Yamaha CVP-609 B occasion 7-Star Package

 • Product is : In consignatie
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Gratis leverservice Dera transport
 • Garantie termijn : 24 maanden
 • Staat in de Showroom? : Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering

Yamaha CVP-609B occasion (in opdracht van klant)

Star 1:

Gratis softwarepakket bestaande uit muziekboek & USB-stick ter waarde van € 99,90

met 100 speciale Yamaha songs in XG/XF formaat. Het voordeel van deze software is o.a. dat de Score (notenbeeld melodie partij + akkoordsymbolen + text) correct in de display wordt weergegeven. Incl. 5 bijpassende registratiebanken (40 registraties ideaal om samen te spelen met midifiles o.a. 8 x Accordeon, 8 x Piano, 8 x Organ, 8 x SuperArticulation, 8 x Drawbars) met duidelijke handleiding met tips “hoe maak ik optimaal gebruik van deze software op mijn CVP-609?”

Star 2:

Gratis 256 leuke songstyles op USB-stick.

Dit zijn geen gewone styles zoals Disco, Tango, Mambo etc... maar styles die gerelateerd zijn aan een bepaalde song. Het geraffineerde is dat je deze styles met je akkoorden kunt beïnvloeden, zowel de variaties als de intro's en endings gelijk de associatie met die bepaalde song oproept, en dus vrij bent om bijvoorbeeld een refrein nog eens te spelen.

Honderden geconverteerde styles van o.a. Technics KN7000, Solton MS100, Roland E80, GEM etc...

Star 3:

Gratis nuttige accessoires zoals bijpassende luxe Discacciati Beethovenbank in zwart matYamaha HPH-100b hoofdtelefoon en een pianolamp

Star 4:

Ontdek CVP-609 met uw Personal Assistant, dit is uw eigen persoonlijke begeleider die u altijd kunt bellen, mailen of via afspraak in de winkel kunt ‘reserveren’. Adequaat antwoord op uw vragen, uw PA kent namelijk uw niveau en specifieke wensen c.q. interesses.

Star 5:

24 maanden garantie op deze CVP zorgen ervoor dat u niet voor onvoorziene reparatie uitgaven komt te staan. Zou er onverhoopt toch een defect zijn dan belt u ons en wij regelen een afspraak met een Yamaha service center.

Star 6:

Gratis Update Versie 4.0 voor bezitters Ketron SD2. Gezien de hoeveelheid sounds die in CVP-609 zitten zou je wellicht denken dat SD2 overbodig wordt. Niets is minder waar! Het is gewoon schitterend de klanken van CVP-609 te combineren, af te wisselen en te variëren met 256 Ketron SD2 Natural Sounds. Je hebt er wel een nieuwe midi-patch en Sound-Patch voor nodig die ervoor zorgt dat SD2 weer optimaal functioneert op je CVP-609.

Star 7:

Special Edition Software CVP-series

Deze Yamaha software is een must voor iedere CVP bezitter en bevat o.a. volgende items:

 • style pakket met honderden styles
 • 64 songs in XG/XF format

Optie: Ketron SD2 voor CVP-609B van € 299, - voor € 250, -

Nog maar 1 over

Normale prijs: € 5.299,00

Dera prijs : € 4.980,00

meer informatie
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Naast het NW-klavier (Natural Wood, natuurlijk hout) met toetsbeleg van synthetisch ivoor, reproduceren de 88-toetsen met lineair gegradeerde hamers het unieke gewicht van elke toets over het hele klavier. Een demperpedaal met vleugelrespons zorgt dat u dezelfde werking ervaart als bij een vleugel en de RGE-klankopwekking verschaft een ongeëvenaarde speelrespons en ontzagwekkend expressief vermogen, waardoor u kunt spelen hoe u maar wilt. Het ontwerp van het audiogedeelte is opnieuw opgebouwd ten opzichte van voorgaande modellen en bevat een extra subwoofer. Hierdoor worden tijdens het spelen de lage tonen van bassen en basdrums met nog meer intensiteit ten gehore gebracht. Van professioneel pianospel tot gewoon voor het eerst het plezier van muziek maken ontdekken: de CVP-609 vervult de dromen van iedereen die piano speelt.

