Yamaha CLP-430 B occasion Clavinova digitale piano

  • Product is : Momenteel verhuurd!
  • Levertijd : Onbekend neem contact op voor meer info
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 12 maanden coulance garantie
  • Staat in de Showroom? : Nee

Yamaha CLP-430 Satin Black occasion Clavinova digitale piano

Deze digitale piano benadert bijna het vleugelgevoel, niet alleen qua klanken, maar ook qua speelgevoel. Het Real Grand Expression zorgt voor onvergetelijke vleugelklanken en het Graded Hammer 3 klavier zorgt het perfecte speelcomfort.

Maar de CLP-430 bestaat niet alleen uit vleugelgeluid, ook een heel aantal andere geluiden komen aan bod, zoals een clavecimbel of een trompet. Subtiele, zachte geluiden zijn nu nog beter dan bij voorgaande modellen, door de Intelligent Acoustic Control, klinken zelfs de zachte geluiden nog fantastisch. Zo blijft het muzikale gevoel in u en u kunt nog meer realisme toevoegen aan u spel, met behulp van de pedalen, die zorgen voor meer articulatie en dat is dus ten goede van klanken.

Yamaha
Product Omschrijving
Details

CLP430 - Alle mogelijkheden die u wilt in uw eerste piano, zoals een fijne aanslag en goed geluid, maken spelen een genoegen op de CLP430.

  • De klankopwekkingsbron van de nieuwe generatie zorgt voor buitengewone speelrespons en expressieve mogelijkheden (RGE)
  • Het toetsenbord biedt een echte vleugelaanslag (GH3-toetsenbord)
  • Handige functies zorgen dat u makkelijk de geluiden met een zacht volume hoort (Intelligent Acoustic Control)

'Real Grand Expression'-geluid, aanslag, pedalen, perfect geïntegreerd voor de sensatie van het bespelen van een vleugel.

Real Grand Expression (expressie van echte vleugel). Deze term definieert de expressieve mogelijkheden van de Clavinova. Het is niet alleen de volledige realisatie van het geluid, de aanslag en de pedalen, maar de toepassing van technologieën op basis van het vervaardigen van akoestische piano's om deze drie elementen perfect te integreren in een enkele piano. Deze piano produceert dat exacte geluid dat u wilt, via de aanslag van de toetsen en het bedienen van de pedalen. Terwijl u speelt, heeft u echt het gevoel dat u een vleugel bespeelt.

Hoor het geluid zoals u het speelt. De 'RGE-klankopwekking' zorgt voor de speelrespons en expressieve mogelijkheden.

De RGE-klankopwekking levert de ultieme expressieve mogelijkheden voor de CLP-serie.

De nieuwe CLP-serie gebruikt de RGE-klankopwekking (Real Grand Expression, expressie van echte vleugel), de volgende generatie pianoklankopwekking. Het is een verbetering van de Pure CF-klankopwekking, die veel lof verdiend in de CVP-serie, en laat u genieten van de speelrespons en expressieve mogelijkheden van een concertvleugel. Het beschikt over de nieuwe Smooth Release-functie die geluid met grote helderheid tot uitdrukking kan brengen en staccato noten duidelijk kan articuleren, waarbij het geluid van het dempen van de resonantie is te horen, wanneer u de toetsen voorzichtig loslaat. Het slaagt erin de essentie van een pianospel vast te leggen om vleugelachtige, expressieve belevingen te creëren.

Een brede selectie realistische muziekinstrumentvoices voegt variatie aan uw spel toe.

Samen met de pianovoices biedt de Clavinova ook een brede selectie andere muziekinstrumentvoices, waaronder elektrische piano's zoals Yamaha's CP1, klavecimbel, gitaar en strijkers, waarvoor u vele mogelijkheden zult vinden om ze te gebruiken. Duaal, wat twee voices tegelijk bespelen betekent, zorgt voor een rijk geluid door het overlappen van het pianogeluid met strijkers. Door de voices op verschillende manieren te combineren kunt u genieten van het spelen van veel verschillende stijlen.

USB-poorten zorgen voor makkelijke opslag en overdracht van gegevens.

Clavinova's hebben een USB TO DEVICE-poort voor het aansluiten van USB-geheugensticks en een USB TO HOST-poort voor het aansluiten van een computer via een enkele USB-kabel. Ze bieden een manier om spelgegevens eenvoudig op te slaan en andere gegevens over te dragen tussen uw Clavinova en een computer of andere Clavinova's.

De paneelverhullende toetsenklep verbergt het bedieningspaneel, voor een natuurlijker uiterlijk van een akoestische piano.

Met de paneelverhullende toetsenklep kunt u spelen, terwijl alle tekenen van technologie op het bedieningspaneel discreet verborgen zijn. Dit draagt bij aan het traditionele pianoachtige ontwerp van de kast van de CLP-400-serie.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Kleur zwart
Polyfonie 128
Opslag Intern, USB
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI (In, Out, Thru), AUX IN (L/L+R)(R), AUX UIT (L/L+R)(R), USB To Device en To H
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Brilliance, Reverb, Effect, Dual, Intelligente akoestische regeling
Omschrijving klanken Grand Piano 1 t/m 4, E. Piano 1 en 2, Harpsichord, Pipe Organ 1 en 2, Jazz Organ, Strings 1 en 2, Ch
Aantal klanken 14
Aantal toetsen 88
Toongenerator AWM dynamische stereosampling
Vermogen 2 x 30W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LED
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer
Garantie 12 maanden coulance garantie
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Onbekend neem contact op voor meer info
Staat in showroom Nee
Merk Yamaha
Instrument is: Momenteel verhuurd!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation