Korg B2SP BK digitale stage piano direct leverbaar

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd : Snel leverbaar voorraad leverancier
  • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
  • Garantie termijn : 36 maanden
  • Staat in de Showroom? : Nee

Korg B2SP BK digitale stage piano incl. onderstel en drie pedalen

De B2SP is een nieuwe generatie digitale piano’s van KORG, die gefocust is op toegankelijkheid en gebruiksgemak. We hebben extra aandacht besteed aan de beleving alsof je speelt op een echte piano, wat de B2 perfect geschikt maakt als eerste piano voor een starter. De B2 is afgeladen met zorgvuldig geselecteerde sounds, waaronder legendarische concertvleugels van over de hele wereld. Software en een scala aan aansluitingen zorgen voor een écht moderne pianobeleving.

De B2SP heeft reguliere keyboardafmetingen en kan op een standaard worden geplaatst. De B2SP wordt geleverd met een eenvoudig te monteren onderstel en een pedalenunit met drie pedalen. De B2N is voorzien heeft een klavier met 88 toetsen met een lichte aanslag. Deze line-up bestaande uit drie modellen biedt gebruikers de mogelijkheid dát model te kiezen dat perfect aansluit bij hun specifieke vereisten. De B2 is een piano voor iedereen; van beginners tot doorgewinterde bespelers die op zoek zijn naar iets plezierigs om op te studeren.

Normale prijs: € 789,00

Dera prijs : € 620,00

meer informatie
Korg
Product Omschrijving
Details

Nieuwe piano- sound engine met 12 zorgvuldig geselecteerde sounds.

De B2 biedt in het totaal 12 sounds die diverse genres omvatten, beginnend met vijf volmaakte pianosounds uit de nieuwe piano- engine en daarnaast rijke, karakteristieke elektrische piano’s, orgels, klavecimbel en strings.
Naast het vastleggen van het enorme tonale bereik van een grand piano, produceren de minutieus gesampelde geluiden die gecreëerd zijn voor de B2 Digital Piano ook meeklinkende snaarvibraties en demperresonantie die de piano zijn karakter geven.

Duitse vleugel

Deze wereldberoemde, in Duitsland geproduceerde vleugel wordt op handen gedragen door talloze pianisten vanwege zijn veelzijdige, expressieve power. Met zijn dynamische en heldere geluid, reikt zijn kleurenpalet van stalend hoog tot ijzingwekkend gedetailleerd laag. De geleverde sounds omvatten deze majestueuze Duitse concertvleugel en een ‘klassieke’ piano met een opmerkelijk geraffineerde en complexe klankkleur.

Italiaanse vleugel

Een in Italië gebouwde piano met prachtig heldere expressiviteit en een geweldige sustain. Pianisten van over de hele wereld zijn verrukt van zijn rijke resonantie en verfijnde respons. Deze geluiden omvatten de Italiaanse concertvleugel, een helder klinkende jazzpiano en een prachtig resonerende ballad-piano.

Elektrische piano

Een elektrische piano die de verschillende klanken reproduceert die voortkomen uit de dynamiek van je spel en die zelfs het geluid van het loslaten van een toets nabootsen. Tovert elektrische-pianosounds tevoorschijn die verwijzen naar decennia van geweldige muziek.

Orgel

Biedt sounds die geschikt zijn voor rock en jazz, plus het sublieme geluid van een écht opgenomen pijporgel.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

• Nieuwe sound engine voor piano met 12 zorgvuldig geselecteerde sounds.

• Klavier dat de aanslag van een akoestische piano reproduceert.

• Uitgerust van flexibele in- en uitgangen.

• Royaal pakket software voor studie en creatieve toepassingen.

• Gebruiksgemak en functionaliteit met de eenvoud van een echte piano.

• Meegeleverde muziekstandaard voor bladmuziek of voor mobiele apparaten.

• Meervoudige klavierconfiguraties die aansluiten op je behoeftes.

Garantie 36 maanden
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Snel leverbaar voorraad leverancier
Staat in showroom Nee
Merk Korg
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation