Yamaha N2 AvantGrand hybride piano occasion

 • Product is : VERKOCHT!
 • Levertijd : Niet meer leverbaar
 • Leverings kosten : Gratis leverservice Dera transport
 • Garantie termijn : 5 Jaar
 • Staat in de Showroom? : Nee

Yamaha AvantGrand N2 occasion met gebruikerssporen 

De N2 kan echt een vleugel worden genoemd voor wat betreft het speelgevoel en uitstekende reactie op de aanslag. Met zijn perfecte integratie van akoestische en digitale technologie zet de N2 een nieuwe standaard. Met Tactile Response System.

 • incl. luxe Italiaanse Beethovenbank met naar keuze velours of skai zitje

 • Yamaha hoofdtelefoon

Muziekhuis Dera heeft zowel Avantgrand N1X als AvantGrand N3X in haar showroom staan. Ook Hybride Piano Yamaha NU1X als de Kawai Novus modellen NV-10 en NV-5 staan er ter vergelijk

Yamaha
Product Omschrijving
Details

Speciaal vleugelmechaniek

De genuanceerde aanslag en reactie van de vleugel zijn een essentiële maatstaf voor pianokwaliteit. De AvantGrand biedt de pianist een speciaal ontwikkeld vleugelmechaniek dat over dezelfde configuratie beschikt als het mechaniek van een echte vleugel. De hamers slaan van onderen tegen de 'snaren' waardoor nauwgezette aanpassing van de gewichtsverdeling van de hamers mogelijk is en van de beweging van de hamers zelf, voor een soepelere aanslag bij het spelen. Naast de hamersensors, beschikt de AvantGrand over contactloze toetssensors, die geen enkele invloed op de beweging van de toetsen hebben. Deze registreren de exacte aanslag van de pianist op het toetsenbord, evenals de timing en andere delicate nuances die belangrijk zijn voor muzikale expressie. Deze combinatie zorgt voor een indrukwekkende gevoeligheid voor het hele aanslagbereik, van pianissimo tot fortissimo, en de mogelijkheid om zelfs de snelste trillers van de pianist transparant weer te geven.

<h3 >Ruimtelijke akoestische sampling, ruimtelijk akoestisch luidsprekersysteem

Met de introductie van de AvantGrand, heeft Yamaha een revolutie op gang gebracht in de benadering van het samplen en weergeven van noten van een daadwerkelijke akoestische vleugel. Door de zangbodem niet gewoon als klankbron te benaderen, maar als draagvlak, namen we samples op vier posities, waardoor we optimale midden- en achterposities aan het traditionele links en rechts toe konden voegen. Als geluidsbron hebben we zorgvuldig het allerbeste afzonderlijke instrument uit onze CFIIIS-concertvleugels voor het samplen geselecteerd. Het eindresultaat van deze inspanningen is dat de instrumenten van de AvantGrand-serie het oorspronkelijke geluid van een uitmuntende vleugel tot in de perfectie benadert. Verder is het luidsprekersysteem van de AvantGrand zo ontworpen dat het geluid het best te beluisteren is vanuit de speelpositie. Een drieweg luidsprekersysteem met woofer en luidsprekers voor het midden en hoog reproduceren de rijke natuurlijke resonantie van de zangbodem nauwgezet. Bovendien beschikt elk van de laag-, midden- en hoogfrequentiebanden over een eigen versterker om interferentie tussen de frequentiebanden te voorkomen. Deze innovatieve configuratie zorgt dat het buitengewone geluidssysteem van het instrument de nuances van elke afzonderlijke noot kan reproduceren. Voor een zelfs nog betere geluidsprecisie is de luidsprekeropstelling geoptimaliseerd voor de grootte van de instrumenten.


Authentieke aanslag van akoestische piano met speciale vleugelactie en pianotoetsenbord

Dit innovatieve toetsenbord biedt de volle, expressieve kwaliteit van een akoestische vleugel dankzij de fijne aanslagnuances en de uitzonderlijke respons. Dankzij meer dan honderd jaar ervaring in het bouwen van vleugels is Yamaha erin geslaagd een weliswaar uniek maar toch volledig traditioneel pianoaanslagmechanisme voor de AvantGrand te ontwikkelen. De AvantGrand gebruikt een speciaal systeem dat dezelfde configuratie heeft als het systeem van een akoestische vleugel. De beweging van de hamers en de verdeling van het gewicht van elke hamer zijn nauwkeurig afgesteld om dit instrument een uitzonderlijk vloeiend gevoel te geven. Het toetsenbord is bovendien uitgerust met toetsen van echt hout, net als bij een echte vleugel, voor een authentiek gevoel dat veel verder gaat dan bij alle andere bestaande digitale piano's.

De realistische ambiance van een vleugelklank

De AvantGrand gebruikt de originele ruimtelijke akoestische sampling voor klankopwekking van Yamaha voor de vleugelvoices. De voices worden gesampled vanaf vier posities rond een vleugel, niet enkel vanaf de linker- en rechterzijde (zoals de meeste digitale piano's), maar ook vanaf het midden en de achterzijde. Het instrument maakt ook gebruik van een ruimtelijk akoestisch luidsprekersysteem, waarbij elke luidspreker over zijn eigen versterker beschikt. Dit is van essentieel belang voor het behoud van de klankintegriteit van elke frequentieband en om te zorgen dat de nuances van elk geluid op natuurlijke wijze en met absolute helderheid worden gereproduceerd. Deze technologieën zorgen voor de rijke resonantie en het klankvermogen die tot nu toe alleen op een echte vleugel beschikbaar waren.

Beste klanken zonder stemmen

In tegenstelling tot akoestische piano's hoeft de AvantGrand niet gestemd te worden. Het instrument blijft altijd perfect gestemd, zelfs na langdurig gebruik.

Flexibele volumeregeling

De AvantGrand biedt u volledige controle over het volume van het instrument, zodat u het gewenste niveau kunt instellen. Desgewenst kunt u in volledige afzondering spelen of luisteren met een of twee hoofdtelefoons

 • 88 toetsen met speciaal vleugel mechaniek
 • 3 pedalen met halfpedaal functie
 • toonopwekking: Spatial Acoustic Sampling
 • polyfonie: 256 stemmig
 • 5 klanken
 • songopname ( omstreeks 30.000 noten)
 • interne metronoom
 • 2 hoofdtelefoonaansluitingen
 • MIDI IN/OUT
 • USB to device
 • effects: Reverb
 • versterkers: 1 x 25 watt en 5 x 30 watt
 • luidsprekers: 1 x 16 cm / 2 x 13 cm / 3 x 8 cm
 • uitvoering in klassiek hoogglans zwart pianolak
 • Soft-Close Fallboard
 • afmetingen: 147 cm x 95 cm x 62 cm
 • gewicht: 120 kg

Door meer dan honderd jaar ervaring met het bouwen van superieure piano's te combineren met de meest recente geavanceerde technologieën kan Yamaha u met trots een echte hybride akoestische/digitale piano bieden die beantwoordt aan de behoeften van de hedendaagse musicus.

Wij nodigen u uit bij Muziekhuis Dera de welhaast perfecte combinatie van toucher en klank te komen ervaren..

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Specificaties

Color/Finish

CabinetColor Polished Ebony
Finish Polished

Size/Weight

DimensionsWidth 1,471mm (57-15/16")
Height 1,009mm (39-3/4")With music rest : 1,181mm (46-1/2")
Depth 531mm (20-7/8")
WeightWeight 142kg (313lbs., 1oz.)

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 88
Type Ivorite (white keytops)
Keyboard Action Specialized Grand Piano Action
Tactile Response System (TRS) Yes
PedalNumber of Pedals 3
Half Pedal Yes

Cabinet

Key CoverSoft-Close Fallboard Yes
Music Rest Yes

Voices

Tone GenerationTone Generating Technology Spatial Acoustic Sampling
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 256
PresetNumber of Voices 5

Effects

TypesReverb Yes

Songs

PresetNumber of Preset Songs 10
RecordingNumber of Songs 1
Number of Tracks 1
Data Capacity 300KB (approx. 30,000 notes)
Recording Function Yes

Functions

Overall ControlsMetronome Yes
Tempo Range 5 - 500
Transpose Yes
Tuning Yes
Scale Type 7 types

Storage and Connectivity

ConnectivityHeadphones x 2
MIDI In/Out
AUX IN L/L+R, R
AUX OUT L/L+R, R
USB TO DEVICE Yes

Amplifiers and Speakers

Spatial Acoustic Speaker System Yes
Soundboard Resonator Yes
Amplifiers 22W x 10 + 80W x 2
Speakers (13cm + 2.5cm) x 3 + (8cm + 2.5cm) + 16cm x 2
Garantie 5 Jaar
Bezorgkosten Gratis leverservice Dera transport
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Yamaha
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation