Yamaha CP300 Occasion

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 12 maanden
  • Staat in de Showroom? : Nee

Yamaha CP300 Occasion Stage Piano in zeer goede staat incl. FC-3 half sustain pedaal.

Gemaakt om bespeeld te worden

Net als alle voortreffelijke instrumenten, smeken de toetsinstrumenten uit de CP-serie er gewoon om om bespeeld te worden. Neem eens plaats aan een ervan en het instrument wordt een verlengstuk van uw handen en muzikale verbeelding. De authentieke pianovoices en rijke expressiviteit komen tot leven zodra u aanslaat en het geluid is groots genoeg om een hele band op het podium te overstemmen, maar bevat toch de nuance om de magie op te roepen in een knusse club.

Yamaha
Product Omschrijving
Details

Expressieve kracht

Toetsenbord met Graded-Hammer-effect

Yamaha's uitgebreide ervaring in het vervaardigen van voortreffelijke akoestische piano's helpen ons de ultieme digitale piano's te creëren. Onze geavanceerde Graded Hammer Effect-actie (GHE) geeft elke toets een authentieke weerstand die toeneemt van de hoogste noten naar de laagste, net als bij een echte akoestische piano. Wat inhoudt dat u donderende lage noten met uw linkerhand kunt aanslaan en tegelijkertijd de vingers van uw rechterhand over de hoge noten kunt laten dansen en zweven.

Geluidskeuze

Bij het vervaardigen van het authentieke geluid van de CP-serie hebben we uiterst nauwgezet opgenomen stereosamples gebruikt van instrumenten van topkwaliteit, in verschillende speellengtes en inclusief de subtiele elementen zoals snaarresonantie, stereosustain en zelfs toets-lossamples, die het geluid bevatten van de dempers die de pianosnaren dempen - wat zorgt voor authentiekst mogelijk klinkende en uiterst genuanceerde vleugelvoices.

Houd de controle

De CP-stagepiano's zijn ook masterkeyboards waarmee u volledige controle over uw apparatuur hebt. Bespeel en bedien externe toongenerators (zoals de MOTIF-RACK ES). Wijs verschillende voices aan verschillende delen van het toetsenbord toe en maak lagen van geluid met meerdere texturen. Vier instrumentzones op CP300 (twee op de CP33), met paneelschuifregelaars, zorgen dat u eenvoudig het niveau van elk instrument tijdens het spelen kunt aanpassen. U kunt de schuifregelaars en wielen ook naar wens toewijzen voor het besturen van ander geluidskarakteristieken van de aangesloten apparatuur, zoals de attack, decay, helderheid en afsnijfrequentie van het geluid.

Sta in het voetlicht

Kom uit de coulissen en treed in het voetlicht. De CP-serie beschikt over een speciaal mono pianogeluid, compleet met compressie-effect, dat speciaal is ontworpen voor live optredens. Het heeft de power en energie om eruit te springen, zelfs in als u in een volledige band speelt.

Vergrendel het

Op het podium moet u ervoor zorgen dat alles gladjes verloopt. Toch kan het soms gebeuren dat een achteloze handreiking (van u of van iemand anders) de paneelregelaars raakt en uw speciale instellingen wijzigt, wat voor een onaangename verrassing tijdens uw optreden kan zorgen. Via de knop Panel Lock kunt u dat voorkomen, waardoor alle instellingen vast en zeker blijven, totdat u zover bent om ze zelf bewust te wijzigen.

Professionele kwaliteitsuitgangen

De CP300 beschikt over professionele gebalanceerde XLR-uitgangsaansluitingen. Deze leveren u het schoonste, helderste ruisvrije signaal, zowel voor serieuze opnamen in de studio, als voor het spelen op het podium, waar lange ongebalanceerde kabels uw geluid negatief kunnen beïnvloeden.

Hoor uzelf

Een in de CP300 ingebouwd stereo luidsprekersysteem zorgt dat u het geluid van het toetsinstrument kunt horen, zonder dat u een apart monitorsysteem op hoeft te stellen. Zorg gewoon dat de CP300 op het podium komt en u bent klaar om op te treden! De handige paneelknop Speaker On/Off zorgt dat u de luidsprekers snel uit kunt schakelen waardoor u het monitorniveau aan uw geluidsman kunt overlaten.

Van uw hoofd tot uw tenen

De CP-serie toetsinstrumenten biedt u dezelfde pedaalregelaars als op een echte vleugel. Er zijn sustain-, soft en sostenuto-aansluitingen beschikbaar op de CP300 - samen met een aansluiting voor een vierde pedaal voor het regelen van andere geluidsinstellingen- terwijl de CP33 een sustain- en een AUX-aansluiting heeft (voor soft, sostenuto of zelfs expressie). Bij bepaalde pianogeluiden kan Sustain gedeeltelijk worden toegepast, wat het 'halfpedaal'-effect reproduceert van het enigszins dempen van trillende snaren bij een echte piano.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 88
Type GH-toetsenbord
Initial Touch Ja
Other ControllersPitch Bend Ja
Modulation Ja
Control Slider Masterequalizerschuifregelaar, zoneschuifregelaar, songvolumeschuifregelaar
Others Mastervolumedraaischijf
DisplayType Lcd met achtergrondverlichting
Size 24 lettertekens x 2 regels
Backlight Ja

Voices

Tone GenerationTone Generating Technology AWM dynamische stereosampling
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 128
PresetNumber of Voices Vooraf ingestelde typen (presets): 50 voices XG-voices: 480 voices + 12 drumkits

Songs

RecordingRecording Function 16-tracksopname/-afspelen, tempoaanpassing, max. capaciteit: 1,4 MB, 140.000 noten

Storage and Connectivity

ConnectivityAC IN AC IN
Headphones PHONES (standaard-stereojackaansluiting)
Foot Switch ASSIGNABLE FOOT PEDAL (SUSTAIN/SOSTENUTE/SOFT/AUX)
MIDI MIDI IN / OUT / THRU
LINE OUT OUTPUT L/MONO R (standaard-stereojackaansluiting), OUTPUTL R (XLR)
USB TO HOST USB(TOHOST)
Others INPUT L/MONO R (standaard-stereojackaansluiting)

Accessories

Included AccessoriesOthers Netsnoer, voetschakelaar FC3, gebruikershandleiding

Size/Weight

DimensionsWidth 1,391mm (54-3/4")
Height 170mm (6-3/4")
Depth 460mm (18-1/4")
WeightWeight 32.5kg (71.7 lbs.)
Garantie 12 maanden
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Yamaha
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation