Yamaha AvantGrand N1X PE hybride piano | in showroom

 • Product is : Demo
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 5 Jaar
 • Staat in de Showroom? : in magazijn

Yamaha AvantGrand N1X digitale piano met vleugelmechaniek (nieuw showroommodel)

De N1X is de opvolger van de Yamaha AvantGrand N1 en overtuigt met de onderscheidende elegante curves van een majestueuze Yamaha-vleugel en het speelgevoel als van een vleugel.

 • Beleef de aanspreekbaarheid en het speelgevoel van een mechaniek van een echte akoestische vleugel
 • Twee vleugels van wereldklasse in één
 • Evolutie van het sonische spectrum
 • Virtual Resonance Modeling (VRM)
 • De authentieke beleving van een vleugelpedaal
 • Een volledig omhullende hoofdtelefoonbeleving
 • De onderscheidende elegante lijnen van een Yamaha-vleugel
 • Intelligente UX- en appintegratie
 • USB-audiorecorder

Momenteel staan de volgende Avantgrand/Hybrid piano's in onze showroom:

 • Yamaha AvantGrand N3X
 • Yamaha AvantGrand N1X
 • Yamaha Hybrid Piano NU1X PE
 • Kawai Novus NV10 hybride piano
 • Kawai Novus NV5 hybride piano
Nog maar 1 over

Normale prijs: € 11.078,00

Dera prijs : € 9.420,00

meer informatie
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Om uzelf muzikaal uit te drukken, moet u een fysieke band met uw instrument vormen. In het geval van de AvantGrand-serie begint het met echte houten toetsen met een comfortabele aanraking. Vervolgens komt het uiterst belangrijke toetsmechaniek, dat de AvantGrand-serie van Yamaha’s beroemde vleugels heeft geërfd. Onder uw vingers voelt u exact hetzelfde gewicht en exact dezelfde aanspreekbaarheid, dezelfde reikwijdte voor expressie. Om elke nuance van uw spel te registreren, maakt Yamaha gebruik van een contactloos systeem met optische sensoren, zodat het op geen enkele manier invloed heeft op de speelbeleving of op het mechaniek. Onder elke toets bevindt zich een traploze optische sensor die de snelheid registreert waarmee en de diepte tot waar die toets wordt ingedrukt. Een extra optische sensor dat aan elke hamersteel is bevestigd meet de timing van en kracht waarmee de hamer de virtuele 'snaren' raakt. Deze informatie wordt onmiddellijk vertaald in een prachtige authentieke geluidsreproductie. Hoe meer u speelt, hoe meer u merkt dat u één wordt met de piano.

Wat betreft het beoordelen van de pianoklank: dat hangt vooral af van persoonlijke smaak. Om u te helpen het klankpalet te realiseren dat uw wenst, biedt Yamaha u de keuze uit twee vleugels van wereldklasse in één - elk met zijn eigen unieke karakter om de emotie over te brengen die u via een muziekstuk tot uitdrukking wilt brengen. Met een druk op een knop kunt u op de AvantGrand N1X kiezen voor de authentieke geluiden die gesampled zijn van een Yamaha CFX-concertvleugel of van een Bösendorfer Imperial. Als Yamaha’s vlaggenschipvleugel, beschikt de majestueuze CFX over een breed klankpalet klankkleuren, van sprankelende hoge noten tot krachtige bastonen. De legendarische Bösendorfer staat ondertussen bekend om zijn sonore en rijke Weense geluid. In beide gevallen bieden de levensechte geluiden van de AvantGrand N1X u de mogelijkheid de uiterste grenzen van uw expressieve verbeelding te verkennen.

Met de introductie van de AvantGrand, heeft Yamaha een revolutie op gang gebracht in de benadering van het samplen en weergeven van de noten van de daadwerkelijke akoestische vleugel. Door de zangbodem niet gewoon als klankbron te benaderen, maar als draagvlak, namen we samples op vier posities, waardoor we optimale midden- en achterposities aan het traditionele links en rechts toe konden voegen. Verder is het luidsprekersysteem van de AvantGrand zo ontworpen dat het geluid het best te beluisteren is vanuit de speelpositie. Een drieweg luidsprekersysteem met woofer en luidsprekers voor het midden en hoog reproduceren nauwgezet de rijke natuurlijke resonantie van de zangbodem. Bovendien beschikt elk van de laag-, midden- en hoogfrequentiebanden over een eigen versterker om interferentie tussen de frequentiebanden te voorkomen. Deze innovatieve configuratie zorgt dat het buitengewone geluidssysteem van het instrument de nuances van elke afzonderlijke noot kan reproduceren. Voor een zelfs nog betere geluidsprecisie is de luidsprekeropstelling geoptimaliseerd voor de grootte van de instrumenten.

In een vleugel resoneren snaren en geluid door de hele kast van het instrument, wat resulteert in rijke klankreflecties die de luisteraar met geluid omhullen. Niet alleen de snaren die u bespeelt trillen, maar ook de andere snaren gaan klinken in reactie op de snaren die u bespeelt. Daarom is pianogeluid zo complex en rijk.

Dit fenomeen wordt in de AvantGrand N1X perfect gereproduceerd via Virtual Resonance Modeling (VRM), die de verschillende stadia van de snaren voor elk van de 88 toetsen van het klavier berekenen van het ene moment tot het volgende. Daardoor geeft de N1X het eindeloze aantal factoren weer die inherent zijn aan het spelen op een akoestische piano, zoals welke toetsen worden bespeeld, de kracht waarmee de toetsen worden bespeeld en de timing van het pedaalgebruik.

De N1X is uitgerust met een demperpedaal dat de subtiele veranderingen in weerstand die u ervaart bij het gebruik van een vleugelpedaal, reproduceert. Bovendien kunt u met het demperpedaal van de N1X dezelfde halfpedaaltechnieken gebruiken als bij een vleugel, waardoor u gedetailleerde controle hebt over sustain en nagalm.

Dankzij onze geavanceerde bi-aurale samplingtechnologie* is het geluid dat u via uw hoofdtelefoon hoort, opmerkelijk levensecht. Deze technologie maakt gebruik van pianosamples die zijn opgenomen met speciale microfoons om de positie-informatie en andere nuances die door het menselijk oor onderscheiden worden, te registreren. Het resulterende geluid is zo natuurgetrouw, zo omhullend, dat u zelfs al snel vergeet dat u een hoofdtelefoon op hebt. (*Alleen bij de voice CFX Grand)

De N1X verfraait elke kamer met de unieke, verfijnde curves van een akoestische vleugel, ondanks dat het een veel compacter muziekinstrument is. We hebben geen enkel detail over het hoofd gezien om ervoor te zorgen dat het eruit ziet en aanvoelt als een echte vleugel, of u je nu van een afstand geniet van de weelderige tonen of plaatsneemt en voor uzelf speelt.

Achter zijn eenvoudige bedieningspaneel biedt de N1X een overvloed aan connectiviteitsopties voor maximale functionaliteit en integratie met externe apparaten. Hij kan rechtstreeks worden verbonden met computers en mobiele apparaten via USB, geluids- en opnamesystemen via audiokabels, fungeren als een bluetoothontvanger en integreren met iOS-apps via wifi.

USB-audiorecorder

Op de USB to DEVICE-poort kunt u een USB-geheugenstick aansluiten en gebruiken als een ingebouwde piano-opnamestudio. U kunt uw spel als audiosongs rechtstreeks op de USB-geheugenstick opslaan. Deze songs worden opgeslagen volgens de WAV-indeling, dus u kunt ze terugluisteren via het ingebouwde luidsprekersysteem van het instrument. Of u kunt ze afspelen op een computer, overdragen naar een draagbaar media-apparaat of ze uploaden om ze met vrienden online te delen.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie N1x AvantGrand piano Vleugelmechaniek 117 kg zwart hoogglans
Garantie 5 Jaar
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom in magazijn
Merk Yamaha
Instrument is: Demo
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation