Ketron SD2 voor KN6000 & KN6500

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 36 maanden
 • Staat in de Showroom? : Ja

Ketron SD2, 256 Extra Top Sounds voor Technics KN6000 & KN6500.. In navolging van "Sd2, een Extra Hart voor Tyros2" is deze kleine soundmodule nu ook beschikbaar voor KN6000 & KN6500!

Normale prijs: € 484,00

Dera prijs : € 460,00

meer informatie
Ketron
Product Omschrijving
Details

Ondanks het gegeven dat Technics al sinds 2003 geen instrumenten meer produceert zijn er toch nog steeds veel liefhebbers van dit merk. Zeker het populaire topmodel KN6000 is nog steeds zeer geliefd onder de keyboardspelers. Door zijn design, gemakkelijke bedieningsconcept, groot display, digital drawbars en accordeon sectie is dit ook niet verwonderlijk. Uiteraard nemen andere merken de plek van Technics in keyboardland over. Bijvoorbeeld Yamaha, Roland, Korg of Ketron. Allemaal hebben ze hun specifieke kwaliteiten. Het Italiaanse Ketron is ook zo’n merk met veel liefhebbers. Zeker de entertainers en professionele studiomuzikanten waarderen sinds jaar en dag de natuurgetrouwe kwaliteitsklanken van dit merk.

Niet voor niets is de slogan van Ketron: Best Natural Sounds!

Ketron heeft een kleine (12 cm x 13 cm x 4 cm) soundmodule op de markt gebracht: De Orchestral Wizard SD2. Alle bekende super klanken van Ketron zoals die geweldige Altsax, Musette, Alpen-Accordeon, Vleugelklank, Leslie Organ, Rotary Organ etc….zitten hier in. Stuk voor stuk drukvolle sounds. En alles ruisvrij gesampled. Muziekhuis Dera heeft deze soundmodule voor de KN6000 geprogrammeerd. Het resultaat is in één woord geweldig! Je plaatst de SD2 gewoon op de KN6000/KN6500 of je plakt de soundmodule eronder. Maakt niets uit want er zitten behalve de aan/uit knop en volumeschuif toch geen knoppen op… En dit is nu juist het unieke….je hebt geen knoppen nodig want je bedient de SD2 volledig met je KN6000! We horen je al denken hoe selecteer ik dan die super Ketron klanken? Via de Right 2 knop… Aangezien de KN6000 twee Right knoppen heeft hebben we Right 2 aan de SD2 toegewezen. Je kiest op de KN6000 soundgroep Right 2 en je hoort ….Ketron SD2 klanken. Het is net of de SD2 in je KN6000 is ingebouwd! Mix die prachtige KN-sounds met de SD2 super klanken en je hebt het gevoel op een nieuw keyboard te spelen.

Ook de combinatie Technics styles met Ketron sounds is buitengewoon. Om SD2 optimaal op de KN6000 of KN6500 aan te sluiten heb je behalve aansluitkabels een Midi-patch en Favorites-patch nodig die Muziekhuis Dera als pakket bij de SD2 levert voor een totaalprijs van slechts € 399, -

Wat krijg je hiervoor?

 • Ketron SD2 Orchestral wizard occasion soundmodule incl. adapter
 • Korte midi kabel en stereo aansluitkabels
 • Midi-patch (zorgt voor mute right 2, transpose etc...)
 • Favorites-patch (zorgt voor snellere bediening)
 • 256 Top Ketron Sounds selecteerbaar door KN6000 sound groep Right 2
 • Nederlandstalige handleiding “hoe sluit ik SD2 op KN6000 aan?”
 • Simpele instructie handleiding voor 128 Sounds (bank A)
 • Gevorderden handleiding voor 128 extra Sounds (bank B, C & Presets)
 • Persoonlijke helpdesk in onze winkel of telefonisch

KN6000/KN6500 & SD2…enjoy the best of two worlds!
Ben je nog steeds verknocht aan je KN6000, maar wil je toch eens iets anders? Een nieuwe sound in je KN? Dan is Ketron SD2 Orchestral Wizard wellicht iets voor je…

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie Nee
Merk Ketron
Instrument is: Nieuw
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Garantie 36 maanden
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation