Yamaha PSR-S710 occasion

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 6 maanden
  • Staat in de Showroom? : Nee

7-Star Package: Muziekhuis Dera aanbieding: occasion Yamaha PSR-S710 inclusief gratis 7 sterren pakket:

Star 1:

Gratis softwarepakket bestaande uit muziekboek & USB-stick ter waarde van € 99, - met 100 speciale Yamaha songs in XG/XF formaat. Het voordeel van deze software is o.a. dat de Score (notenbeeld melodie partij) meteen correct in de display wordt weergegeven en tevens de juiste akkoorden voor de linkerhand in het display staan. Incl. 5 bijpassende registratiebanken (40 registraties ideaal om samen te spelen met midifiles o.a. 8 x Accordeon, 8 x Piano, 8 x Organ, 8 x Solos, 8 x Drawbar) met duidelijke handleiding met tips “hoe maak ik optimaal gebruik van deze software op mijn PSR-S710?”

Star 2:

Gratis diverse leuke songstyles op USB-stick. Dit zijn geen gewone styles zoals Disco, Tango, Mambo etc... maar styles die gerelateerd zijn aan een bepaalde song. Het geraffineerde is dat je deze styles met je akkoorden kunt beïnvloeden, zowel de variaties als de intro's en endings gelijk de associatie met die bepaalde song oproept, en dus vrij bent om bijvoorbeeld een refrein nog eens te spelen.

Star 3:

Gratis accessoires zoals stabiele dubbele XX-standaard die traploos in hoogte verstelbaar is en een gratis hoofdtelefoon(handig, met korte kabel)

Star 4:

Ontdek PSR-S710 met uw Personal Assistant, dit is uw eigen persoonlijke begeleiderdie u altijd kunt bellen, mailen of via afspraak in de winkel kunt ‘reserveren’. Adequaat antwoord op uw vragen, uw PA kent namelijk uw niveau en specifieke wensen c.q. interesses.

Star 5:

6 maanden garantie op deze occasion PSR-S710 zorgen ervoor dat u niet voor onvoorziene reparatie uitgaven komt te staan. Zou er onverhoopt toch een defect zijn dan belt u ons en wij regelen een afspraak met een Yamaha service center. Deze gespecialiseerde Yamaha Service Centers zitten verspreid over de Benelux. Zou een reparatie onverhoopt langer duren dan krijgt u gratis een vervangend keyboard van ons.

Star 6:

Gratis Update Versie 3.0 voor bezitters Ketron SD2 voor bijvoorbeeld S700.

Gezien de geweldige hoeveelheid sounds die op PSR-S710 zitten zou je wellicht denken dat SD2 overbodig wordt. Niets is minder waar! Het is gewoon prachtig de sounds van S710 te combineren, af te wisselen en te variëren met Ketron klanken. Je hebt er wel een nieuwe midi-patchvoor nodig die ervoor zorgt dat SD2 weer optimaal functioneert op S710.

Star 7:

Special Edition Software geconverteerd voor S710

Deze Yamaha software is een must voor iedere S710 bezitter en bevat de volgende items:

  • 16 styles
  • 64 songs in XG/XF format
  • 80 registrations die passen bij de styles en songs
  • meer dan 2000 Music Finders
Opties:

Luxe keyboardbag speciaal voor Yamaha. Bij aankoop PSR-S710 van € 109, - voor € 59, - Deze handige, stabiele tas (zie foto) maakt het vervoer van uw S910 wel heel comfortabel. Gemak dient de mens!

Keyboardkruk X-model in hoogte verstelbaar bij aankoop van PSR-S710 van € 45, - voor € 25, -

Nog maar 1 over
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Toetsenbord/polyfonie

61 aanslaggevoelige toetsen, normale grootte en 128 noten polyfoon.

Brede selectie aan voices en stijlen

387 realistische instrumentvoices, 480 XG-voices, 24 drum/SFX-kits en 232 begeleidingsstijlen, waardoor u kunt genieten van unieke regionale muziek en met nog meer plezier muziek kunt maken.

Megavoice-technologie

Deze bevat meerdere samples verdeeld over het toetsenbord met geavanceerde aanslagschakeling, voor ongelooflijk authentieke instrumentgeluiden. Het bevat niet alleen de basissamples van het instrument, maar ook van de speeltechnieken die erbij gebruikt worden. Bij een gitaar horen de spelers bijvoorbeeld open en gedempte snaargeluiden, dode noten, hamereffecten, slide-effecten, harmonischen en een groot scala tokkel- en kastgeluiden. In technische termen: Megavoice dupliceert het gedrag van een instrument. In geluidstermen: dit geeft het instrument verbazingwekkend realistische geluiden.

Organ Flutes

Deze speciale functie voorziet u niet alleen van een set rijke en weldadige orgelgeluiden, maar zorgt dat u ook uw eigen orgelvoices kunt creëren, net als bij een traditioneel orgel, door het volume van de fluitvoetmaten te regelen en percussieve geluiden toe te voegen.

Groot lcd-scherm

De grote lcd levert aantrekkelijk graphics en handige berichten voor snelle toegang en foutvrije bediening. Het voorziet in uitgebreide en eenvoudig te begrijpen controle over de werking. De display geeft akkoorden, notatie, songteksten, voice- en stijlinformatie weer en meer.

Tekstviewer

Hiermee kunt u tekstbestanden weergeven die u op uw computer heeft gemaakt. Zelfs als de song geen songtekstdata bevat, kunt u de songteksten in de display bekijken. Indien ingeschakeld biedt het verschillende handige mogelijkheden, zoals het tonen van songteksten, akkoordnamen en tekstnotities.

Usb-audiorecorder

U kunt uw spel als audiodata opnemen op een usb-opslagapparaat. Daarna kunt u die op usb opgeslagen informatie op uw computer zetten en zo een cd banden van uw spel.

Handige Multi Pad Sync-functie/registratie- en OTS-informatie

U kunt uw spel tijdens het spelen verfraaien met verschillende vooraf ingestelde frasen door de multipads te gebruiken. Deze kunnen zelfs met het afspelen van de song of stijl worden gesynchroniseerd. Via de informatiedisplays voor Registratiegeheugen en One Touch Setting kunt u eenvoudig de geregistreerde paneelinstellingen controleren.

Music Finder

Als u een bepaald muziekgenre wilt spelen en u weet niet welke instellingen u moet kiezen, wat kunt u dan doen? De Music Finder geeft het antwoord. Het biedt een uitgebreide scala muziekstijlen met voorgeprogrammeerde voices en effectinstellingen. Zoek naar geschikte stijlen. Het roept onmiddellijk de best passende voices, het tempo en de begeleidingsstijlen op die bij de songnaam of muziekstijl passen die u wilt spelen. Roep gewoon een songtitel op en begin met spelen.

Online, op bestelling geleverde muziek (IDC)

Zorg dat uw instrument online komt en verken het wereldwijde muzieknetwerk! Yamaha heeft een nieuwe, cruciale online service voor musici over de hele wereld gecreëerd: Internet Direct Connection (IDC). Via IDC kunt u uw instrument rechtstreeks op internet aansluiten zonder een computer, waardoor u in duizenden MIDI-songs op onze aangepaste website kunt snuffelen en uw favoriete muziek kunt downloaden zodat u die op uw instrument kunt afspelen.

Music Finder+

Met deze service hebt u de mogelijkheid, door het instrument met Internet Direct Connection (IDC) te verbinden, om te zoeken naar en tot het toevoegen van gewenste paneelinstellingen en songdata van de IDC aan de instrument. Raadpleeg voor meer informatie over deze service de volgende website: http://services.music.yamaha.com/musicfinder/

LAN-poort

De LAN-poort is voor een bedrade internetverbinding, net als de LAN-aansluiting die u op een computer aantreft. Houd contact en houd direct toegang tot Yamaha's speciale service 'Internet Direct Connection (IDC)' zonder een computer. Zodra u online bent met IDC, kunt u uw favoriete content rechtstreeks uw instrument in downloaden. En dat is pas het begin: hier begint het plezier en de opwinding pas echt!

USB TO DEVICE-aansluiting

Plaats een usb-geheugenstick in de aansluiting USB TO DEVICE van het instrument. Hiermee kunt u op het instrument gecreëerde registratie-instellingen en gebruikerssongs opslaan en laden, alsook data van het aangesloten apparaat lezen.

USB TO HOST-aansluiting

Duik in en maak optimaal gebruik van de uitgebreide wereld van computermuzieksoftware. Verbindingen en configuraties zijn uitzonderlijk eenvoudig, en u kunt op de computer opgenomen partijen met verschillende instrumentgeluiden terugspelen, allemaal met een enkel instrument.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Color/Finish

BodyColor Silver

Size/Weight

DimensionsWidth 1,003mm (39-5/8")
Height 148mm (5-7/8")
Depth 433mm (17-1/8")
WeightWeight 10 kg (22lbs.)

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 61
Type Organ Style
Touch Response Yes
Other ControllersPitch Bend Yes
Modulation Yes
Multi Pads Yes
DisplayType Full Dot LCD
Size 320 x 240 dots
Color Monochrome
Contrast Yes
Score Display Function Yes
Lyrics Display Function Yes
Text Viewer Function Yes
OTS Viewer Yes
Language English, German, French, Spanish, Italian
PanelLanguage English

Voices

Tone GenerationTone Generating Technology AWM Stereo Sampling
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 128
PresetNumber of Voices 387 Voices + 24 Drum/SFX Kits + 480 XG + GM2 + GS (for GS Song Playback)
Featured Voices 15 Mega Voices, 23 Sweet! Voices, 33 Cool! Voices, 19 Live! Voices, 10 Organ Flutes!
CustomSound Creator/Voice Set Yes
CompatibilityXG Yes
GS Yes
GM Yes
GM2 Yes
XF Yes

Effects

TypesReverb 42 Preset + 3 User
Chorus 71 Preset + 3 User
DSP DSP 1 : 271 Preset + 3 User, DSP 2-4 : 128 Preset + 10 User
Master EQ 5 Preset
Part EQ 28 Parts
FunctionsDual/Layers Yes
Split Yes
Panel Sustain Yes
Mono/Poly Yes

Accompaniment Styles

PresetNumber of Preset Styles 232
Featured Styles 216 Pro Styles, 16 Session Styels
Fingering Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Style Control INTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3
CustomUser Styles Yes
Style Creator Yes
Other FeaturesMusic Finder Yes
One Touch Setting (OTS) 4 for each Style
File Format Style File Format GE

Songs

PresetNumber of Preset Songs 5
RecordingNumber of Songs Unlimited (depending on the storage media's capacity)
Number of Tracks 16
Data Capacity 300KB
Recording Function Quick Recording, Multi Recording, Step Recording, Song Editing
Compatible Data FormatPlayback SMF (Format 0 & 1), ESEQ, XF
Recording SMF (Format 0)

Functions

RegistrationNumber of Buttons 8 x unlimited banks (depending on the storage media's capacity)
Control Regist. Sequence, Freeze
Lesson/GuideLesson/Guide Follow Lights, Any Key, Karao-Key
Performance Assistant Technology (PAT) Yes
Demo/HelpDemonstration Yes
USB Audio RecorderPlayback .wav
Recording .wav
USB Audio Recorder Yes
Overall ControlsMetronome Yes
Tempo Range 5 - 500, Tap Tempo
Transpose -12 - 0 - +12
Tuning 414.8 - 440 - 466.8 Hz
Octave Button Yes
Scale Type 9 Preset
MiscellaneousDirect Access Yes

Storage and Connectivity

StorageInternal Memory 1.4MB
External Drives Optional USB Flash Memory, USB Hard Disk Drive, etc. (via USB to DEVICE)
ConnectivityDC IN DC IN 16V
Headphones x 1
MIDI In/Out
AUX IN (R, L/L+R)
AUX Pedal (optional) Switch or Volume x 2
LINE OUT (R, L/L+R)
USB TO DEVICE Yes
USB TO HOST Yes
LAN Yes

Amplifiers and Speakers

Amplifiers 12W x 2
Speakers (12cm + 5cm) x 2

Bundled Software

CD-ROM Yes

Accessories

Included AccessoriesAdaptor Yes
Music Rest Yes
Merk Yamaha
Instrument is: VERKOCHT!
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Garantie 6 maanden
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation