Roland KC-150 keyboardversterker 65W

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd :
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn :
  • Staat in de Showroom? :

 

 

Betaalbaar en krachtig!

De KC-150 is een compacte 65-watt versterker met 4-kanaals mixer met inbegrip van Aux- en microfoon ingangen.De KC-150 kan ook uitgebreid worden met een optionele subwoofer voor een krachtiger low-end.

Garantie 36 maanden

Normale prijs: € 454,00

Dera prijs : € 389,00

Roland
Product Omschrijving
Details

 

Algemeen

De meeste keyboards hebben wel een luidspreker aan boord, diverse synthesizers echter niet. Of uw toetsen nu wel of geen eigen geluid aan boord heeft: met de KC serie keyboardversterkers klinkt het in ieder geval altijd een stukje beter. De KC serie is afgestemd op een breed scala aan geluid- en signaalbronnen zodat uw toetseninstrument altijd zo volledig mogelijk wordt weergegeven. Deze KC-115 is een krachtige 65 Watt 12 inch luidspreker met een losse tweeter.

Zeer volledige aansluitmogelijkheden

De KC serie van Roland is eigenlijk bedoeld voor keyboards en synthesizers. Het aantal inputmogelijkheden en het brede frequentiebereik van de luidspreker zorgt er echter voor dat u de versterker ook voor bijvoorbeeld zang of een CD-speler kunt gebruiken. De KC heeft uitgebreide aansluitmogelijkheden via XLR, 1/4 inch jack en/of RCA/ Tulp. Het is ook mogelijk om een extra subwoofer of monitor aan te sluiten of om de luidspreker door te lussen via de line-out functie.

Channel & Master control sectie

De bovenzijde van de KC-150 is uitgerust met een uitgebreide channel- en master control sectie. Hiermee is het mogelijk om een gebalanceerde eindmix tussen de verschillende kanalen te maken. De Roland KC-150 is voorzien van een tweebands equalizer waarmee u hoog en laag geluid kunt toevoegen of weglaten. Tot slot treft u op het controlepaneel een volumeknop voor de eindmix en een hoofdtelefoonaansluiting.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

UitvoerGeschat uitgangsvermogen65 WLuidsprekers30 cm (12 inches) x 1, Tweeter x 1Nominaal ingangsniveau (1 kHz)Kanaal 1 (MIC/LINE)-50 to -20 dBuKanaal 2, 3, 4 (LINE)-20 dBuAUX IN-10 dBuNominaal uitgangsniveau (1 kHz)LINE OUT+4 dBuSUB WOOFER OUT+4 dBuBedieninigsorganenKanaal 1 (MIC/LINE) Volume-regelaar Kanaal 2 (LINE) Volume-regelaar Kanaal 3 (LINE) Volume-regelaar Kanaal 4 (MONITOR) Volume-regelaar EQ (LOW)-regelaar EQ (HIGH)-regelaar VOLUME-regelaar POWER-schakelaarIndicatorPOWERConnectorsChannel 1 Input-connectors (XLR, 1/4"-jack) Channel 2 Input-connector (1/4"-jack) Channel 3 Input-connector (1/4"-jack) Channel 4 Input-connector (1/4"-jack) AUX IN-connectors (RCA) LINE OUT-connector (1/4"-jack) SUB WOOFER OUT-connector (1/4"-jack) PHONES-connector (1/4" TRS-jack, mono-signaaluitgang)StroomtoevoerVoltageAC 117 V, AC 230 V, AC 240 VStroomverbruik55 WAccessoireHandleidingAfmetingen en gewichtBreedte480 mmDiepte295 mmHoogte435 mmGewicht15,5 kg

Garantie Nvt
Bezorgkosten Nvt
Bezorgtijd Nvt
Staat in showroom Nvt
Merk Roland
Instrument is: Nieuw
Passief / Actief Actief
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation