Roland FR-3s Grey V-Accordion Occasion FR3s

  • Product is : Occassion/tweedehands
  • Levertijd : Direct Leverbaar!
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 12 maanden
  • Staat in de Showroom? : Ja

Roland FR-3s Grey occasion V-accordion - werkelijk als nieuw!

  • ingebouwde luidsprekers
  • 37 pianotoetsen
  • 120 bassen
  • gewicht 8,1 kg
  • inclusief Roland Bag

De FR-3s bevat een 64-stemmig polyfone klankbron voor het simuleren van 10 verschillende accordeons met telkens 12 Treble-registers, 7 bas-/akkoordregister en 7 Free Bass-registers (Free Bass and bas/akkoorden kunnen niet samen worden gebruikt). Verder vind je op de FR-3s V-Accordion 10 verschillende
orkestklanken (bv. trombone, trompet, sax, klarinet, fluit, viool e.d

Nog maar 1 over

Normale prijs: € 1.499,00

Dera prijs : € 1.380,00

meer informatie
Roland
Product Omschrijving
Details

Realistische accordeonsimulatie

De FR-3 kan tot 10 verschillende accordeons simuleren met elk 10 Trebleregisters, 7 bas/akkoordenregisters en 7 vrije basregisters. (Free Bass en bas/akkoord werken niet tegelijkertijd). Om tot de hoge klankkwaliteit te komen, sampelde Roland traditionele akoestische accordeons. Die hele verzameling samples zorgt voor een varia aan gesimuleerde accordeontypes, inclusief hun specifieke stemmingskarakteristieken. En hoewel de FR-3 een elektronisch instrument is, reageert hij toch op elke beweging en drukzetting op de balg. Sterkere in- en uitgaande bewegingen zorgen zo voor een rijkere, vollere klank, terwijl kleinere bewegingen de klank kleiner en zachter maken. Dankzij de weerstandsregelaar kan de accordeonist de FR-3 zelf naar zijn voorkeur instellen: het instelwiel met vier standen staat trouwens op een makkelijk bereikbare plaats.

Klaar voor de les


De FR-3 is uitermate geschikt voor studenten. Niet enkel omdat het de “kleinste” accordeon ter wereld is mét een vrije basmode. Bovendien kan de student dankzij de MIDI-functies zijn muzikale avonturen ook met zijn computer opnemen. Oefenen is voor accordeonisten nooit zo makkelijk en efficiënt geweest !

Orkestrale klanken

De V-Accordeon heeft ook 10 orkestrale klanken (inclusief trombone, trompet, fluit, sax, klarinet, viool, enz.) aan boord, die zelfs met de traditionele accordeonklanken kunnen worden gecombineerd (4 instelbare modes).

LED scherm en “interaktief” Roland-logo

Op de FR-3 zit ook een LED-schermpje (3 x 7 segmenten) om makkelijk klanken en geselecteerde parameters af te lezen. Het verlichte Roland-logo is interactief: het verandert van kleur afhankelijk van de gekozen accordeonset en -sectie (accordeon of orkestraal). Je kan ook zelf jouw favoriete kleur kiezen uit de 26 opties. Dit kan vooral nuttig zijn in accordeonensembles met meerdere FR-3-gebruikers.

In- en Uitgangen

De FR-3s kan dankzij zijn MIDI-poort op verschillende toestellen worden aangesloten (sequencer, arranger keyboard, enz.). Sluit je op de audio-uitgangen een draadloos systeem aan, dan kan je met de FR-3’s zelfs vrij bewegend de grootste podia op. De FR-3 heeftook een hoofdtelefoonuitgang.

• De FR-3 heeft een compartiment voor optionele AA-batterijen (ook herlaadbare AA’s kunnen worden gebruikt)

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Merk Roland
Instrument is: Occassion/tweedehands
Garantie 12 maanden
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Staat in showroom Ja
Aantal Bassen 120
Piano of knoppen klavier Piano klavier
Cassotto nee
Technische Informatie Nee
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation