Yamaha b1 SC3 PE Silent piano direct leverbaar

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Gratis leverservice Dera transport
 • Garantie termijn : 5 Jaar
 • Staat in de Showroom? : Ja

Yamaha b1 SC3 Silent PE zwart hoogglans

Speel met de sample van Yamaha's CFX concertvleugel en Bösendorfer Imperial vleugel via de hoofdtelefoon, u kunt uw spel ook opnemen en afspelen. 

De B1 is betaalbaarder dan vergelijkbare modellen, maar levert niet in op de hoge kwaliteitsnormen van Yamaha. Zo biedt de piano de vreugde van een Yamaha instrument tegen een betaalbare prijs. Daarnaast beschikt dit b1 model over een Silent-functie. Het betreft hier een SC3 Silent Piano.

U kunt de SILENT Piano™ SC3 modellen met de klank van de unieke Yamaha CFX concertvleugel of de legendarische Bösendorfer Imperial bespelen. Alle 88 toetsen zijn afzonderlijk gesampled. Het vlaggenschipmodel van Yamaha, de CFX, valt op dankzij een grote bandbreedte aan klankkleuren, van een knisperende discant tot een volle bas. De Bösendorfer Imperial concertvleugel is wereldberoemd vanwege zijn sonore, rijke, 'Weense klank’.

 • b1 SC3 PWH wit hoogglans van € 7.006, - voor € 6.180, -
 • b1 SC3 PEC zwart hoogglans zilver van € 6.919, - voor € 6.280, -
 • b1 SC3 PM mahonie hoogglans van  € 7.006, - voor € 6.480, -
 • b1 SC3 PW noten hoogglans van  € 7.006, - voor € 6.480, -
 • b1 SC3 NBS beuken gesatineerd van  € 7.006, - voor € 6.480, -
 • b1 SC3 OPDW donker noten gesatineerd van  € 7.006, - voor € 6.480, -
 • b1 SC3 SNC kersen gesatineerd van  € 7.006, - voor € 6.480, -

Normale prijs: € 6.697,00

Dera prijs : € 5.980,00

meer informatie
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Smart Pianist App

De App “Smart Pianist” (verkrijgbaar als gratis download) biedt u functies zoals het selecteren van instrumentklanken, de intuïtieve bediening van de metronoom met grafische interface, of de weergave van bladmuziek op uw smart apparaat.

De UD-WL01 USB Wireless LAN Adaptor (afzonderlijk verkrijgbaar) is vereist om Smart Pianist via een draadloze verbinding te gebruiken.

Geraffineerd en intuïtief design van de bedieningseenheid

De bedieningseenheid heeft een geraffineerd design dat zich bescheiden invoegt in het totale beeld van de piano. Bovendien is een ongecompliceerde bediening van het instrument mogelijk dankzij de intuïtieve lay-out.

Connectiviteit

Dankzij de USB NAAR HOST-aansluiting is een verbinding mogelijk met een computer of een mobiel apparaat voor het maken van hoogwaardige opnamen zonder de noodzaak van een extra interface. Via de AUX IN kunnen signalen van externe afspeelapparaten worden weergegeven.

Geïntegreerde opname- en weergavefuncties

SILENT Piano™ SC3 modellen kunnen een stuk opslaan op het interne opslagmedium. Bovendien kunnen standaard USB-opslagmediums worden aangesloten voor het opslaan van opnamegegevens en het afspelen van songs.

Hoofdtelefoon

Bij SILENT Piano™ SC3 modellen wordt een compacte hoofdtelefoon meegeleverd zodat u op professioneel niveau van de klank kunt genieten.

Metronoom

SILENT Piano™ SC3 modellen hebben een geïntegreerde metronoom die in de SILENT Piano™ modus kan worden gebruikt om de pianist een precies ritme te bieden.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie 109 cm 197 kg
Garantie 5 Jaar
Staat in showroom Ja
Bezorgkosten Gratis leverservice Dera transport
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Merk Yamaha
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Silent Ja
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation