice.
User Sounds: 2,5 GB free storage in non-volatile Flash memory (1,5 GB for additional Factory Sound Banks – 1 GB for User samples). Sample Editor: up to 8.192 samples (max 6 seconds per sample). Up to 4 layered stereo instruments (Voice or Drum Set). Advanced editor with Split, Octave, Level, Range, Tune, Cut off, Velocity, Adsr. Sample Loop utilities. User Drum kits.
Adsr/Filter: separate sound controls for Attack, Decay, Sustain, LFO, Cut Off and Resonance.
Drum Set: 62 Stereo Drums kits. 32 User Drum kits with Remap, Filter, Tune, FX controls. Drum Mixer: 9 sections with separate controls for level, pan, reverb, pitch, velocity compression. 86 Midi Drum styles (Pattern) available on Grv1_Loop section.
Drawbars: 9 digital drawbars. Slow-Fast Rotor. Overdrive, Click, Vibrato, Reverb, Percussion. Full programmability. 24 Organ Presets. Twin Organ: possibility to mix PCM and Digital organ tones for a wide stereo sound reproduction.
Arranger: Over 400 Styles. Real Styles, featuring a mix of Midi and audio parts (see below), Live Styles and Midi Styles. 10 groups: Ballad, Pop, Dance, Rock, Swing, Latin, Country, Folk, Party, Unplugged. 3 Intro, 3 Ending, Fill to End, ABCD, 4 Fills, 4 Break. Reintro, Count In, Pause, Key Start, Key Stop, Variation. User Styles with unlimited store capabilities.
5 Midi Chords and Bass. Close, Parallel, Logic mode. 3 x Lower with Mono/Poly function. Chord Variation. Varitone. Voice to ABCD. Auto Fill, Fill to Arrange, Fill to Aftertouch. Chord modes: Easy1, Easy2, Easy3, Fingered 1, Fingered 2. Orch. Variation Morphing. Rootless mode. Manual Bass, To Lowest, To Root. Bassist and Pianist mode (Standard/Expert). Bass and Chord Lock.
Live Drums: 580 Live Drums with a complete Arranger structure (3 Intros, 3 Endings, ABCD, 4 Fills, 4 Breaks). Reverb and 3 band Parametric Equalizer with 10 presets, programmable on each style. Drum Boost. Possibility to load external User Live Drums. Drum Lock.
Grooves: 3 x independent Groove sections. Huge library of more than 780 Latin percussions, Electro and Acoustic Drum loops, Single percussion hits. Groove to Variation. Separate volume and EFX controls.
Live Guitars: 216 sliced Guitar patterns including Long Chords. Separate volume and EFX controls.
Real Chord: More than 300 Real audio accompaniments covering a full chord range (up to 13 different chords). A wide variety of electric, acoustic, and jazz guitars patterns and other orchestral sequences perfectly synchronized to Midi. Dedicated Insert EFX with full editor, programmable for each style. Possibility to load external User Real Chords.
Real Bass: 256 Real audio Basses synchronized to Midi. Twin Bass: possibility to switch Midi or Audio on the same style. Support to external User audio Basses. 3 band Parametric Equalizer with 10 Presets, programmable on each style. Possibility to load external User Real Basses.
Style Modeling: navigate and choose Drums, Grooves, Bass and Chords from the massive Midi and Audio Library. Multichord and Multibass templates.

Style Edit: advanced pattern recording and editing. Copy, Quantize, Velocity, Octave functions. Special quantize available for oriental styles (7/8, 9/8, 13/8, etc.).
Registrations: 4 Banks with unlimited Registrations controlling the global set up of the keyboard.
Performance: provides fast access to Styles, Registrations with Style, Mp3, Wav or Midi files. 7 Sets with unlimited file storage.
Play Mode: Master, Accord/Style, Accord/Classic, Organist.
Phrase: real time recording and play for Style chord sequences.
Custom Slider: 2 x Custom slider (alternative to Lower 2 And 3) assignable to Micro, Arranger sections, Drum filter and other functions.
Footswitch: 4 programmable Set. Assignable to the most relevant machine functions and features.
Arabic Scale: 16 sets. 6 scale memories.
Dsp: Reverb, Chorus, Phaser, Flanger, Overdrive, Distortion, Tremolo, Autopan, Equalizer. 2 stereo EFX Insert assigned to Voice and Voice 2, 1 Insert to Arranger chords, 1 Insert to Real Chord. External panel controls: Overdrive, Brilliance, Chorus/Wah Depth and Rate, Delay Feedback and Level, Reverb Time, and Level. 64 Single Presets and 64 Chain Effects. Deep editing.
Stem: 4 Scenes. 5 audio tracks per scene to be played simultaneously. Lead track, Transpose, Time Stretching, Loop, Solo, Mute, Autoplay. Fixed pitch for Drum section. Support for external User Stems.
Player: 2 separate Player units feat. Transpose, Audio Time stretching, GM, Jukebox, Playlists, Drum Remix, Markers, Lyrics, Cross Fade, Search, PFL, Midi Mix, Karaoke Backgrounds. Support for wav, midi, mp3, mp4, avi, mov, flv, cdg, jpg, png, txt and pdf files.
HD Recording: 1 stereo audio track. Midi and Song Style recording.
Audio Multitrack: 5+1 audio tracks with separate slider control.
Micro: 2 x Micro inputs. Micro 1 (XLR) with gain control. Effect with Reverb, Delay, Equalizer, Pitch shift. Micro 2 (jack) with volume and reverb control.
Voicetron: 3 voice vocalizer. Assignable to Arranger or Midi file with Presets, Equalizer, Mode functions.

Video: HDMI connection for displaying lyrics, pictures, and videos. Mirror mode. Up to Full HD Resolution. Support for external touchscreen displays.
Bluetooth: Streaming audio input (ad2p profile).
Wi_Fi: Networked remote control via KETRON app.
Storage: 240 GB internal SSD disk (80 GB reserved for System). Optional external SD Card (up to 512 GB).
Side Connections: 2 x USB device. USB Host. HDMI.
Rear Connections: Main Out Left / Right. Aux 1 & Aux 2 (Left/Right). Headphone. Sustain pedal. Volume pedal. Footswitch. Midi In1, Midi In2, Out, Thru. Line In L/R. Micro 1, Micro 2.
Optional: Volume pedal normal or deluxe. Sustain pedal normal or piano type (available also with Footswitch connector). Footswitch 6 or 13 switches. Midi Pedalboard 13 notes (K8). Soft bag. Hard case.
Dimensions: 114 x 36,5 x 12,5 cm (44,8 x 14,3 x 5 in)
Weight: 14,8 Kg

Merk Ketron
Instrument is: Nieuw
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Garantie 36 maanden
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation