Tyros5-76 XL Keyboard Workstation Occasion

  • Product is : Occassion/tweedehands
  • Levertijd : Direct Leverbaar!
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 12 maanden
  • Staat in de Showroom? : Ja

Yamaha Tyros5-76 XL Keyboard Workstation Occasion

Met de Tyros5 als voorganger van de Genos heeft Yamaha een fantastisch performancekeyboard vervaardigd, met buitengewone geluiden, verbeterde DSP-effecten en begeleidingsstijlen die zo echt klinken, dat het lijkt of u de beste musici ter wereld in uw begeleidingsband hebt zitten. De Tyros5 biedt een niveau van authenticiteit dat - behalve Yamaha Genos - geen instrument eerder heeft weten te bereiken. Of u nu compositie-ideeën uitzet, zorgvuldig het perfecte arrangement realiseert of een gedenkwaardig optreden geeft: de Tyros5 is uw perfecte metgezel.

Prijs is inclusief Tyros5 Speakerset TRS-MS05

Nog maar 1 over

Normale prijs: € 2.499,00

Dera prijs : € 2.240,00

meer informatie
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Meer dan 300 nieuwe voices waaronder 'S.Art2-voice'

Er zijn meer dan 300 nieuwe voices aan de Tyros5 toegevoegd, waaronder nieuwe koperblazers, gitaren, synths, elektrische piano's en akoestische piano's. S.Art2-voices zijn geluiden van hoge kwaliteit die de beleving van een echt instrument hercreëren tijdens spelen.

Authentiek ensemblespel

  

 

Ensemble-voice is een verbazingwekkend nieuw kenmerk die echte 'divisi' (gedeelde partijen) reproduceert in een sectie. In het verleden gebruikte een voice zoals Brass Quartet (koperblazerskwartet) een sample van vier muzikanten, wat fantastisch klonk. Maar als u echter twee noten tegelijk speelde, had u ineens acht muzikanten, wat ook fantastisch kan klinken, maar niet reëel is. Met de Ensemble-voices van de Tyros5 hebt u altijd hetzelfde aantal muzikanten omdat de Tyros5 over de muzikale kennis beschikt van een professionele muziekarrangeur. Speel twee noten tegelijk met een Brass Quartet Ensemble-voice en de Tyros5 stuurt de bovenste noten naar de trompetten en de lage noten naar de trombones; wat echt een ongelooflijk realistische geluid geeft.
Ensemble-voices maken ook gebruik van parameters die het spel verlevendigen door de subtiele variaties in timing te reproduceren zoals die bij een echt ensemble te horen zijn. Dit zorgt voor een authentiek geluid dat klinkt alsof er een groep echte muzikanten speelt en waardoor u met gemak kunt genieten van spelen als een instrumentaal kwartet.

Welkom bij Organ World

De Tyros5 beschikt over de orgelvoices Vintage, Home, Euro, Concert en Theatre, die allemaal buitengewoon worden weergegeven met verbazingwekkende samples die zorgen dat de Tyros5 een onuitwisbare indruk maakt bij elke situatie waar een organist mee te maken kan krijgen. Met eigenschappen zoals een uitgebreide set bedieningselementen in de stijl van een echt orgel, aanpasbare effecten en intuïtieve bediening waarmee u het geluid in real-time kunt aanpassen terwijl u speelt, voldoet Organ World zeker aan de verwachtingen van de meest veeleisende performer.

                      

 

Voeg ritme aan uw spel toe met Audio Styles>Voeg ritme aan uw spel toe met Audio Styles

 

Audio Styles voegen veertig nieuwe percussiegebaseerde stijlen toe aan de indrukwekkende achtergrond- en begeleidingsmogelijkheden van de Tyros5 toe en zorgt voor een natuurlijke beleving, ambiance en warmte bij de drum- en percussiepartijen, wat nog grotere expressieve mogelijkheden biedt. Audio Styles maakt ook optimaal gebruik van de Time Stretch-technologie van Yamaha, waardoor de audio uw tempowijzigingen kan volgen zonder de toonhoogte te veranderen. Alles blijft dus perfect synchroon lopen.

Verbeterde DSP's voor authentieke effecten dat u 'precies dat' geluid geven

De Tyros5 beschikt niet alleen over nieuwe effecttypen van hoge kwaliteit, waaronder Real Distortion en Real Reverb, het zorgt ook voor prachtig ontworpen bedieningspaneelweergave, met uiterst intuïtieve bedieningsregelaars - net als op de echte apparaten. De DSP's beschikken ook over VCM-effecten (Virtuele Circuit Modeling) die dezelfde technologie gebruiken als de professionele effectprocessoren op de topklasse mixers van Yamaha.

Real Reverb

Real Reverb (echte nagalm) is een verbeterde versie van de Reverb-technologie zoals die in voorgaande versies van de Tyros werden aangetroffen. Nieuwe algoritmen nemen een groter aantal factoren in aanmerking, wat leidt tot meer vloeiende, meer natuurlijke galmeffecten.

              


Real Distortion

Real Distortion-effecten (echte vervorming) zijn gebaseerd op digitale modellen van legendarische gitaarversterkers uit de jaren 60 en 70. Het zijn ook digitale modellen van vermaarde analoge gitaareffectpedalen. Het resultaat is een uiterst nauwkeurige reproductie van de frequenties en dynamiek van echte vervormde gitaargeluiden. Met de nieuwe, intuïtieve grafische interface hebt u het gevoel dat u de originele versterker bedient!

                 

VCM (Virtual Circuit Modeling)

Terwijl digitale oplossingen steeds vaker in de muziekproductiestudio's en op podia worden toegepast, wordt er nog steeds oudere analoge apparatuur gebruikt om dat warme geluid te krijgen dat digitale effecten gewoonlijk niet kunnen bieden. VCM-technologie biedt de accurate weergave van het klassieke geluid van dergelijke effectapparaten.

 

              

Een veelzijdige, uitstekend presterende audio-engine die u totale controle over uw geluid geeft.

De Tyros5 is in staat van audiobestanden weer te geven en op te nemen (waaronder performances die gebruikmaken van Audio Styles), en beschikt ook over een reeks audiomanupilatiekenmerken die u kunt gebruiken om 'minus-1'-tracks in karaokestijl te creëren in de toonsoort en met het tempo dat u wenst.

Audio Link Multi Pad

Via de functie Audio Link Multi Pad kunt u uw eigen audiobestanden (geluidseffecten, zang- of spraakfrasen, enz.) aan de pads koppelen en ze zo via het spelen triggeren via de pads.

Vocal cancel

De krachtige functie Vocal Cancel (stemonderdrukking) annuleert of onderdrukt signalen effectief, zoals stemmen en solo's die een belangrijke rol in een audiobestand spelen. Hierdoor kunt u uw eigen 'minus-1'-track maken en in karaokestijl zingen met alleen instrumentale begeleiding.

Time Stretch en Pitch Shift (tijdspreiding en toonhoogteverschuiving)

Niet alle mensen hebben hetzelfde vocale bereik. De Tyros5 kan uw favoriete song in uw voorkeurstoonsoort zetten met de krachtige toonhoogteverschuivingsfunctie waarmee u de toonsoort kunt veranderen zonder het tempo te wijzigen. Als u het tempo wilt veranderen, kunt u de tempospreidingsfunctie gebruiken om het tempo te verhogen of verlagen, zonder de toonhoogte te veranderen.

Stijlbesturing met de rechterhand

Met de Tyros5 kunt u tot drie splitpunten overal op het toetsenbord creëren. Hierbij wordt de flexibiliteit geboden om, bijvoorbeeld, aan elke zone een andere voice toe te wijzen. De begeleidingsstijlen van de Tyros5 kunnen nu worden bestuurd door de akkoorden die in de rechterhand van de splitzones worden gespeeld, waardoor u baspartijen handmatig met uw linkerhand kunt spelen.

Crossfader

   

 

Met de crossfader kunt u de volumebalans aanpassen tussen de weergave van een MIDI-song en de weergave van een audiobestand. De schuif naar links bewegen verhoogt het volume van de weergave van de MIDI-song en de schuif naar rechts bewegen verhoogt het volume van de weergave van het audiobestand.

Paneelvergrendeling

Vergrendel het paneel om te voorkomen dat er instellingen worden gewijzigd terwijl u zich niet bij het instrument bevindt - de perfecte functie voor degene die live optreedt.

4 sub-uitgangen

De Tyros5 beschikt over vier Sub Out-lijnuitgangen die u kunt gebruiken om uw geluid aan elke spelsituatie aan te passen. U kunt zo bijvoorbeeld een specifieke partij naar een versterkte monitorbox sturen of een ander geluid naar de zaal-PA sturen.

Nieuw ontwerp

De Tyros5 beschikt over een metallic zilveren behuizing (titanium afwerking) zodat het uit metaal gevormd lijkt te zijn, wat het een exclusieve, hightech uitstraling geeft. We hebben ook aandacht besteed aan de functie en plaats van de bedieningsknoppen, zodat mensen die al vertrouwd zijn met de bediening van de Tyros, het nieuwe model zonder problemen en zorgen zo kunnen bedienen.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Size/Weight

DimensionsWidth 1140mm
Height 142mm
Depth 450mm
WeightWeight 14.0g

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 61
Type Organ (FSX), Initial Touch/Aftertouch
Touch Response Hard1, Hard2, Medium, Soft1, Soft2
Other ControllersPitch Bend Yes
Modulation Yes
Sliders 9 (including 1 assignable), Cross Fader
Art. Switches 2
DisplayType TFT VGA 7.5 inch LCD
Size 640 x 480 dots
Color Color
Language English, German, French, Spanish, Italian
PanelLanguage English

Voices

Tone GenerationTone Generating Technology AWM Stereo Sampling
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 128
PresetNumber of Voices 1279 Voices + 480 XG Voices + 37 Drum/SFX Kits
Featured Voices Ensemble 55 S.Art2! 44 / S.Art! 288 MegaVoice 54 / Live! 138 Cool! 81 / Sweet! 37 / Organ World 40
CustomOptional Wave Capacity MAX 1,024MB (Optional)
Sampling Custom Voice
Voice Edit Yes
Sound Creator/Voice Set Yes
CompatibilityXG Yes
GS Yes
GM Yes
GM2 Yes
ExpandabilityExpansion Voice Yes *Wave Capacity: depends on the optional Flash Memory Expansion Module (FL1024M, FL512M)
Part Right 1, Right 2, Right 3, Left

Effects

TypesReverb 52 Presets + 3 User
Chorus 106 Presets + 3 User
DSP DSP1: 322 Presets + 3 User, DSP2-9: 322 Presets + 10 User
Master Compressor 5 Presets + 5 User settings
Master EQ 5 Presets + 2 User settings
Others Mic effects: Noise Gate x 1, Compressor x 1, 3Band EQ x 1
Vocal HarmonyNumber of Presets Vocal Harmony: 44, Synth Vocoder: 10
Number of User Settings 60 * The number is the total of Vocal Harmony and Synth Vocoder.
Vocal Effect 23

Accompaniment Styles

PresetNumber of Preset Styles 539
Featured Styles 40 + Audio, 7 FreePlay, 441 Pro, 51 Session
Fingering Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Style Control INTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3
Other FeaturesMusic Finder 2,500 Records
One Touch Setting (OTS) 4 for each Style
ExpandabilityExpansion Style Yes
Expansion Audio Style Yes Audio Capacity: approx. 124MB
Compatibility Style File Format, Style File Format GE

Songs

PresetNumber of Preset Songs 5 Sample Songs
RecordingNumber of Songs Unlimited (depends on the drive capacity)
Number of Tracks 16
Data Capacity approx. 300 KB/Song
Recording Function Quick Recording, Multi Recording, Step Recording
Compatible Data FormatPlayback SMF (Format 0 & 1), XF
Recording SMF (Format 0)

Functions

RegistrationNumber of Buttons 8
Control Registration Sequence, Freeze
Lesson/GuideLesson/Guide Follow Lights, Any Key, Karao-Key, Your Tempo
Performance Assistant Technology (PAT) Yes
Demo/HelpDemonstration Yes
Overall ControlsMetronome Yes
Tempo Range 5 – 500, Tap Tempo
Transpose -12 – 0 – +12
Tuning 414.8 – 440 – 466.8 Hz
Octave Button Yes
Scale Type 9 Presets
MiscellaneousDirect Access Yes
Text Display Function Yes
Wallpaper Customization Yes
VoicesHarmony/Echo Yes
Panel Sustain Yes
Mono/Poly Yes
Voice Information Yes
StylesStyle Creator Yes
Style Recommender Yes
OTS Information Yes
SongsSong Creator Yes
Score Display Function Yes
Lyrics Display Function Yes
Multi PadsMulti Pad Creator Yes
Audio Recorder/PlayerRecording Time (max.) 80 minutes/Song
Recording .wav (WAV format: 44.1 kHz sample rate, 16 bit resolution, stereo)
Playback .wav (WAV format: 44.1 kHz sample rate, 16 bit resolution, stereo), .mp3 (MPEG-1 Audio Layer-3: 44.1/48.0 kHz sample rate, 64–320 kbps and variable bit rate, mono/stereo)
Time Stretch Yes
Pitch Shift Yes
Vocal Cancel Yes
Multi - Recording .aud (Tyros5 original: 44.1 kHz sample rate, 16 bit resolution, stereo)
Multi - Playback .aud (Tyros5 original: 44.1 kHz sample rate, 16 bit resolution, stereo)

Storage and Connectivity

StorageInternal Memory approx. 6.7MB
Hard Disk Drive 500GB
External Drives USB Flash Memory (via USB to DEVICE)
ConnectivityHeadphones Yes
FOOT PEDAL 1 (SUSTAIN), 2 (ARTICULATION 1), 3 (VOLUME), Function Assignable
Microphone Yes (Combo Jack)
MIDI MIDI A (IN/OUT), MIDI B (IN/OUT)
AUX IN L/L+R, R
LINE OUT MAIN (L/L+R, R), SUB OUT (1,2), SUB OUT (3,4 / AUX OUT)
RGB OUT Yes
USB TO DEVICE USB 2.0 x 2 (Front/Back)
USB TO HOST USB 2.0 x 1

Accessories

Included Accessories Owner’s Manual, Online Member Product Registration, AC Power Cord, Music Rest, two Music Rest Brackets, USB Wireless LAN Adaptor * May not be included depending on your particular area. Please check with your Yamaha dealer.

Multi Pads

PresetNumber of Multi Pad Banks 190 banks x 4 Pads
AudioAudio Link Yes
Merk Yamaha
Instrument is: Occassion/tweedehands
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Garantie 12 maanden
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation