Yamaha Clavinova CSP-295 PE digitale smart piano

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : oktober
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 5 Jaar
 • Staat in de Showroom? : Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering

Yamaha CSP-295 PE Digitale Smart Piano (Polished Black, zwart hoogglans))

Met de digitale piano's uit de Clavinova CSP-200-serie kunnen zelfs beginners gemakkelijk hun favoriete songs spelen. Het beschikt over unieke Stream Lights, die u naar de volgende toetsen leiden, en een Smart Pianist-app waarmee u met uw smartphone of tablet van het instrument kunt genieten. Met een authentiek speelgevoel en een rijke klankkwaliteit zoals die van een vleugel, biedt hij diepgaand speelplezier.

Dit vlaggenschipmodel van de Clavinova CSP-200-serie is een staande digitale piano, met unieke Stream Lights voor speelplezier en leergemak. Het bevat een realistisch expressief GrandTouch™-toetsenbord, evenals 88 toetsen en Yamaha CFX- en Bösendorfer Imperial-vleugelklanken. Bovendien zorgt de gratis Yamaha Smart Pianist-app voor een intuïtieve bediening van het instrument.

 • Stream Lights
 • Yamaha CFX- en Bösendorfer Imperial-vleugelsamples, Yamaha CFX en Bösendorfer binaurale sampling
 • 919 voices, 403 songs en 525 styles
 • Audio to Score
 • Virtual Resonance Modeling (VRM)
 • Grand Expression Modeling
 • GrandTouch™-toetsenbord met contragewichten, 88-toetsen lineair gegradeerde hamers
 • Demperpedaal met vleugelrespons
 • (50 W + 50 W + 40 W) x 2 versterkers
 • Grand Acoustic Imaging
 • (16 cm + 8 cm + 2,5 cm (dome) met bidirectionele hoorn) x 2-luidsprekersysteem, luidspreker met sparrenhouten conus
 • Microfoonaansluiting
 • Meersporen-MIDI-opnamen (SMF-format 0)
 • Audiospeler/-recorder (bestandsindeling: WAV, AAC)
 • Ingebouwde Bluetooth®-audio
 • Draadloze verbinding met de Smart Pianist-app via bluetooth-MIDI

De Clavinova CSP-200 serie wordt verkocht namens en voor Yamaha Music Europe. Deze digitale piano wordt gratis bij u thuis bezorgd met onze eigen Dera transportservice. De standaard garantie op dit product is 2 jaar. Na registratie binnen 6 maanden via de website van Yamaha is dit uit te breiden naar 5 jaar.

Bespaar € 250, - op uw Yamaha Clavinova!

Samen met Muziekhuis Dera viert Yamaha het 40-jarig bestaan van de Clavinova digitale piano’s met een Gift-Coupon ter waarde van € 250, - bij aankoop van een CSP-model. Deze actie is geldig vanaf 3 november 2023 tot en met 31 januari 2024.

Op deze registratiepagina kunt u uw Gift-Coupon aanvragen.

€ 5.789,00
meer informatie
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Speel gelijk uw favoriete songs met de 'Audio To Score'-functie

Smart Pianist beschikt over de 'Audio To Score'-functie die automatisch een muzieknotatie voor pianobegeleiding creëert, van songs op uw smartphone of tablet. Hierdoor kunt u genieten van meespelen met uw favoriete songs.

Play your favorite songs right away with the “Audio To Score” function

Zing mee met de begeleidingsband

Geniet van de begeleiding van een dynamische begeleidingsband, zelfs als u alleen speelt. De begeleiding biedt een grote variatie aan patronen in allerlei verschillende genres zodat er altijd iets bij uw speelstijl past. U kunt ook een microfoon aansluiten en meezingen met harmoniefuncties waarmee automatisch een begeleidingskoor wordt gecreëerd voor bij uw spel, zelfs als u alleen zingt.

Backing band accompaniment that you can sing along with Backing band accompaniment that you can sing along with

Concertvleugelgeluid onder uw vingers

De CSP-serie beschikt over pianovoices die zijn samengesteld met samples van Yamaha's vlaggenschipconcertvleugel, de CFX, en de wereldberoemde Bösendorfer-concertvleugel. Deze uitmuntende instrumenten reproduceren de manier waarop geluid in verschillende ruimten weerkaatst, zoals zalen, kathedralen en kleinere ruimten, en kunnen zelfs de subtiele klankveranderingen weergeven die zich voordoen wanneer de vleugelklep open of dicht is. Met toetsen die snel terugveren voor het snel kunnen spelen van repeterende noten, biedt de CSP-serie een speelbeleving als die van een echte vleugel.

Concert grand piano sound at your fingertips Concert grand piano sound at your fingertips

STREAM LIGHTS VERLICHTEN DE VOLGENDE TE SPELEN TOETSEN, WAARDOOR MUZIEK MAKEN NOG LEUKER WORDT

Zelfs als u geen muziek kunt lezen, leiden Stream Lights, die worden gebruikt met de interactieve muzieknotaties die worden weergegeven in de Smart Pianist-app, u naar de toetsen die u vervolgens moet spelen, waardoor oefenen veel leuker wordt. U kunt de functie ook instellen voor alleen de linker- of rechterhand, of het tempo van de moeilijke gedeelten vertragen om u te helpen bij het oefenen. Er is zelfs een Guide-functie die de song zelfs pauzeert totdat u de juiste toetsen speelt.

OEFEN UW FAVORIETEN UIT DE UITGEBREIDE REEKS PRESETSONGS

De Clavinova CSP-200-serie beschikt over een ruime keuze aan presetsongs, van bekende populaire en klassieke melodieën tot oefeningen. Bekijk de bladmuziek op Yamaha's Smart Pianist-app en gebruik Stream Lights om uw oefensessies te leiden. Bovendien kunt u in de app nieuwe songs aan uw verzameling toevoegen.

MET AUDIO TO SCORE KUNT U METEEN DE MELODIEËN PROBEREN DIE U WILT

Als u een song wilt spelen, maar niet weet waar u moet beginnen of wat u moet doen, gebruikt u gewoon de Audio to Score-functie in Yamaha's Smart Pianist-app. De app analyseert mp3's en andere audiosonggegevens en maakt akkoordenschema's met meer dan 50 soorten begeleiding die passen bij uw speelniveau. Het enige dat u hoeft te doen is de Stream Lights te volgen.

VOEG VARIATIE TOE AAN UW OPTREDEN MET VOICES EN BEGELEIDINGS-STYLES

De Clavinova CSP-serie biedt u ongeëvenaarde mogelijkheden voor muzikale expressie, met een enorme verscheidenheid aan instrumentvoices die verdergaan dan hun eenvoudige, elegante behuizing.

Met een breed scala aan begeleidings-styles, kunt u met de CSP-serie genieten van geweldig klinkende uitvoeringen met authentieke begeleidingen die uw spel over een grote verscheidenheid aan muziekgenres zullen verfraaien.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
 • 144 cm breed
 • 48,5 cm diep
 • 113 cm hoog
 • 103 kg
 • (50 W + 50W + 40 W) x 2
Garantie 5 Jaar
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Bezorgtijd oktober
Staat in showroom Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering
Merk Yamaha
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation