Roland GO-88P digital piano

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 36 maanden
 • Staat in de Showroom? : Ja

Full-size 88 noten tellende piano. Ultradraagbaar: speel eender waar Leer via smartphone

Als je piano leert spelen, dan maken 88 toetsen een groot verschil. Hoewel kleinere 61 of 76 noten tellende klavieren draagbaar en gemakkelijk te hanteren zijn voor jongere muzikanten, helpt een full-size klavier met 88 noten bij de ontwikkeling van de juiste techniek, alsook om een meer expressieve pianist te worden. De meeste klavieren dwingen je om te kiezen tussen prestaties en draagbaarheid. Maar de GO:PIANO88 van Roland voorziet die allebei. Licht en klaar voor gebruik, met optionele batterijvoeding en hoofdtelefoon: dit mobiele instrument beschikt over een volledig klavier van 88 toetsen, en sounds die afgeleid werden van Rolands beste digitale piano's. Zo kun je spelen met de juiste techniek en expressie: en dat is essentieel bij klassieke muziek of complexere stukken. GO:PIANO88 beschikt ook over hoogwaardige ingebouwde Bluetooth-luidsprekers, die je kunt verbinden met je smartphone, zodat er een eenvoudige en compacte leeroplossing ontstaat. Als je eenmaal verbonden bent, kun je beginnen met het verkennen van gratis online content die het leren sneller en leuker maakt. Inclusief online pianolessen, karaoke en tutorialvideo's van je favoriete nummers. Of je kunt ook gewoon je afspeellijsten streamen en jammen. Zoek een ruimte, pak je smartphone en begin je muzikale reis met GO:PIANO88.

Normale prijs: € 449,00

Dera prijs : € 429,00

meer informatie
Roland
Product Omschrijving
Details
 • Hoogwaardige pianoperformances in een compact en betaalbaar instrument
 • 88 noten tellend klavier, met standaard full-size toetsen en authentieke aanslagreactie
 • Inclusief de befaamde pianosounds van Roland met een 128-stemmige polyfonie
 • Beschikt ook over elektrische piano’s, orgels en andere sounds voor het verkennen van verschillende stijlen
 • Bluetooth audio/MIDI ondersteuning voor het verbinden van je smartphone of tablet
 • Speel eender wanneer via de ingebouwde speakers of met een hoofdtelefoon
 • Metronoom-, transponeer- en opnamefeatures ondersteunen dagelijkse oefensessies
 • Licht en reisklaar: werkt op batterijen

Geniet van een traditioneel pianogevoel dankzij 88 toetsen met standaardafmetingen

GO:PIANO88 heeft 88 full-size toetsen voor een authentiek speelgevoel en expressieve touch, geïnspireerd door de klavieren van akoestische vleugels. Dankzij het volledige notenbereik kun je ook veeleisende muziek spelen, en krijg je hulp bij het ontwikkelen van de juiste technieken voor zowel de linker- als de rechterhand. Het klavier zorgt ook voor een soepele overgang als je doorgaans een gewogen hamer-actie klavier bespeelt. En zelfs als je investeert in een eersteklas piano, dan blijft je GO:PIANO88 nog altijd het ideale draagbare instrument om in een transportzak te gooien, en te bespelen tijdens repetities, sessies en shows.

Maak draadloos verbinding met je smartphone, verken online content en leer sneller

GO:PIANO88 pairt met je smartphone, zodat piano leren spelen leuk wordt. Gebruik Bluetooth om draadloos verbinding te maken met je smartphone of tablet. En krijg vervolgens toegang tot nummers uit je muziekbibliotheek, of volg gratis online lessen. Je kunt meespelen terwijl de muziek door de hoogwaardige ingebouwde luidsprekers of een hoofdtelefoon streamt. Verkies je een intensievere pianotraining? Probeer dan eerst een aantal van de vele uitstekende apps of tutorial-video's, voordat je met een privéleraar aan de slag gaat.

Geniet van authentieke pianoperformances via een compacte, ruimtebesparende oplossing

Niet elke woning beschikt over de ruimte voor een full-size akoestische piano. Maar dankzij het compacte ontwerp van de GO:PIANO88 kun je in elke omgeving spelen, met alle voordelen van 88 full-size toetsen. Ga gewoon zitten, zet het instrument aan en geniet van het volledige dynamische bereik van de GO:PIANO88. Zonder installatieproblemen of in de knoop geraakte bedrading. Daarnaast is het mogelijk om een hoofdtelefoon in de GO: PIANO88 in te pluggen, zodat je kunt oefenen zonder daarbij anderen te storen.

Maak onderweg muziek op batterijstroom en via een draadloze smartphoneverbinding

Een akoestische piano verankert en beperkt je tot één ruimte, terwijl draagbare elektronische klavieren de muziek die je ermee kunt spelen limiteren, omdat ze over minder toetsen beschikken. Met de GO: PIANO88 en een smartphone ben je altijd klaar om muziek te maken van zodra de inspiratie opduikt. Dankzij zijn compacte ontwerp van 7,0 kg en batterijvoeding, kun je met de GO:PIANO88 oefenen via de luidsprekers of met een hoofdtelefoon. Bovendien kun je dankzij de draadloze verbinding met je smartphone altijd en overal aan je vaardigheden werken. Vooral omdat het klavier met 88 full-size toetsen ervoor zorgt dat je techniek niet gecompromitteerd wordt.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

88 keys

Garantie 36 maanden
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Merk Roland
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation