Yamaha b2 SC2 PE Silent piano demo incl. B&O Beolab Penta

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd : Omstreeks 2 weken
  • Leverings kosten : Gratis leverservice Dera transport
  • Garantie termijn : 5 Jaar
  • Staat in de Showroom? : Ja

Yamaha b2 SC2 PE Silent zwart hoogglans - demo/showroommodel met uitzonderlijk mooie klank incl. 2 stuks Bang & Olufsen actieve Beolab Penta luidsprekers.***

Speel met de sample van Yamaha's CFX concertvleugel en Bösendorfer Imperial vleugel via de hoofdtelefoon of geniet via deze prachtige actieve B&O Penta luidsprekers, u kunt uw spel ook opnemen en afspelen.

Met Beolab Penta is het mogelijk op laag(er) volume te genieten van het Silent SC2 systeem. In eerste instantie is een Silent System bedoelt voor gebruik met hoofdtelefoon echter veel klanten vinden het langdurig met hoofdtelefoon spelen onplezierig. Ze hebben dan minder contact met de omgeving en ook het (dames)kapsel speelt uiteraard een rol.

Door actieve luidsprekers aan te sluiten op het SC2 systeem is het mogelijk om de geluidssterkte op low (aangenaam maar toch goed hoorbaar) in te stellen zodat je probleemloos kunt spelen wanneer het je uitkomt. Ook de combinatie van bijvoorbeeld akoestische pianoklank met Strings (strijkorkest) is heel interessant. Genieten van de volle bassen van pijporgel of mooie koorklanken...alles klinkt prachtig via de Beolab Penta luidsprekers.

Door zijn formaat en zijn gewicht biedt de b2 een fantastische, ruimtelijke klank met zeer veel diepgang. Het is de perfecte keus voor ambitieuze, maar prijsbewuste musici. Daarnaast beschikt dit b2 model over een Silent-functie. Het betreft hier een SC2 Silent Piano™.

U kunt de SILENT Piano™ SC2 modellen met de klank van de unieke Yamaha CFX concertvleugel of de legendarische Bösendorfer Imperial bespelen. Alle 88 toetsen zijn afzonderlijk gesampled. Het vlaggenschipmodel van Yamaha, de CFX, valt op dankzij een grote bandbreedte aan klankkleuren, van een knisperende discant tot een volle bas. De Bösendorfer Imperial concertvleugel is wereldberoemd vanwege zijn sonore, rijke, 'Weense klank’.

Iedere Yamaha b2 klinkt anders. Alhoewel hetzelfde type zijn er grote verschillen in klank mogelijk.  Deze b2 SC2 PE is een bijzonder mooi exemplaar. Kom en bespeel deze prachtige Silent Piano in onze showroom.   

 ***Belob Penta luidsprekers = tweedehands/occasion

Nog maar 1 over

Normale prijs: € 8.999,00

Dera prijs : € 8.840,00

meer informatie
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Smart Pianist App

De App “Smart Pianist” (verkrijgbaar als gratis download) biedt u functies zoals het selecteren van instrumentklanken, de intuïtieve bediening van de metronoom met grafische interface, of de weergave van bladmuziek op uw smart apparaat.

De UD-WL01 USB Wireless LAN Adaptor (afzonderlijk verkrijgbaar) is vereist om Smart Pianist via een draadloze verbinding te gebruiken.

Geraffineerd en intuïtief design van de bedieningseenheid

De bedieningseenheid heeft een geraffineerd design dat zich bescheiden invoegt in het totale beeld van de piano. Bovendien is een ongecompliceerde bediening van het instrument mogelijk dankzij de intuïtieve lay-out.

Connectiviteit

Dankzij de USB NAAR HOST-aansluiting is een verbinding mogelijk met een computer of een mobiel apparaat voor het maken van hoogwaardige opnamen zonder de noodzaak van een extra interface. Via de AUX IN kunnen signalen van externe afspeelapparaten worden weergegeven.

Geïntegreerde opname- en weergavefuncties

SILENT Piano™ SC2 modellen kunnen een stuk opslaan op het interne opslagmedium. Bovendien kunnen standaard USB-opslagmediums worden aangesloten voor het opslaan van opnamegegevens en het afspelen van songs.

Hoofdtelefoon

Bij SILENT Piano™ SC2 modellen wordt een compacte hoofdtelefoon meegeleverd zodat u op professioneel niveau van de klank kunt genieten.

Metronoom

SILENT Piano™ SC2 modellen hebben een geïntegreerde metronoom die in de SILENT Piano™ modus kan worden gebruikt om de pianist een precies ritme te bieden.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie 113 kg 207 kg
Garantie 5 Jaar
Staat in showroom Ja
Bezorgkosten Gratis leverservice Dera transport
Bezorgtijd Omstreeks 2 weken
Merk Yamaha
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Silent Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation