Tyros4 Complete XL Pack

Met de Tyros4 Complete XL Pack heeft YAMAHA een aantrekkelijk pakket samengesteld voor de Tyros 4: Met ingang van april is het bekroonde, high-end-keyboard tijdelijk gebundeld leverbaar met de speciaal gebouwde 2.1-luidsprekerset TRS-MS04, een 1 GB flashgeheugenuitbreiding en een Premium Pack naar keuze van de Yamaha MusicSoft-shop. Bespaar tot wel 825,00 euro ten opzichte van de adviesprijs.

Met ingang van april heeft YAMAHA een aantrekkelijk pakket samengesteld voor haar top-of-the-line-keyboard Tyros4: Kopers ontvangen ook de 2.1-luidsprekerset TRS-MS04, de 1024 MB flashgeheugenuitbreiding en een voucher voor een Premium Pack van de Yamaha MusicSoft-shop. Dit levert samen een besparing op van tot wel 825,00 euro ten opzichte van de adviesprijs.

1 GB-flashgeheugen: Meer capaciteit voor geluiden en voices

De Tyros is YAMAHA's meest succesvolle keyboard aller tijden. En met de vierde generatie beschikt deze over sterk verbeterde en nog authentiekere voices. Het natuurlijke en expressieve geluid is gecombineerd met geavanceerde functies en intuïtieve bediening. De bij de bundel inbegrepen FL1024M uitbreidingsprint biedt één gigabyte extra flashgeheugen waarin Premium Packs en Voices kunnen worden opgeslagen. Op deze manier is uw hele persoonlijke geluidsbibliotheek direct beschikbaar, zonder laadtijden.

TRS-MS04: Perfect 2.1-geluid dankzij speciaal gebouwde luidsprekers

De bij de bundel inbegrepen 2.1-luidsprekerset TRS-MS04 is specifiek voor de Tyros4 ontwikkeld. De twee satellietluidsprekers passen perfect bij het vlaggenschipkeyboard en kunnen in een oogwenk worden bevestigd. De subwoofer past onder het instrument. Het geluid van de luidsprekers is geoptimaliseerd voor thuis spelen en vormen een aanvulling op de eigen stijl van spelen.

Gratis keuze in de downloadshop

Door de vouchercode in te voeren die zich bij de gratis geheugenuitbreiding bevindt, kan een van de talloze Premium Packs of Voices die in de Yamaha MusicSoft-shop te vinden zijn, gratis worden gekozen. De packs Entertainer Pack, Vintage Synth Pack of Latin Pack bieden een schat aan voices, stijlen, multipads en registraties. Er kunnen ook Premium Voices worden gekozen, zoals Female Vocals, Pan Flutes of Saxophone Bundle

De YAMAHA Tyros4 Complete XL Pack is met ingang van april leverbaar bij gespecialiseerde Yamaha-dealers. De besparing van tot wel 825,00 euro is berekend ten opzichte van de adviesprijzen. Deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig, dus beschikbaarheid op lange termijn kan niet worden gegarandeerd.