Yamaha CVP-609 Black Satin inclusief gratis 7 sterren pakket:

7-Star Package:

Star 1:

Gratis softwarepakket bestaande uit muziekboek & USB-stick ter waarde van € 99, -  100 Hits, speciale Yamaha songs in XG/XF formaat. Het voordeel van deze software is o.a. dat de Score (notenbeeld melodie partij + akkoordsymbolen + text) correct in de display wordt weergegeven. Incl. 6 bijpassende registratiebanken (48 registraties ideaal om samen te spelen met midifiles o.a. 8 x Accordeon, 8 x Piano, 8 x Organ, 8 x SA, 8 x SA2, 8 x Drawbars) met duidelijke handleiding met tips “hoe maak ik optimaal gebruik van deze software op mijn CVP-6 serie”

Gratis boek Merry Christmas for Keyboard met 45 speciale Kerstliederen in XG/XF formaat. Tevens de bijpassende Christmas Styles zodat je ook zelf de liederen kunt spelen!b>

Star 2:

Gratis 256 leuke songstyles op USB-stick. Dit zijn geen gewone styles zoals Disco, Tango, Mambo etc... maar styles die gerelateerd zijn aan een bepaalde song. Het geraffineerde is dat je deze styles met je akkoorden kunt beïnvloeden, zowel de variaties als de intro's en endings gelijk de associatie met die bepaalde song oproept, en dus vrij bent om bijvoorbeeld het refrein van een liedje nog eens te spelen. Honderden geconverteerde stylesvan o.a. Technics KN7000, Solton MS100, Roland E80 etc...

Star 3:

Gratis accessoires zoals in hoogte verstelbare bank in bijpassende kleur, hoofdtelefoon en aansluitkabel voor iPad.

Star 4:

Ontdek CVP-6 serie met uw Personal Assistant, dit is uw eigen persoonlijke begeleider die u altijd kunt bellen, mailen of via afspraak in de winkel kunt ‘reserveren’. Adequaat antwoord op uw vragen, uw PA kent namelijk uw niveau en specifieke wensen c.q. interesses.

Star 5:

36 maanden verlengde garantie zorgen ervoor dat u niet voor onvoorziene reparatie uitgaven komt te staan. Zou er onverhoopt toch een defect zijn dan belt u ons en wij regelen een afspraak met een Yamaha service center. Deze gespecialiseerde Yamaha Service Centers zitten verspreid over de Benelux.

Star 6:

Gratis Update Versie 4.0 voor bezitters Ketron SD2. Gezien het grote aantal sounds die in CVP-6 serie zitten zou je wellicht denken dat Ketron SD2 Orchestral Wizard overbodig wordt. Niets is minder waar! Het is gewoon prachtig de klanken van CVP-6 serie te combineren, af te wisselen en te variëren met 256 Ketron SD2 Natural Sounds. Je hebt er wel een nieuwe Midi-patch en Sound-patchvoor nodig die ervoor zorgt dat SD2 (weer) optimaal functioneert op je CVP-6 serie.

Star 7:

Euro Pack Software en S-series Edition Software geconverteerd voor CVP-6 serie

Optie:

Ketron SD2 Orchestral Wizard prijs € 299, - 256 extra Natural Sounds voor CVP-6 serie incl:

 • Midi-Patch voor CVP-6 serie
 • Sound-Patch 256 extra Sounds te bedienen via display CVP-6 serie
 • midi + audio kabels
 • NL handleiding 'hoe sluit ik SD2 aan op CVP-6 serie?"

'Real Grand Expression'-geluid, aanslag, pedalen, perfect geïntegreerd voor de sensatie van het bespelen van een vleugel.

Door het harmoniseren van de drie belangrijkste elementen van een vleugel, geluid, aanslag en pedalen, geeft de CVP-serie u het gevoel dat u op een echte vleugel speelt.

Realiseert echt vleugelspel… en meer.

 

De RGE-klankopwekking levert de ultieme expressieve mogelijkheden.

De Clavinova gebruikt de RGE-klankopwekking (Real Grand Expression, expressie van echte vleugel), de volgende generatie pianoklankopwekking. Hiermee kunt u genieten van de speelrespons en expressieve mogelijkheden van een concertvleugel.
Het beschikt over de nieuwe Smooth Release-functie die geluid met grote helderheid tot uitdrukking kan brengen en staccato noten duidelijk kan articuleren, waarbij het geluid van het dempen van de resonantie is te horen, wanneer u de toetsen voorzichtig loslaat. Het slaagt erin de essentie van een pianospel vast te leggen om vleugelachtige, rijk-expressieve belevingen te creëren.

Produceert subtiel de resonanties met de diepte van een akoestische vleugel.

De Clavinova reproduceert subtiel zelfs de unieke resonanties van een akoestische vleugel. Het beschikt over snaarresonantie dat het warme geluid van andere resonerende snaren tot uitdrukking brengt, en toets-lossamples dat de delicate geluidsverandering getrouw weergeeft op het moment dat de demper de snaar raakt, net voordat u de toets loslaat. De toevoeging van deze geluiden resulteren in tonale resonanties die niet alleen prachtig zijn, maar ook diep en rijk.

Het GH3-toetsenbord (Graded Hammer 3) produceert getrouw de aanslag van een vleugel.

De aanslag van het Clavinova-toetsenbord wordt door pianisten geprezen vanwege het speelgevoel, waardoor men vergeet dat het een digitale piano is. Het geheim achter deze superieure aanslag is hetzelfde hamersysteem en veerloze mechanisme als bij een vleugel. Afhankelijk van het gewicht van de hamer, de kracht van uw aanslag en het natuurlijke terugkomen van de toets wanneer u deze loslaat, geeft de Clavinova getrouw de toetsenbord aanslag van een akoestische vleugel weer, van het zwaardere gevoel in het lagere nootbereik, tot het lichtere gevoel in het hogere nootbereik. Ook belangrijk is Yamaha's unieke systeem met drie sensoren, dat nauwkeurig het gedrag van het toetsenbord detecteert en interpreteert, net als bij een vleugel.
Wanneer u aanhoudend speelt of met een lichte triller, technieken die bij veel stukken zoals Für Elise worden gebruikt, kunt u spelen met een heldere, levendige uitstraling.

Toetsbeleg van synthetisch ivoor blijft aangenaam aanvoelen tijdens lange uitvoeringen.

Pianisten houden van een goede grip, net als bij het ivoren toetsenbord dat vroeger werd gebruikt bij vleugels van topklasse. Toetsbeleg van synthetisch ivoor beschikt over een zacht, licht poreus oppervlak dat alle toetsen extra grip en een natuurlijke wrijving geven voor een beter speelgemak, vooral tijdens lange uitvoeringen of oefensessies. De gladde, geraffineerde textuur van de toetsen zorgt voor een gevoel van luxe en is gemakkelijk schoon te maken.

Pianoruimte: uw keuze van piano en locatie.

 

De CVP-605 biedt een fantastische nieuwe functie, Piano Room (pianoruimte) genaamd, die u kunt gebruiken als u zich echt wil concentreren op pianospel en wilt genieten van het pianogeluid. U kunt kiezen uit vier typen piano's: vleugel, popvleugel, piano en honkytonkpiano. Daarbij kunt u ook een speellocatie kiezen, zoals concertzaal, kathedraal of podium. De klankkwaliteit verandert onmiddellijk overeenkomstig die piano en locatie, waardoor uw spel een totaal andere sfeer krijgt. Als u de vleugel of popvleugel bespeelt, kunt u zelfs kiezen of u de virtuele pianoklep open zet of dicht.

Grote verscheidenheid aan voices voor verbazingwekkend realistische instrumentgeluiden.

De CVP-serie biedt vele instrumentvoices, naast die van piano's.
Veel plezier met het bespelen van verschillende geluiden en het produceren van de voor elk instrument unieke expressiviteit.

Super Articulation Voices reproduceren echte effecten, alsof u daadwerkelijk dat muziekinstrument bespeelt.

 

Deze verbazingwekkende technologie realiseert op intelligente wijze opnieuw de authentieke speleigenschappen van akoestische instrumenten, zoals fretgeluiden en slides bij gitaren of het blazen van een saxofonist. Ze worden vervolgens perfect geïntegreerd in uw spel. Selecteer elk van de vele voices en geniet van een verbeterd gevoel van realisme, alsof daadwerkelijk dat instrument wordt bespeeld. Deze verbeteren automatisch uw melodielijnen met de karakteristieke articulaties van de originele instrumenten, zonder dat er speciale speeltechnieken vereist zijn.

Speel mee met een aantal virtuele bands waar u de bandleider van bent.

 

Stijlen

 

Met de begeleidingsstijlen kunt u met virtuele bands meespelen in talloze genres waaronder rock en jazz. Verander van stijl en u kunt hetzelfde stuk in een compleet andere sfeer spelen.

Music Finder

 

De Music Finder is handig als u niet precies weet wat de juiste stijl en voice voor een bepaald ensemblespel zijn. U hoeft alleen maar de naam van de song te kiezen die u wilt spelen, en de CVP roept de juiste instellingen op, zodat u gelijk kunt gaan spelen.

Style Recommender

 

De Style Recommender (stijladviseur) zorgt dat u snel een stijl kunt vinden die past bij wat u wilt spelen. Speel gewoon een maat of twee van een eenvoudig ritme, en er wordt een lijst weergegeven van stijlen die daarbij passen.

Gidsfuncties om uw spel te ondersteunen.

 

Muzieknotatieweergave in de display geeft u aan wat u kunt spelen en wanneer.

* Scherm is van de CVP-609.

Volg het stuiterende balletje in de notatie terwijl u speelt, zodat u precies weet waar u gebleven bent.

Geniet van het spelen - zelfs als u net begonnen bent.

De gidslampjes wachten tot u de juiste noot speelt, dus u kunt in uw eigen tempo oefenen.

Geniet van karaoke en zelfbegeleiding.

 

Sluit een microfoon aan voor vocale prestaties.

Sluit een microfoon aan en u kunt met uw spel meezingen.
Speel begeleidingen bij uw eigen compositie, of speel mee met een getalenteerde vriend. Zingen voegt nog meer plezier toe aan party's bij u thuis.

Organiseer eens een karaokeparty.

U kunt genieten van karaoke met songs die opgeslagen zijn in uw Clavinova of gedownload van internet. De songteksten worden getoond in de display* en de letters veranderen van kleur gedurende het songafspelen, dus is het perfect om in gezang uit te barsten. Geef de songteksten weer op een groot tv-scherm zodat iedereen mee kan doen en de party op stoom komt.
* Alleen als de songgegevens songteksten bevatten.

Verrijk uw zang met harmoniepartijen.

Met behulp van de functie Vocal Harmony kunt u weelderige harmonieën van een koor toevoegen, zelfs als u alleen zingt. U kunt ook variëren met vocale effecten, zoals vocoder, waarmee u uw stem als die van een robot laat klinken.

Ontdek nieuwe manieren om van muziek te genieten.

 

Apps

Als u een iPad, iPhone of iPod touch gebruikt, zorgen Yamaha-apps dat het spelen nog gemakkelijker en aangenamer wordt. Speel een song en stel eenvoudig de ideale voice en begeleidingsstijl in. Neem uw eigen spel op en deel het met anderen. Bekijk de apps en kies degene waar u iets aan hebt.

Opmerking: Sommige apps vereisen een verbinding met uw instrument. Om verbinding te maken met de apps is een draadloze* of bedrade verbinding (met Yamaha i-MX1) nodig.
*Draadloze verbinding vereist een wifi-router en de bijgeleverde draadloze-LAN/USB-adapter. Het kan zijn dat de draadloze-LAN/USB-adapter niet bijgeleverd is, ten gevolge van lokale regelgeving.

Keyboard Apps

Online services

Bezoek onze online Yamaha MusicSoft-winkel om in duizenden meespeelsongs te bladeren, die ontworpen zijn om u te helpen uw favoriete songs van uw favoriete musici te spelen, door de noten en akkoorden te volgen die u op uw toetsen speelt. Een veelzijdige collectie begeleidingsstijlen brengt een professionele band binnen handbereik. Stijlen zijn uitstekend voor oefenen of spelen, en zijn ook een handige tool bij het schrijven van songs!

Yamaha Music Soft

Andere kenmerken

 

Functies bedienen is eenvoudiger dan ooit, waardoor u onmiddellijk toegang hebt tot wat u wilt doen.

De gebruiksvriendelijke gebruikersinterface heeft een aanraakpaneel waardoor het gemakkelijk te bedienen is.
Andere knoppen zijn overzichtelijk ingedeeld op makkelijk te bereiken plaatsen op het bedieningspaneel. De CVP-605 is gewoon ongeëvenaard qua gebruiksvriendelijkheid.

Pas uw bedieningspaneel naar eigen wens aan.

- Favorieten voor uw favoriete voices en stijlen.
- Snelkoppelingen in de hoofddisplay.
- Wijs uw favoriete functies toe aan de ASSIGNABLE-knoppen.

USB-audio voor het opnemen van uw eigen spel.

 

De USB-audiorecorder* om uw spel op te nemen op een USB-geheugenstick voor opslag op uw pc. Hierdoor kunt u twee verschillende speelprestaties vergelijken, om uw progressie te meten, of om ze op een draagbare muziekspeler te beluisteren.
* Opgeslagen in WAV-, mp3-indeling.

[Andere functies]
- Pitch Shift: Verander van toonsoort zonder verandering van het tempo.
- Time Stretch: Verlaag of verhoog het tempo zonder verandering van de toonhoogte.
- Vocal Cancel: Annuleer of onderdruk signalen in een audiobestand zoals zang en solo's, die zich in het midden van het stereobeeld bevinden.

'Intelligent Acoustic Control' geeft een vol, gebalanceerd geluid met rijke lage en heldere hoge tonen, ook bij lage volumes.

Volumeaanpassing is handig als u thuis speelt, waar anderen er soms de voorkeur aan geven dat u zachtjes speelt. U hebt waarschijnlijk wel eens gemerkt dat als het volume laag is, het moeilijk is om het hoog en laag goed te horen. Op een Clavinova past de Intelligent Acoustic Control (IAC) echter automatisch het geluid aan, zodat u zelfs bij lage volumes van de juiste geluidsbalans kunt genieten. Bovendien maakt de volumeknop automatisch fijne aanpassingen in het totaalgeluid van het luidsprekersysteem (EQ) bij laag volume. Dit vermogen om het volume aan te passen zonder verlies van het rijke en gebalanceerde geluid is een exclusief Yamaha-voordeel, zodat u altijd met de best mogelijke geluidskwaliteit speelt.

De nieuwste geluidstechnologie van Yamaha: Acoustic Optimizer.

Het 'Acoustic Optimizer'-systeem (akoestische optimaliseersysteem) is ontworpen voor het verrijken en regelen van de resonantie door fysiek de stroom van de geluidsgolven aan te passen, dankzij het ontwerp en de positionering ervan in het instrument. De combinatie van Acoustic Optimizer en digitale technologie geeft de CVP-serie ongelooflijke expressieve mogelijkheden.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Specificaties

Size/Weight

DimensionsWidth 1,426 mm (56-1/8") | polished finish: 1,429 mm (56-1/4")
Height 868 mm (34-3/16") | polished finish: 872 mm (34-5/16")
Depth 612 mm (24-1/8") | 612 mm (24-1/8")
WeightWeight 81 kg (178 lbs., 9 oz.) | polished finish: 84 kg (185 lbs., 3 oz)

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 88
Type Natural Wood (NW) Keyboard with Synthetic Ivory Keytops (with real-wood white keys)
Touch Sensitivity Hard2/Hard1/Medium/Soft1/Soft2
88-key Linear Graded Hammers Yes
PedalNumber of Pedals 3
Half Pedal Yes
Functions Sustain, Sostenuto, Soft, Glide, Song Play/Pause, Style Start/Stop, Volume, etc.
GP Response Damper Pedal Yes
DisplayType TFT Color Wide LCD
Size 8.5 inch (800 x 480 dots WVGA )
Touch Screen Yes
Color Color
Score Display Function Yes
Lyrics Display Function Yes
Text Viewer Function Yes
Language English, Japanese, German, French, Spanish, Italian
PanelLanguage English

Cabinet

Key CoverKey Cover Style Folding
Music Rest Yes
Music Clips Yes

Voices

Tone GenerationPiano Sound RGE (Real Grand Expression)
Stereo Sustain Samples Yes
Key-off Samples Yes
String Resonance Yes
Smooth Release Yes
Damper Resonance Yes
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 128 + 128
PresetNumber of Voices 1,140 Voices + 35 Drum/SFX Kits + 480 XG Voices + GM2 + GS (for GS Song Playback)
Featured Voices 164 Super Articulation Voices, 30 Super Articulation 2 Voices, 43 MegaVoices, 96 Natural! Voices, 31 Sweet! Voices, 80 Cool! Voices, 102 Live! Voices, 30 Organ Flutes! Voices
CustomVoice Edit Yes
Compatibility XG, XF, GS (for Song Playback), GM, GM2

Effects

TypesReverb 44 Preset + 3 User
Chorus 106 Preset + 3User
Master Compressor 5 Preset + 5 User
Master EQ 5 Preset + 2 User
Part EQ 27 Parts
Insertion Effect 310 Preset + 10 User
Variation Effect 308 Preset + 3 User
Vocal Harmony VH2: 44 Preset + 60 User

Accompaniment Styles

PresetNumber of Preset Styles 566
Featured Styles 468 Pro Styles, 55 Session Styles, 7 Free Play Styles, 36 Pianist Styles
Fingering Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Style Control INTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3
CustomStyle Creator Yes
Other FeaturesMusic Finder 2,500 Records
One Touch Setting (OTS) 4 for each Style
Style Recommender Yes
File Format Style File Format GE (Guitar Edition)

Songs

PresetNumber of Preset Songs 124
RecordingNumber of Tracks 16
Data Capacity approx. 300 KB/Song
Recording Function Yes
Compatible Data FormatPlayback SMF (Format 0 & 1), ESEQ, XF
Recording SMF (Format 0)

Functions

Demo Yes
RegistrationNumber of Buttons 8
Control Registration Sequence, Freeze
Lesson/GuideLesson/Guide Follow Lights, Any Key, Karao-Key, Your Tempo
Guide Lamp Yes
Performance Assistant Technology (PAT) Yes
Piano Room Yes
USB Audio RecorderPlayback .wav, .mp3 (MPEG-1 Audio Layer-3)
Recording .wav, .mp3 (MPEG-1 Audio Layer-3)
USB AudioTime Stretch Yes
Pitch Shift Yes
Vocal Cancel Yes
MiscellaneousDual/Layers Yes
Split Yes
Metronome Yes
Tempo Range 5 - 500, Tap Tempo
Transpose -12 – 0 – +12
Tuning 414.8 – 440 – 466.8 Hz
Scale Type 9
Intelligent Acoustic Control (IAC) Yes

Storage and Connectivity

StorageInternal Memory approx. 6.7 MB
External Drives Optional USB Flash Memory (via USB to DEVICE)
ConnectivityHeadphones x 2
Microphone Input Volume, Mic./Line In
MIDI In/Out/Thru
AUX IN Stereo Mini
AUX OUT (R, L/L + R)
AUX Pedal Yes
VIDEO OUT Yes
RGB OUT Yes
USB TO DEVICE Yes (x 2)
USB TO HOST Yes

Amplifiers and Speakers

Amplifiers (30 W + 30 W) x 2 + 80 W
Speakers 20 cm x 1 + 16 cm x 2 + 5 cm x 2 + 3 cm (dome) x 2
Acoustic Optimizer Yes

Power Supply

Power Consumption 60 W
Garantie 24 maanden
Bezorgkosten Gratis leverservice Dera transport
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat In showroom Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering
Merk Yamaha
Instrument is: In consignatie
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.