Roland GP607 PE digitale vleugel zwart hoogglans

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd : Snel leverbaar voorraad leverancier
  • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
  • Garantie termijn : 10 Jaar
  • Staat in de Showroom? : Nee

Roland GP607 PE digitale vleugel (zwart hoogglans)

  • Roland GP607 PE
  • Luxe pianobank in hoogte verstelbaar (ook verkrijgbaar gecapitonneerd zoals op afbeelding)
  • Roland hoofdtelefoon
  • Premium levering incl. opbouwen en verpakking meenemen
  • USB-stick met leuke software

Een Minivleugel die je creativiteit prikkelt en je woonruimte accentueert

Als je altijd al naar een vleugelpiano hebt verlangd, maar tot dusver ontmoedigd werd door de aankoopprijs of het gewicht ervan, dan vormt de Roland GP607 wellicht de perfecte aanvulling voor je interieur. De GP607 is een stijlvolle digitale minivleugelpiano in gepolijst ebbenhout of wit, die hulde brengt aan de klassieke vorm van een akoestische vleugelpiano. Hij beschikt over een indrukwekkend en tegelijk sierlijk design. Onder zijn traditionele uiterlijk verbergt de piano de allernieuwste technologie. Bluetooth® verbindingsmogelijkheden maken het mogelijk om draadloos songs te streamen van je tablet/smartphone naar het krachtige 4.1 luidsprekersysteem van de GP607. Op die manier wordt de kamer gevuld met een rijke, heldere sound. De SuperNATURAL Piano Modeling-technologie zorgt voor een uitermate realistische pianoklank. Samen met de expressieve touch van het nieuwe PHA-50-klavier komt dat neer op een authentieke speelervaring, die zelfs de meest doorgewinterde pianokenners zal weten te bekoren. Een rist ingebouwde leerfuncties – inclusief verbindingsopties met educatieve apps – garandeert dat je gemotiveerd zult blijven én dat je pianovaardigheden voortdurend zullen verbeteren. Of je nu een mooie eyecatcher aan je woonruimte wilt toevoegen, of op zoek bent naar een gesofisticeerde minivleugelpiano die de ganse familie op een ongedwongen manier piano leert spelen: de GP607 introduceert schoonheid, elegantie en sprekende pianoperformances bij je thuis.

Normale prijs: € 5.399,00

Dera prijs : € 4.860,00

meer informatie
Roland
Product Omschrijving
Details

De Look en Feel van een traditionele minivleugel; zonder de kost en zorgen

Iedereen is het erover eens dat een traditionele vleugelpiano een statement maakt wanneer hij in een woonkamer opgesteld staat. Maar het frequente onderhoud en zijn rugbrekende gewicht zorgen ervoor dat je er wel heel wat voor over moet hebben, als je er écht eentje in huis wilt halen. De Roland GP607 is beschikbaar in twee afwerkingen: gepolijst ebbenhout of gepolijst wit. Het instrument geeft je de klassieke look en feel van een minivleugelpiano. Je kunt er meteen op beginnen te spelen door het klavierdeksel te openen en de pianotoetsen in te drukken. Maar dit digitale model heeft geen dure halfjaarlijkse stemmingen en onderhoudsbeurten nodig, dankzij zijn betrouwbare ingebouwde klankprocessor. En de behuizing is bijzonder licht, waardoor de piano makkelijk verplaatsbaar is thuis, om bijvoorbeeld de perfecte positie of opstelling te ontdekken.

Bevat een premium geluidsysteem voor het genieten van je favoriete muziek

Soms wil je muziek creëren. En soms wil je gewoon relaxen en van muziek genieten. In beide gevallen staat de Roland GP607 met zijn hoogwaardige ingebouwde luidsprekers klaar om je woning te vullen met een buitengewone klank. Tijdens het pianospelen zorgt het geluidsysteem met zijn 4.1 multi-kanaalsluidsprekers voor een volbloed sound, waarvan het geluidsvolume regelbaar is naargelang het tijdstip en de omstandigheden. En tijdens het entertainen van vrienden kun je gebruikmaken van de Bluetooth audio-functies, waarmee de piano de functie van een hifi-installatie vervult. Via een draadloze verbinding met een smartphone of tablet is het op die manier mogelijk om je favoriete songs via de pianospeakers af te spelen. En wanneer je nood hebt aan ontspanning, dan laat de speciale app voor Apple Watch je zelfs de interne songbibliotheek van de GP607 van op afstand bedienen: recht vanuit je sofa!

Een piano waar je de hele dag op wilt spelen, met een werking die creativiteit op gang brengt

Je weet nooit wanneer de inspiratie toeslaat. Maar met de Roland GP607 in je woonkamer dien je alleen maar het klavierdeksel te openen om te beginnen spelen, en je creativiteit de vrije loop te laten. In tegenstelling tot digitale piano’s die gebruikmaken van samples, reproduceert de SuperNATURAL Piano Modeling-technologie van Roland het volledige proces van de klankopwekking van een akoestische piano. Inclusief: de notencombinaties die gevormd worden, hun resonantie en de interactie tussen talloze elementen. Het resultaat is een rijke, complexe sound die feilloos reageert op jouw pianospel en klavieraanrakingen. Het nieuwe PHA-50-klavier sluit perfect aan op de klankgenerator en beschikt over een hybride constructie met hout en ivoorachtige materialen; plus een geïntegreerde pin in elke toets voor extra stabiliteit. Dat zorgt voor een authentieke speelbaarheid en een consistente feel die ongevoelig is voor normale temperatuur- en vochtigheidsverschillen. De onderhoudskosten van een traditionele akoestische piano zijn bij dit digitale model overbodig.

Ingebouwde educatieve features en apps zorgen ervoor dat pianospelers zich ontwikkelen en beter worden

Piano leren spelen, zorgt voor heel wat voldoening. Maar er is ook tijd, inspanning en toewijding voor nodig. De Roland GP607 geeft spelers een alternatief voor de conventionele leermethodes via boeken en cursussen. Leren begint hier bij de ingebouwde educatieve features. Samen jammen met ingebouwde songs is een prima manier om je voor te bereiden om samen te spelen met een band of orkest. De Twin Piano-modus laat een leerkracht en een student naast elkaar aan het klavier plaatsnemen, waarna ze samen binnen hetzelfde notenbereik kunnen spelen. De ingebouwde metronoom promoot een nauwkeurige timing, en de voorziene recorder registreert je pianospel; zodat meteen nadien je vooruitgang geëvalueerd kan worden: door jezelf of een leerkracht. Er is ook audio- en MIDI-playback via een usb-geheugendrager voorzien, plus een geïntegreerde Bluetooth MIDI-functie die je draadloos verbinding laat maken met apps zoals Piano Partner 2 van Roland, alsook toegang biedt tot digitale bladmuziek, songbibliotheken en nog veel meer. Kortom: de Roland GP607 maakt van oefenen een plezier; geen opgave.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

SOUND GENERATOR

Piano SoundPiano Sound: SuperNATURAL Piano Modeling

Max. PolyphonyPiano: Limitless (solo playing using ‘Piano’ category tones)
Other: 384

Tones 307 Tones

KEYBOARD

Keyboard

PHA-50 Keyboard: Wood and Plastic Hybrid Structure, with Escapement and Ebony/Ivory Feel (88 keys)

Garantie 10 Jaar
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Snel leverbaar voorraad leverancier
Staat in showroom Nee
Merk Roland
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation