Korg Nautilus 61 Synthesizer Music Workstation

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd : Snel leverbaar voorraad leverancier
  • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
  • Garantie termijn : 36 maanden
  • Staat in de Showroom? : Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering

Korg Nautilus 61 Synthesizer

De meest uitgebreide, duizelingwekkende verzameling sounds ooit ondergebracht in een KORG synthesizer

De NAUTILUS verlegt de grenzen van waar een performance synth en workstation toe in staat zijn. Negen engines bieden een nieuwe benadering van geluiden, royale sampling, audio-opnames, effecten en ongeëvenaarde processing power. Er is geen enkele andere synth beter geschikt voor het experimenteren met sounds en met een workflow die dat zo perfect ondersteunt. Korg heeft jarenlang digitale, analoge, processing- en hardware-technologieën verfijnd om muzikanten te helpen beter verbinding te maken met hun instrument. Het resultaat is de ongelooflijk krachtige, unieke NAUTILUS.

Normale prijs: € 2.199,00

Dera prijs : € 1.780,00

meer informatie
Korg
Product Omschrijving
Details

De NAUTILUS beschikt over negen specieke sound engines om geluiden zoals piano's, elektrische piano's, orgels natuurgetrouw te reproduceren.

Om te beginnen biedt de verbeterde SGX-2 sound engine verfijnde expressiviteit om alle nuances van een akoestische piano vast te leggen, en NAUTILUS beschikt over de meeste pianobibliotheken die ooit in één product te vinden zijn geweest; met aanslaggevoeligheid in twaalf stappen, snaarresonantie en meer. De EP-1 elektrische piano sound-generator reproduceert realistisch zeven verschillende beroemde elektrische pianogeluiden. De CX-3-engine - het hart van onze gewilde CX-3-heruitgave - omvat het kenmerkende geluid van klassieke toonwielorgels. Voeg daar de MOD-7 VPM / FM-synthese aan toe, de PolysixEX en MS-20EX voor analoge modelling en de STR-1 voor fysical modelling, en je hebt in wezen een engine voor elk type geluid dat je zoekt. Deze karakteristieke engines worden samen gebruikt in de Program- of Combi-modus en creëren volledig nieuwe klanken.

Nieuwe sounds ondergebracht in drie brede categorieën

De benadering van het geluid van de NAUTILUS begon met KORG die de vooroordelen over hoe geluid er op een conventioneel muziekwerkstation uit zou moeten zien terzijde schoof, en zich in plaats daarvan richtte op het verleggen van de grenzen van sampling en programmeren om zo een gloednieuwe indeling van programma's te creëren in drie groepen:

"Unieke" geluiden:
De NAUTILUS biedt anderssoortige sounds, waaronder frase-loops, geprepareerde piano's, tegengekomen percussie meer. Veel zelden gehoorde muziekinstrumenten die je in verschillende regio's over de wereld tegenkomt, kunnen moeilijk te bespelen zijn, maar karakteristieke frasen die op deze instrumenten worden gespeeld, zitten in de NAUTILUS. Gebruik deze frases zoals ze zijn in je liedjes - laat je leiden door je fantasie. De NAUTILUS bevat sounds die specifiek voor dit instrument zijn gesampled, inclusief geprepareerde pianoklanken die zijn gemaakt door allerlei objecten tussen pianosnaren te plaatsen en er samples van te maken, of 'gevonden percussiegeluiden' die zijn gemaakt door alledaagse items in instrumenten te veranderen waar je op kunt tikken. Deze nieuwe en mysterieuze geluiden geven niet alleen een onverwachte draai aan je liedjes, ze bieden ook allerhande mogelijkheden voor geluidseffecten die kunnen worden gebruikt in film- en tv-muziek.

"Hedendaagse" geluiden:
De NAUTILUS biedt ook de nieuwste geluiden die aansluiten bij de muziekscene van vandaag, inclusief synths, drumkits, speciale effecten en meer. Met betrekking tot synths: kijk ‘s naar de EDM-, electro- en chiptune-geluiden voor beginners. Ook beschikt de NAUTILUS over meer dan 50 soorten drumkits - geluiden die de ontwikkelingen in muziek in de loop van de tijd weerspiegelen. De speciale effectgeluiden bieden handig materiaal, zoals drums die aan dansmuziek worden toegevoegd om beats te creëren - geluiden die je meteen kunt gebruiken.

Standaardgeluiden:
We hebben alle essentiële geluiden voor alle genres die een werkstation nodig heeft bij elkaar gebracht, waaronder piano, elektrische piano, gitaar, basgitaar en meer. Voor het nieuw gesamplede pianogeluid hebben we ook de geweldige ambiance van de studio opgenomen en u kunt het piano- en ambience-geluid naar wens mixen. Er is een nieuw elektrisch-pianomodel met een karakteristiek vet geluid toegevoegd, dat geweldig werkt voor funky speelstijlen. We hebben ook veel frasen toegevoegd waarmee u daadwerkelijke performances van gitaar- en baspartijen kunt afspelen; handig voor toetsenisten.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie 61 Keys
Instrument is: Nieuw
Garantie 36 maanden
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Snel leverbaar voorraad leverancier
Staat in showroom Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering
Merk Korg
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation