Roland C-200 klassiek keyboard/orgel occasion

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 24 maanden
  • Staat in de Showroom? : Nee

Occasion Roland C-200 klassiek keyboard orgel met 76 toetsen in perfecte staat 

GREAT SOUND, SIMPLICITY, AND EASE OF TRANSPORT

Een statig orgel in een compacte behuizing

Bedoeld voor studenten en musici op zoek naar een compact, maar prachtig klinkend instrument, legt de C-200 de nadruk op een duidelijke bediening en een indrukwekkende klankvariëteit: naast talrijke orgelgeluiden bevat hij immers een piano-, celesta- en fortepianoklank, plus vier klavecimbels. Met het oog op een eenvoudig transport is de C-200 voorzien van een intern versterkingssysteem in een basreflexbehuizing en een 76 toetsen tellend klavier. Dit laatste kan worden gesplitst voor het gebruik als dubbelmanualig instrument. Wie graag “echt” orgel speelt, kan er bovendien een optioneel baspedaal op aansluiten. De C-200 lijkt in ieder geval de ideale bezetting voor muziekstudenten, koren, kleine kerken, kapellen, concertzalen en theaters.

Roland
Product Omschrijving
Details

Klassieke orgelklanken

De C-200 bevat tientallen hoogwaardige orgelgeluiden van de onvolprezen Roland/Rodgers-bibliotheek, met o.m.samples van historische Europese orgels. De orgel- en de niet minder overtuigende orkestklanken kunnen –net zoals op een akoestisch orgel– via de registerknoppen worden geselecteerd.

Orkestgeluiden

De C-200 is uitgerust met authentieke orkestgeluiden voor de twee (virtuele) manualen en zelfs een optioneel baspedaal. Met een baspedaal kunt u uw C-200 trouwens omtoveren tot een volwaardig kerkorgel.

Stereoplaatsing van de windlade


De “Windchest Panning”-functie van de C-200 zorgt voor een realistische stereoplaatsing van de gesimuleerde pijpen. Elke noot bevindt zich immers op de “akoestisch juiste” plaats in vergelijking tot de windlade van een orgel. Dat is pas authentiek!

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie 76 keys
Instrument is: VERKOCHT!
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Garantie 24 maanden
Staat in showroom Nee
Merk Roland
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation