Yamaha PSR-S950 occasion

 • Product is : VERKOCHT!
 • Levertijd : Niet meer leverbaar
 • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
 • Garantie termijn : 12 maanden
 • Staat in de Showroom? : Nee

Yamaha PSR-S950 occasion incl. diverse Voice & Style Expansion Packs

Special Edition Software S-series geconverteerd voor S950

Deze Yamaha software is een must voor iedere S950 bezitter en bevat de volgende items:

 • 16 styles
 • 64 songs in XG/XF format
 • 80 registrations die passen bij de styles en songs
 • meer dan 2000 Music Finders

Reeds voorgeinstalleerde Voice & Style  Expansion Packs

 • Celtic
 • Latin
 • Church
 • Euro Dance

 

Yamaha
Product Omschrijving
Details

Speel gewoon om het ongelooflijk realistisch en expressieve geluid te ervaren

 

Specifieke articulaties, nuances en dynamiek van akoestische instrumenten vormen een uitdaging bij het reproduceren. Als de grootste muziekinstrumentfabrikant ter wereld beschikt Yamaha over zowel de wetenschap en kunst van dit proces, om u de meest geavanceerde, muzikaal klinkende en eenvoudig te bespelen instrumentvoices te bieden.

Super Articulation (SA)

Super Articulation-voices reproduceren de speelkarakteristieken van akoestische instrumenten zo authentiek, dat u het gevoel hebt dat u het daadwerkelijke instrument bespeelt. En het beste van alles is dat SA-voices op een intelligente manier expressieve nuances aan uw spel toevoegen, zonder dat u eerst een heel stel trucs moet leren - u kunt gewoon spelen!

Megavoice-stijltechnologie

 

Megavoices beschikken over verschillende speeltechnieken en speelgeluiden, zoals slides en geluiden van vingerzettingen bij gitaren en basgitaren, de natuurlijke toondaling (fall) bij blaasinstrumenten, stemeffecten, enz. Bij gebruik in stijlen bieden megavoices hierdoor ongelooflijk realistisch klinkende en dynamische begeleidingen.

Krachtige, begeleiding van professionele kwaliteit direct onder een knop

 

Een stijl afspelen is alsof u dirigent van een band bent, die altijd het juiste akkoord en arrangement speelt dat u wilt dat er gespeeld wordt. De nieuwe PSR-S950 heeft het enorme aantal van 408 ingebouwde dynamische stijlen. Yamaha-stijlen worden gecreëerd door de beste programmeurs ter wereld en gemengd door professionele studiotechnici om ongeëvenaarde kwaliteit te waarborgen.

Audiostijlen

Audiostijlen gaan één stap verder door audio-opnamen van studiodrummers, -percussionisten en -percussie-ensembles toe te voegen die in verschillende opnamestudio's in de hele wereld spelen. Dit voegt het natuurlijke gevoel, de ambiance en sfeer toe aan de drum- en percussiepartijen van de stijl, wat uw spel grotere expressieve mogelijkheden geeft. Yamaha Time Stretch-technologie zorgt dat de audio uw tempowijzigingen volgt zonder verandering van de toonhoogte, zodat alles perfect synchroon blijft.

 

Guitar-Enhanced-stijlen met megavoices

Guitar-Enhanced-stijlen (gitaarbenadrukkende stijlen) produceren niet alleen het geluid van gitaarspel, ze reproduceren de feitelijke vingerzettingen van akkoorden zoals die door gitaristen worden gespeeld. Dit draagt bij aan het totale realisme van de stijl.

Vocale kenmerken creëren een nieuw niveau van plezier en productiviteit

 

Of u nu zingt voor uw plezier, geniet van karaoke of een singer/songwriter bent, de PSR-S950 biedt alles wat u nodig hebt om te spelen of te schrijven. Gewoon uw microfoon aansluiten en zingen!

Vocal Cancel

 

De krachtige functie Vocal Cancel (stemonderdrukking) annuleert of onderdrukt signalen zoals stemmen en solo's die zich in het midden van het stereobeeld van een audiobestand bevinden. Hierdoor kunt u uw eigen 'minus één'-track maken en in karaokestijl zingen met alleen instrumentale begeleiding.

Microfooningang / Vocal Harmony2

 

Via de microfooningang van de PSR-S950 kunt u een microfoon aansluiten en meezingen met uw keyboardspel, song of audiobestandweergave. Met Vocal Harmony kunt u meezingen met drie van uw eigen virtuele achtergrondzangers of -zangeressen. Vocale Harmony2 gaat een stap verder met nieuwe toonhoogteherkenning en stabiliteitsregelaars. In de hoofddisplay is een handige realtime microfoonniveau-indicator opgenomen, en een nieuwe intuïtieve grafische gebruikersinterface maakt het gemakkelijk om te experimenteren met uw eigen microfooninstellingen, effecten en harmonietypes. Om meteen aan de slag te kunnen, bevat de PSR-S950 44 spannende vooraf ingestelde Vocal Harmony-instellingen, waaronder mannelijke en vrouwelijke stemmen en SFX-instellingen.

Muzieknotatie, songteksten en tekstweergave

De grote lcd kan songteksten, muzieknotatie of tekst weergeven. U kunt deze informatie zelfs op een externe monitor weergeven.

Muzieknotatie

Songteksten

Yamaha's gerenommeerde audio- en DSP-technologie zorgt voor een fantastisch live- en studiogeluid

 

Bij muziekproducties ligt de sleutel tot het creëren van geweldig geluid in de manier waarop de song wordt gemixt. Via een mengpaneel kunt u uw muziek net zo mixen als een studiotechnicus; met balans, panning en professionele digitale signaalverwerking (DSP; Digital Signal Processing) van studiokwaliteit, geleend van Yamaha's gerenommeerde professionele studio- en livesoundpoducten.

Real Distortion

Real Distortion-effecten (echte vervorming) zijn gebaseerd op digitale modellen van legendarische gitaarversterkers uit de jaren 60 en 70. Het zijn ook digitale modellen van vermaarde analoge gitaareffectpedalen. Het resultaat is een uiterst nauwkeurige reproductie van de frequenties en dynamiek van echte vervormde gitaargeluiden.

 

Nieuwe luidspreker en luidsprekerbehuizing

Een grotere luidsprekerbehuizing bezorgt de PSR-S950 een voller, krachtiger geluid met diep laag en helder hoog.

 

Digitale versterker

De PSR-S950 beschikt over een door Yamaha gefabriceerde digitale versterker met een uitstekende signaal-ruisverhouding. Vanwege het volledig digitale hoogrendementsontwerp, levert de versterker uitstekende prestaties bij een significant verminderd energieverbruik.

Beleef de nieuwe, veelzijdige highperformance audio-engine

 

De PSR-S950 kan audiobestanden afspelen en opnemen. Het beschikt ook over een aantal audiomanupilatiekenmerken die u kunt gebruiken om karaokestijlen te creëren met 'minus één'-tracks in door u gekozen tempo's en toonsoorten. Het kan ook audiobestanden afspelen via de multipads: fantastisch voor getriggerde loops, zangfrasen en geluidseffecten.

Mp3-weergave

 

Dat de PSR-S950 het afspelen van mp3- en WAV-geluidsbestanden ondersteunt is ook handig.

Time Stretch en Pitch Shift (tijdspreiding en toonhoogteverschuiving)

Links: Time Stretch; Rechts: Pitch Shift

Niet alle zangstemmen hebben hetzelfde bereik. De PSR-S950 kan uw favoriete song in uw voorkeurstoonsoort zetten met de krachtige toonhoogteverschuivingsfunctie waarmee u de toonsoort kunt veranderen zonder het tempo te wijzigen. Als u het tempo wilt veranderen, kunt u de tempospreidingsfunctie gebruiken om het tempo te verhogen of verlagen, zonder de toonhoogte te veranderen.

Audio Link Multi Pad

Via de functie Audio Link Multi Pad kunt u uw eigen audiobestanden (geluidseffecten, zang- of spraakfrasen, enz.) aan de pads koppelen en ze zo via het spelen triggeren via de pads.

Audio opnemen

Neem uw songs en spel op in ongecomprimeerde WAV-bestanden van hoge kwaliteit voor online delen of om een cd te branden. Sluit een microfoon of gitaar op het instrument aan en geniet van het samen opnemen van het gitaar- en toetsenspel of neem uw zangpartij op bij het songafspelen.

Met voice- en stijluitbreidingen (VSE) houdt u uw instrument up-to-date

 

Voice- en stijluitbreidingen zorgen dat uw instrument altijd kan worden bijgewerkt met nieuwe voices en stijlen van hoge kwaliteit en van over de hele wereld. Nog beter, u kunt veel van deze uitbreidingen gratis uitproberen via:

 

 

http://services.music.yamaha.com/vse/

Voice- en stijluitbreiding (VSE; Voice & Style Expansion)

Dankzij de nieuwe Voice & Style Expansion-packs van Yamaha, kunnen toetsenisten profiteren van een brede en steeds groter wordende selectie authentiek klinkende voices en stijlen van over de hele wereld. Laad ze in de ingebouwde flashrom in de PSR-S950 (64 MB) en speel onmiddellijk authentieke geluiden, ritmes en begeleidingen in de door u gekozen muziekstijl!

Een portable keyboard dat mobielapparaatvriendelijk is

 

De PSR-S950 kan worden verbonden en interacteren met uw mobiele apparaten en tablets. Daarbij brengt het toenemende aantal apps van Yamaha voor de iPhone, iPod touch en iPad nieuwe manieren voor interactie.

Aux in

Gebruik de aux in-aansluiting om mee te spelen met Yamaha-apps zoals NoteStar, digitale bladmuziek met echte audiobegeleidingstracks. Of speel gewoon mee met uw favoriete muziek van uw muziekbibliotheek.

 

iPhone-/iPod touch-/iPad-connectiviteit

Met Yamaha's i-MX1-MIDI-interface voor iPhone, iPod touch en iPad kunt u een nieuwe dimensie van MIDI-besturing ervaren, met Yamaha-apps zoals Scale Tuner, Piano Diary of Faders & XY Pad.

dat met u meegroeit

zal uw muzikale perceptie voorgoed veranderen. Wij hebben professionele musici opgenomen om authentieke weergave van hun instrumenten en speelnuances te bereiken; nu kunt u met ze meespelen. De andere ongelooflijke functies van de PSR-S950, waaronder Vocal Harmony 2 en Super Articulation voor opwindende instrumentale en vocale ondersteuning, zullen uw creativiteit en performances verlevendigen.

 

 

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Specificaties

Size/Weight

DimensionsWidth 1,002 mm (39 7/16")
Height 148 mm (5 13/16")
Depth 437 mm (17 3/16")
WeightWeight 11.5 kg (25 lbs., 6 oz.)

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 61
Type Organ
Touch Response Hard 2, Hard 1, Medium, Soft 1, Soft 2
Other ControllersPitch Bend Yes
Modulation Yes
Multi Pads 126 banks x 4 Pads
DisplayType Color LCD
Size 5.7 inch (320 x 240 dots TFT QVGA )
Color Color
Contrast -
Language English, German, French, Spanish, Italian
PanelLanguage English

Voices

Tone GenerationTone Generating Technology AWM Stereo Sampling
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 128
PresetNumber of Voices 786 Voices + 33 Drum/SFX Kits + 480 XG Voices + GM2 + GS (for song playback)
Featured Voices 62 Super Articulation Voices, 23 Mega Voices, 27 Sweet! Voices, 64 Cool! Voices, 39 Live! Voices, 20 Organ Flutes!
ExpandabilityExpansion Voice Yes (approx. 64 MB max.)
Editing Voice Set
Part Right 1, Right 2, Left
Compatibility XG, XF, GS, GM, GM2

Effects

TypesReverb 44 Presets + 3 User
Chorus 106 Presets + 3 User
DSP DSP 1: 295 Presets + 3 User, DSP 2-4: 295 Presets + 10 User
Master EQ 5 Presets + 2 User
Part EQ 28 Parts (Right 1, Right 2, Left, Multi Pad, Style x 8, Song x 16)
Mic Effects Noise Gate x 1, Compressor x 1, 3Band EQ x 1
Vocal HarmonyNumber of Presets 44
Number of User Settings 10
Vocal Effect 23

Accompaniment Styles

PresetNumber of Preset Styles 408
Featured Styles 25 +Audio, 1 FreePlay, 350 Pro, 32 Session
Fingering Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Style Control INTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3
Other FeaturesMusic Finder 2,500 Records
One Touch Setting (OTS) 4 for each Style
File Format Style File Format, Style File Format GE
ExpandabilityExpansion Style Yes
Expansion Audio Style Yes (approx. 64 MB max.)

Songs

PresetNumber of Preset Songs 5
RecordingNumber of Songs Unlimited (depending on USB flash memory capacity)
Number of Tracks 16
Data Capacity approx. 300 KB/Song
Recording Function Quick Recording, Multi Recording, Step Recording
Compatible Data FormatPlayback SMF (Format 0 & 1), XF
Recording SMF (Format 0)

Functions

RegistrationNumber of Buttons 8 presets/bank (unlimited number of banks, depending on USB flash memory capacity)
Control Registration Sequence, Freeze
Lesson/GuideLesson/Guide Follow Lights, Any Key, Karao-Key, Your Tempo
Performance Assistant Technology (PAT) Yes
Demo/HelpDemonstration Yes
USB Audio RecorderPlayback .wav, .mp3
Recording .wav
Overall ControlsMetronome Yes
Tempo Range 5 – 500, Tap Tempo
Transpose -12 – 0 – +12
Tuning 414.8 – 440 – 466.8 Hz
Octave Button Yes
Scale Type 9 Presets
MiscellaneousDirect Access Yes
Text Display Function Yes
Wallpaper Customization Main, Lyrics
VoicesVoice Creator Yes
Harmony/Echo Yes
Panel Sustain Yes
Mono/Poly Yes
Voice Information Yes
StylesStyle Creator Yes
Style Recommender Yes
OTS Information Yes
SongsSong Creator Yes
Score Display Function Yes
Lyrics Display Function Yes
Multi PadsMulti Pad Creator Yes
USB AudioTime Stretch Yes
Pitch Shift Yes
Vocal Cancel Yes

Storage and Connectivity

StorageInternal Memory approx. 6.7 MB
External Drives USB Flash Memory, etc. (via USB to DEVICE)
Internal Memory (for Expansion Pack) approx. 64 MB
ConnectivityDC IN 16V
Headphones Yes
FOOT PEDAL (optional) Switch or Volume x 2
Microphone Yes
MIDI In/Out
AUX IN Yes
OUT PUT (R, L/L+R)
VIDEO OUT Yes
USB TO DEVICE Yes
USB TO HOST Yes

Amplifiers and Speakers

Amplifiers 15 W x 2
Speakers 13 cm + 2.5 cm dome tweeter (x 2)

Power Supply

Power Supply PA-300C or an equivalent recommended by Yamaha
Power Consumption 16 W
Auto Power Off Function Yes

Accessories

Included AccessoriesAC Adaptor PA-300C

Multi Pads

PresetNumber of Multi Pad Banks 126 banks x 4 Pads
AudioAudio Link Yes
Merk Yamaha
Instrument is: VERKOCHT!
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Garantie 12 maanden
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation