Roland RP501R Black Satin occasion digitale familiepiano

 • Product is : VERKOCHT!
 • Levertijd : Niet meer leverbaar
 • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
 • Garantie termijn : 36 maanden
 • Staat in de Showroom? : Nee

Roland RP501R Black Satin occasion digitale familiepiano (als nieuw)

COMPACTE EN BETAALBARE FAMILIEPIANO MET LEUKE INGEBOUWDE OEFENFEATURES

Een geweldige piano kan het hart vormen van een familiewoning. Het is echter uitermate belangrijk om een model te kiezen dat het beste past bij je levensstijl, budget en aspiraties. De nieuwe Roland RP501R is jouw ideale eerste piano – en toch is hij ook klaar om je te ondersteunen naarmate je speelniveau verbetert. Deze digitale piano heeft een hele rist features aan boord die oefenen leuk maken, en jou gestaag in een gevorderde pianist veranderen: met ingebouwde ritmische begeleiding en Bluetooth-verbindingsmogelijkheden met iPad/Android piano-apps. Andere oefenpiano’s ontgroei je al snel, maar de Roland RP501R blijft ook perfect bruikbaar voor veeleisende(re) speler, en dat dankzij zijn dynamische klavierfeel en authentieke responsieve sounds. De Roland RP501R combineert premiumfeatures met een competitieve prijs, en beschikt over een compacte maar robuuste behuizing. Deze piano is helemaal klaar om deel uit te maken van jouw familie.

Roland
Product Omschrijving
Details
 • De befaamde digitale technologie van Roland in een aantrekkelijke en betaalbare piano, ontworpen voor de familiewoning
 • SuperNATURAL Piano levert de authentieke klank van een akoestische vleugelpiano
 • PHA-4 Standard-klavier beschikt over aanraakdetectie met hoge resolutie voor expressieve en responsieve speelsessies
 • Progressive Damper Action-pedaal biedt continu response voor half-pedaal- en andere akoestische pianotechnieken
 • Headphones 3D Ambience-effect voor een omhullende klankervaring bij het gebruik van een hoofdtelefoon
 • Maak verbinding met een wereld van opwindende apps, zoals Piano Partner 2 van Roland, dat je op een leuke manier aanmoedigt om dagelijks te oefenen
 • Uitgebreide ingebouwde songbibliotheek, inclusief songs om toonladders mee te oefenen, plus een metronoom en opnamefuncties om je oefensessies en leerniveau een boost mee te geven
 • Gesofisticeerde ingebouwde Rhythm-feature, met intelligente begeleiding (72 verschillende ritmestijlen, inclusief 6 pianistenstijlen)
 • Ruimtebesparende behuizing in Contemporary Black.
 • Blijf Geïnspireerd met een Authentieke Pianoklank en Expressieve Feel

  Met zijn ingebouwde technologie - die gebaseerd werd op die van onze digitale toppiano’s - houdt de RP501R je steeds geïnspireerd. Ongeacht of je net begint of een ervaren pianist bent. De klankgenerator die aangedreven wordt door de SuperNATURAL-technologie van Roland zorgt voor een rijke, expressieve klank, die je eerder verwacht bij een premium akoestische vleugelpiano. Een reeks ingebouwde dynamische luidsprekers garandeert dat de ruimte volledig met pianoklanken gevuld wordt. Laat je dus niet verblinden door de compacte behuizing! Naarmate je stijl vordert, reageert het Ivory Feel PHA-4 klavier steeds beter op de aanraaknuances van je speelstijl, terwijl het Progressive Damper Action-pedaal het mogelijk maakt om traditionele technieken met de feel van een akoestische pianist uit te voeren. Wanneer een piano zodanig goed klinkt als deze, zul je er de hele tijd op willen spelen!

 • Klink Beter en Leer Sneller met 305 Tones, 72 Backing Styles en Educatieve Features

  Traditionele piano’s bieden slechts één klank, wat soms frustrerend kan zijn wanneer je nog op zoek bent naar je eigen geluid. De RP501R zorgt voor de authentieke klank van een traditionele akoestische piano, maar biedt daarnaast ook 300 bijkomende sounds om je creativiteit een boost mee te geven. Oefensessies worden nog aantrekkelijker met de ingebouwde Rhythm-feature: die laat je samenspelen met een keuze uit 72 ensemble-achtergrondstijlen (pop, jazz, Latin, etc.), waarbij de begeleidingsband je pianospel en nootveranderingen volgt. En dan zijn er nog bluetooth-, MIDI- en usb-verbindingsmogelijkheden met een tablet of smartphone. Zo gaat er een hele wereld met geweldige piano-apps open; zoals Piano Partner 2 van Roland, die de interne songs van de RP501R als bladmuziek afbeeldt, en je helpt om beter en sneller noten te lezen.

 • Reis Licht, Vermijd Dure Onderhoudskosten en Oefen Wanneer het jou Past

  Akoestische piano’s kunnen zwaar zijn, én prijzig om te onderhouden. En als je ’s nachts wilt spelen, dan stoor je meestal je huisgenoten of buren. De Roland RP501R is de oplossing voor al die problemen. Hij weegt slechts 41 kg (is makkelijk verplaatsbaar met twee volwassen personen) en de ruimtebesparende diepte van de behuizing van 432 mm / 17-inch zorgt ervoor dat de speelruimte niet compleet ingepalmd wordt. De geavanceerde digitale klankgenerator dient nooit gestemd te worden, waardoor je geld en tijd bespaart. En als je ’s nacht plots een muzikale ingeving krijgt, dan zorgt het controleerbare geluidsvolume én de mogelijkheid om met een hoofdtelefoon te spelen ervoor, dat de buren niets merken wanneer je jezelf verliest in de rijke, omhullende sound van het Headphones 3D Ambience-effect.

 • Zet je Pianoreis in Beweging met Leuke Oefenfeatures

  Het kan lastig zijn om gemotiveerd te blijven wanneer je piano leert spelen. Maar, de Roland RP501R zit nokvol nuttige features die oefenen plezierig maken. De ingebouwde metronoom verbetert je gevoel voor timing. De ingebouwde recorder is handig om je pianospel mee op te nemen, voor zelfevaluatie. Audio- en MIDI-playback (via usb-geheugendragers) laat je samen jammen met je favoriete songs, terwijl die weerklinken door de pianospeakers. De Twin Piano-modus zorgt ervoor dat je niet de hele tijd in je eentje dient te oefenen; maar ook samen met een duopartner of leerkracht: op hetzelfde klavier, ieder binnen hetzelfde notenbereik. Wil je een song leren? Download die dan op je tablet via Sheet Music Direct, of installeer de piaScore-app; voor gratis toegang tot meer dan 70.000 klassieke muziekpartituren. Je kunt zelfs de digitale partituurbladzijden op je tablet omslaan door het pianopedaal in te drukken!

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie 138 cm breedte 41 KG
Garantie 36 maanden
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Roland
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation