Yamaha CSP-170 B digitale piano

  • Product is : UITVERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn : 5 Jaar
  • Staat in de Showroom? : Nee

Yamaha Clavinova CSP-170 B digitale piano Black Satin

Met de Yamaha Clavinova CSP serie slaat Yamaha weer een nieuwe weg in. Het kon eigenlijk niet uitblijven, het is de eerste digitale piano die volledig via een tablet wordt aangestuurd. De CSP serie is hierdoor heel makkelijk te bedienen en kent oneindig veel mogelijkheden in combinatie met de Smart Pianist App. Hierdoor gaat er een wereld open aan klanken, styles en effecten!

Speel gelijk uw favoriete songs met de 'Audio To Score'-functie

Smart Pianist beschikt over de 'Audio To Score'-functie die automatisch een muzieknotatie voor pianobegeleiding creëert, van songs op uw smartphone of tablet. Hierdoor kunt u genieten van meespelen met uw favoriete songs.

Zing mee met de begeleidingsband

Geniet van de begeleiding van een dynamische begeleidingsband, zelfs als u alleen speelt. De begeleiding biedt een grote variatie aan patronen in allerlei verschillende genres zodat er altijd iets bij uw speelstijl past. U kunt ook een microfoon aansluiten en meezingen met harmoniefuncties waarmee automatisch een begeleidingskoor wordt gecreëerd voor bij uw spel, zelfs als u alleen zingt.

Concertvleugelgeluid onder uw vingers

De CSP-serie beschikt over pianovoices die zijn samengesteld met samples van Yamaha's vlaggenschipconcertvleugel, de CFX, en de wereldberoemde Bösendorfer-concertvleugel. Deze uitmuntende instrumenten reproduceren de manier waarop geluid in verschillende ruimten weerkaatst, zoals zalen, kathedralen en kleinere ruimten, en kunnen zelfs de subtiele klankveranderingen weergeven die zich voordoen wanneer de vleugelklep open of dicht is. Met toetsen die snel terugveren voor het snel kunnen spelen van repeterende noten, voelt de CSP-serie aan als een echte vleugel.

Yamaha
Product Omschrijving
Details

De Clavinova is een innovatieve reeks digitale piano's die voortdurend verder is ontwikkeld op zoek naar de aanslag en klank van een concertvleugel - het ultieme symbool van piano-uitmuntendheid. Deze authentieke vleugelbeleving is het product van de kennis en ervaring die Yamaha in meer dan 100 jaar vervaardigen van akoestische piano's heeft vergaard. Door gebruik te maken van deze state-of-de-art technologie om vleugelkwaliteit te realiseren, bieden Clavinova digitale piano's een uitnodigende speelbeleving die perfect is voor pianisten van alle niveaus. Ze emuleren de aanslag en klank van een vleugel om de overgang van een digitale naar een akoestische piano een naadloze en aangename overgang te maken.

Met twee wereldberoemde concertvleugels beschikbaar via een druk op de knop, laat de CSP-serie u de perfecte pianoklank kiezen voor de muziek die u wilt spelen. De CSP-serie biedt veel meer dan alleen gesamplede geluiden, het reproduceert nauwgezet tot in detail de Yamaha CFX-concertvleugel en de legendarische Bӧsendorfer Imperial.

Yamaha’s geavanceerde bi-aurale samplingtechnologie is nu beschikbaar op de Clavinova. De technologie maakt gebruik van samples van de CFX, Yamaha's vermaarde concertvleugel, opgenomen met speciale microfoons, die positioneringsinformatie en andere nuances bevatten die door het menselijk gehoor onderscheiden worden. Het resulterende geluid is zo natuurgetrouw, zo meeslepend, dat u zelfs al snel vergeet dat u een hoofdtelefoon op hebt.

De CSP-150 beschikt over honderden instrumentvoices van hoge kwaliteit, waaronder Natural!, Sweet! en Cool!  Voices die specifiek zijn gesampled om de instrumenttypen te completeren. Yamaha's Super Articulation Voices (SA) voegen oorspronkelijke speelattributen toe van de echte muziekinstrumenten alsof ze op een natuurlijke wijze werden bespeeld door een virtuoos op dat instrument in plaats van op de toetsen van een pianoklavier. Voorbeelden zijn 'fretgeluid' of 'stoten tegen de kast' bij een gitaar of het 'inademen' en 'uitademen' en de glissando's bij blaasinstrumenten. Door simpelweg uw aanslag en speeltechniek te variëren of de pedalen te gebruiken, zullen SA-voices aanzienlijke authenticiteit aan uw geluid toevoegen.

Een van de bepalende kenmerken van een CSP Clavinova is de veelheid van verschillende stijlen die in realtime kunnen worden bestuurd door het spelen van akkoorden op het klavier. Begeleidingsstijlen introduceren ensembles van virtuele muzikanten aan uw spel in een groot aantal verschillende muziekgenres. Van kleine jazzensembles tot volledige orkesten, u bepaalt welke akkoorden of harmonieën ze spelen door wat u speelt, en u bestuurt de dynamiek van het ensemble. De stijlen, ontwikkeld door professionele sessiemuzikanten van over de hele wereld, voegen authentieke begeleiding van studiokwaliteit toe aan uw spel, zelfs als u alleen speelt.

De aanslag van het CSP-150-klavier wordt geroemd door pianisten vanwege een speelbeleving die u laat vergeten dat u op een digitale piano speelt en biedt een authentieke aanspreekbaarheid bij de kracht van uw aanslag en het natuurlijke terugvallen van de toets. Door gebruik te maken van hetzelfde hamersysteem en veerloze mechaniek als bij een vleugel, reproduceert het toetsmechaniek van de GH3X-klavieren nauwgezet de aanslag van een akoestische piano, met een zwaardere aanslag in het lage gedeelte tot een lichtere aanslag in de hogere octaven.

De luidsprekers die aan de behuizing zijn bevestigd leggen een bijzonder fenomeen aan de dag: als er niets wordt gedaan neemt het volume van het geluid toe ten gevolge van de resonantiefrequentie van de behuizing. Omgekeerd, onderdrukken pijpen met dezelfde resonantiefrequentie binnen de behuizing deze resonantie. Akoestische optimalisering maakt gebruik van dit fenomeen.

Deze verbetering van het geluid is iets dat alleen mogelijk is dankzij de diepgaande kennis van Yamaha van de interne akoestische eigenschappen van muziekinstrumenten.

U kunt genieten van karaokebegeleiding met songs die in uw Clavinova zijn opgeslagen of van YamahaMusicsoft.com zijn gedownload. De songteksten worden weergegeven in de Smart Pianist-app en de woorden veranderen van kleur waar de songs is, dus weet u precies wanneer u ze moet zingen.

Sluit een microfoon aan en u kunt met uw spel meezingen. De Vocal Harmony-engine creëert geavanceerd klinkende harmonieën, die uw stem verrijken en zelfs de toonhoogte kan corrigeren!

Neem uw spel op in de Smart Pianist-app en creëer audiobestanden* die u kunt opslaan en op een smartphone of tablet kunt afspelen.

De Smart Pianist-app ondersteunt niet alleen bekabelde verbinding, maar ook draadloze verbinding via UD-WL01 en een draadloze USB-LAN-adapter.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
  • 88 keys NWX Natural Wood
Garantie 5 Jaar
Bezorgkosten Nee
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Yamaha
Instrument is: UITVERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation