Roland E-A7 Expandable Arranger occasion

 • Product is : Occassion/tweedehands
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
 • Garantie termijn : 12 maanden coulance garantie
 • Staat in de Showroom? : Ja

Roland E-A7 Expandable Arranger occasion

EEN EXPRESSIEVE WERELD VOL SOUNDS EN BACKING STYLES BINNEN HANDBEREIK

De E-A7 is een veelzijdig arranger keyboard voor muzikanten die professionele klanken en authentieke backing styles van over de hele wereld nodig hebben. Het gebruik van de E-A7 gaat snel en intuïtief dankzij zijn twee logisch geplaatste displays; styles links en klanken (meer dan 1.500) rechts. De meeste functies zijn rechtstreeks toegankelijk via een quick-access knop. Je kunt WAV-bestanden importeren om je eigen instrumenten te creëren of zelfs rechtstreeks samplen vanaf het keyboard. Voor zangers is er een microfooningang met speciale stemeffecten en met een gewicht van slechts 8 kg neem je de E-A7 gemakkelijk overal mee. Waar je met je muziek ook naartoe gaat, de E-A7 helpt je op weg.

Incl. gratis USB-stick met software (o.a. songs/styles etc..)

 

 

 

 

Nog maar 1 over

Normale prijs: € 999,00

Dera prijs : € 840,00

meer informatie
Roland
Product Omschrijving
Details
 • Meer dan 1.500 veelzijdige klanken van over de hele wereld
 • WAV-bestanden importeren en ingebouwde samplefunctie
 • Gigantische bibliotheek met backing styles uit Asia, het Midden-Oosten, Europa en Zuid-Amerika
 • Krachtige arranger met rechtstreekse bedieningsknoppen en veelzijdige, one-touch performance-opties
 • 156 specifieke knoppen voor snelle toegang tot frequent gebruikte functies
 • Twee logisch geplaatste displays, met backing styles links en klanken rechts
 • Microfooningang met specifieke stemeffecten
 • Gemakkelijk te dragen en transporteren, met een gewicht van amper 8kg
 • UITGEBREIDE BACKING STYLES MET AUTHENTIEKE ARRANGEMENTEN VAN OVER DE HELE WERELD

  De E-A7 blinkt uit in Westerse muziek, maar hij presteert net zo sterk voor muziek uit andere delen van de wereld, met een ruim gamma aan globale backing styles gemaakt door muzikanten uit Azië, het Midden-Oosten, Europa en Zuid-Amerika. Waar ook ter wereld dat je speelt, de E-A7 past altijd in het plaatje.

 • EEN MASSA KLANKEN BINNEN HANDBEREIK

  De E-A7 biedt meer dan 1.500 essentiële klanken, met o.a. piano, electrische piano, orgel, strijkers en nog veel meer. Er zijn ook instrumenten van over de hele wereld, met authentieke klanken uit de levendige muzikale culturen van het Midden-Oosten, Indonesië, India, Vietnam en Oost-Europa. Iedere klank werd ontwikkeld in samenwerking met volleerde muzikanten, allemaal experts in hun lokale muziekscene, om de klanken zo realistisch en kwalitatief mogelijk te houden. En aangezien de klanken per regio geordend zijn, vind je snel en gemakkelijk de perfecte klank voor je muziek.

 • INTERNE KLANKEN AANVULLEN MET GEÏMPORTEERDE WAV-SAMPLES

  De 1.500 interne klanken van de E-A7 zijn nog maar het begin. De meeste optredende muzikanten hebben in de loop der jaren een eigen bibliotheek met doorwinterde samples aangelegd – en die kan je gebruiken in de E-A7 dankzij de WAV Import-functie. Maar je kunt ook de ingebouwde sampler gebruiken om je eigen persoonlijke klanken te creëren, met o.a. drum beats of zelfs backing vocals. Alles wat je nodig hebt om je sound op te poetsen, zoals effecten toepassen, is al aan boord, dus je kunt gewoon op je optreden aankomen, een paar ideeën uitproberen tijdens de sound check en zelfs kort voor de show je klank nog op punt stellen.

 • SNELLE, LOGISCHE LAY-OUT MET ACHTERGRONDSTIJLEN AAN DE LINKER- EN KLANKEN AAN DE RECHTERZIJDE

  Sommige Arranger Keyboards beschikken over heel veel functies, waardoor ze erg complex en moeilijk te gebruiken zijn: niet ideaal wanneer je voor een publiek staat dat een geweldig avondje uit verwacht. De E-A7 is heel logisch gestructureerd, en toont backing styles aan de linker- en sounds aan de rechterkant. Elke kant heeft een eigen LCD-scherm, dat essentiële informatie toont over de geselecteerde klanken en stijlen. En met 156 knoppen voor snelle toegang tot de functies die je het vaakst gebruikt, zul je vooral met spelen bezig zijn en geen tijd verliezen met panikeren over het al dan niet terugvinden van de juiste knop of functie.

 • ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR EEN GESLAAGDE GIG BINNEN HANDBEREIK

  Wanneer je optreedt, dan moet alles gewoon werken. De E-A7 geeft je directe toegang tot de functies die je het meest gebruikt wanneer je speelt. Zes phrase pads om one-shot audio samples of MIDI-frases te triggeren, precies waar je ze nodig hebt. Met één druk op de knop kan je van toonschaal veranderen of er een definiëren. Er zijn ook zes sliders waarmee je het volume regelt voor de verschillende parts, zoals drums, bas en begeleiding. Tot slot staan er boven de pitch bend-hendel zeven knoppen waar je zelf een functie aan kunt toewijzen, dus wat je ook wil doen, het kan onmiddellijk en zonder je hand van de hendel te halen.

 • MICROFOON INPLUGGEN, VOLUME INSTELLEN EN ZINGEN MAAR!

  Als zangpartijen een belangrijke rol spelen in je muziek, dan heb je op de E-A7 een microfooningang met zijn eigen volumeregeling op het voorpaneel; gewoon aan de knop draaien, zonder gedoe met menu’s. Om je zangpartij nog extra in de verf te zetten, heb je de keuze uit een hele reeks professionele stemeffecten, met een veelzijdige selectie aan regelbare reverbs en delays.

 • WEEGT AMPER 8KG: NO PAIN, ALL GAIN

  Het is natuurlijk geweldig dat je alles wat je nodig hebt, kunt meenemen naar je optreden, maar met een loodzwaar keyboard zeulen, is letterlijk een fysieke marteling. De E-A7 maakt het de muzikanten gemakkelijk op twee manieren – hij heeft alles voor een geweldig optreden, dus je hoeft geen extra apparatuur en kabels mee te nemen, en hij is heel eenvoudig overal mee te nemen. Met zoveel power in een compact instrument met 61 toetsen en een gewicht van slechts 8 kg, kan de E-A7 je hoogstens een overvloed aan bisnummers bezorgen. Maar zoiets noemen we dan een luxeprobleem.

 • POLYVALENTE SMF SONG PLAYER SPEELT OOK WAV/MP3-AUDIOBESTANDEN AF

  De ingebouwde song player van de E-A7 leest zowel Standard MIDI Files (SMF) als WAV- of MP3-audiobestanden. Fragmenten herhalen of naar een bepaald punt in de song springen, is een fluitje van een cent en als je met WAV-bestanden werkt, kan je met de Centre Cancel-functie de zangpartij eruit filteren, om plaats te maken voor je eigen stem. Je kunt zelfs je volledige show opnemen als WAV-bestand, dat je dan opslaat op een USB-stick – een uitstekende manier om je muziek te promoten en meer optredens te versieren.

 • VOLLEDIGE CONTROLE DANKZIJ FLEXIBELE USER PROGRAMS

  Aangezien de E-A7 rijkelijk voorzien is van knoppen en sliders, liggen de meeste ‘must-haves’ al binnen handbereik. Je kunt ook allerlei instellingen opslaan in één programma, waaronder de on/off status van essentiële parameters zoals Part, Auto Fill en Input EFX. Deze verregaande controle maakt het mogelijk om tijdens je optreden het keyboard voor elke individuele song in te stellen. Programma’s van Rolands BK Arranger-serie kan je rechtstreeks inlezen van een USB-stick.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

KlavierKlavier61 toetsen (aanslaggevoelig)KlankgeneratorMaximale polyfonie128 stemmen (varieert naargelang de belasting van de klankgenerator)Parts4 keyboard parts (UP1, UP2, UP3, LWR) + 16 song partsKlanken- Preset Tone: Meer dan 1.500 klanken     - Preset Drum Kit: Meer dan 100 Drum Kits     * inclusief GM2-compatibele klanken.
    - User Tone: 256 Tones     - User Drum Kit:     128 Drum KitsFavorite50 favorite tones kunnen worden geregistreerd.Melody IntelligentJaStylesStyles- Preset Style: Meer dan 600 Styles     - User Style: Onbeperkt (opslag in intern geheugen en op USB-stick)Bediening van de StylesIntro x 4, Main x 4, Fill x 4, Break, Ending x 4One Touch Memories4 programmeerbare registraties per styleStyle Makeup ToolsInstrument-georiënteerde editing

Style Composer
Ja
Songs
Realtime Player
SMF (Format 0/1), KAR, MP3, WAV, MP3+CDG
Tempowijziging    
- 20–250 BPM voor SMF (en Style) - 75–125% voor MP3- en WAV-bestanden
Part Mute
- Track Mute: SMF (en Style)     - Center Cancel: MP3 en WAV
Song Chord Extractor
Automatische akkoordherkenning voor SMF-bestanden
Lyrics Display
SMF, KAR, MP3
SMF Makeup Tools
Instrument-georiënteerde editing
SMF Mark & Jump
Ja (mogelijkheid om 4 locaties op te slaan)
Songs (Audio) opnemen
Formaat: 16-bit lineair, 44.1 kHz, WAV
Demo Song
Ja
Effecten
Reverb
8 types (selecteerbaar via Makeup Tools)
Chorus
8 types (selecteerbaar via Makeup Tools)
MFX
84 types voor keyboard parts (selecteerbaar via Keyboard Part MFX), A & B voor Style en SMF section (selecteerbaar via Makeup Tools)
Master EQ
6 Presets + 1 User-geheugen
Master Compressor
6 Presets + 1 User-geheugen
Input Effect
Reverb 6 types, Delay 2 types
User Programs
User Programs
- Preset (Music Assistant + Preloaded data): Meer dan 500 User Programs     - User: Tot 100 User Programs inbegrepen per User Program Set
User Program Sets
Onbeperkt aantal (opslag in intern geheugen en op USB-stick)
Sampling/Sample Import
Formaat
16-bit lineair, 44.1 kHz, WAV
Wave Expansion-geheugen
128 MB voor Sampling/Sample Import
Aantal Samples
512
Multisample-functie
Ja
    * Samples en multisamples kunnen worden geëxporteerd naar USB-stick als User Tone of User Drum Kit.     * Samples en multisamples kunen worden gebruikt als wave data voor de klankgenerator.
Scale Tunings
Geheugenknoppen
3 user scale-geheugens en gelijkzwevende temperatuur
User Scale-knoppen
- Onmiddellijke kwarttoonstemming van elke noot van een toonladder (C--B)     - Regelbaar stemmingsbereik (-64--+63 cent) voor elke knop     - Stemmingen kunnen ook worden opgeslagen in User Programs.
Andere
Pads
6 pads voor triggering van frasen en klanken, en een Stop Pad     * Frasen worden gesynchroniseerd met het tempo van de Styles of SMF, en ondersteunen akkoordherkenning.
Style/Song Finder
Ja
Bediening
Toewijsbare hendel     Toewijsbare schakelaar x 7     Toewijsbare Control Pedal     Part Level Slider x 6     Multifunctionele Pads
Display
Twee grafische LCD’s (160 x 160 dots x 2, met verlichting)
Connectors
PHONES: Stereo 1/4-inch jack     OUTPUT (L/MONO, R): 1/4-inch jack     EXT IN: Stereo mini-jack     INPUT (L/MONO or MIC, R): 1/4-inch jack     PEDAL (HOLD, EXPRESSION, CONTROL)     MIDI-connectors (IN, OUT)     USB MEMORY-poort     USB COMPUTER-poort (USB MIDI)     DC IN-aansluiting     jack
Luidsprekers
2 x 10 cm
Nominaal uitgangsvermogen
2 x 12 W
Stroomvoorziening
AC-adapter
Stroomverbruik
1,500 mA
Accessoires
Handleiding     Muziekstandaard     AC-adapter     Stroomkabel (voor AC-adapter)
Opties (apart verkocht)
Keyboard Stand (*1): KS-18Z     Pedal Switch: DP-serie, FS-5U     Expressiepedaal: EV-5     USB-stick (*2)
    *1 Wanneer u de KS-18Z gebruikt, zorg dan dat het instrument niet hoger staat dan 1 meter.     *2 Gebruik USB-sticks (compatibel met USB 2.0 Hi-Speed Flash Memory) die worden verkocht door Roland. We kunnen geen correcte werking garanderen als er andere producten worden gebruikt.
Afmetingen en gewicht
Breedte 1,045 mm
Diepte   318 mm 
Hoogt   136 mm
Gewicht (zonder AC-adapter en muziekstandaard)   7.9 kg
Merk Roland
Instrument is: Occassion/tweedehands
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Garantie 12 maanden coulance garantie
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation