Yamaha Tyros4 XXL Occasion

 • Product is : Occassion/tweedehands
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
 • Garantie termijn : 12 maanden
 • Staat in de Showroom? : Ja

Occasion Yamaha Tyros4 XXL incl. 7-star Package incl:

 1. Gratis softwarepakket bestaande uit muziekboek & USB-stick ter waarde van € 99,90
 2. Gratis 256 leuke songstyles op USB-stick.
 3. Honderden geconverteerde styles van o.a. Technics KN7000, Solton MS100, Roland E80 etc...
 4. Ontdek Tyros4 met uw Personal Assistant, dit is uw eigen persoonlijke begeleiderdie u altijd kunt bellen, mailen of via afspraak in de winkel kunt ‘reserveren’. Adequaat antwoord op uw vragen, uw PA kent namelijk uw niveau en specifieke wensen c.q. interesses.
 5. 12 maanden garantie & 1 GB Flah Memory
 6. DVD Stap voor Stap Tyros4 Nederlandse DVD origineel Yamaha + Gratis Update Versie 4.0 voor bezitters Ketron SD2.
 7. Euro Pack Software geconverteerd voor Tyros4

Let op! De aangegeven prijs is een gemiddelde prijs voor een occasion model Tyros4 XL incl. speakerset TRS-MS04 en stand L-7s. Afhankelijk van de leeftijd, de optische staat en software op harddisk (songs, styles, voices, pakketten etc..)  kan de prijs lager maar ook hoger zijn. Vraag vrijblijvend naar de beschikbare modellen. We hebben een ruime keuze aan tweedehands exemplaren.

Nog maar 1 over

Normale prijs: € 1.999,00

Dera prijs : € 1.840,00

meer informatie
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Kenmerken

Buitengewone expressieve en realistische voices

De Tyros4 heeft een uitgebreide en verbeterde set uitzonderlijke authentieke voices, en geeft u de middelen om deze voices natuurlijker en met meer expressiviteit te bespelen. Het instrument heeft met name veel nieuwe Super Articulation Choir-voices, met verbazingwekkend realistische en natuurlijke menselijke stem-geluiden die u nog meer expressieve mogelijkheden geven.

Krachtige, professionele automatische begeleidingsstijlen

De stijlen van de Tyros4 zijn enorm verbeterd met de professionele gebruiksmogelijkheden van de nieuwe Super Articulation- en Super Articulation 2-voices. Er zijn ook betere en meer expressieve variaties in de MegaVoices geïmplementeerd, vooral bij de Scat- en Gospel-voices.

Dynamische en veelzijdige Vocal Harmony-functie - met Synth Vocoder

De nieuwe, verbeterde Vocal Harmony 2 (VH2) processing-engine levert een superieure geluidskwaliteit, bliksemsnelle processing en uitgebreide, flexibele controle over de op uw zangstem toegepaste harmonieën. Hij beschikt ook over een Synth Vocoder-functie, het dynamische, populaire vocodereffect voor een verscheidenheid aan fascinerende en zelfs buitenaardse geluiden. Bovendien bevat het achterpaneel een aansluiting waar u eenvoudig XLR-microfoonkabels of 6,3mm-jackpluggen op aan kunt sluiten.

Voice-uitbreidbaarheid

Tyros4 is een open instrument waarmee u de beschikbare content voortdurend kunt uitbreiden voor uw creatieve verkenningen. Yamaha heeft een online servicewebsite (http://service.music.yamaha.com) met Premium-voices, waves, songs, stijlen, enz. (de Premium Pack-data genoemd) die kunnen worden aangeschaft en in de Tyros4 kunnen worden geladen. (om de extra aangeschafte waves en voices te kunnen gebruiken, moet u de optionele flashgeheugenuitbreidingsmodule (Flash Memory Expansion Module) installeren).

Audio opnemen en afspelen

Met de Tyros4 kunt u uw spel als audiodata opnemen via twee verschillende methodes, Simple (snel en eenvoudig opnemen op een enkel audiospoor) en Multi Track (opnemen via overdubben, voor complexe songs). Aangezien de gecreëerde data worden opgeslagen via het WAV-bestandsformat, kunt u uw opnamen op een computer bewerken en deze via internet delen, of uw eigen originele cd branden. Met het instrument kunt u ook mp3-data afspelen.

Handige, makkelijk te gebruiken Music Finder-functie

Ondanks de enorme schat aan data die beschikbaar is voor het instrument (met inbegrip van uw eigen song- en audiodata), kan de Music Finder-functie direct vinden en oproepen wat u nodig hebt. U beschikt niet alleen de ideale set-ups (voice, stijl, enz.) voor elke song - zoeken op songtitel/genre - u kunt ook eenvoudig uw originele (vooraf geregistreerde) song- en audiodata terugroepen. Aanvullende nieuw paneelinstellingen voor de Tyros4 kunnen rechtstreeks via internet worden gedownload.

Verbeterde functies voor rechtstreeks verbinding maken met internet

De Tyros4 kan ook rechtstreeks op internet worden aangesloten met de functie Internet Direct Connection, zodat u speciale content kunt downloaden zonder dat u een computer nodig hebt. De verbeteringen bestaan onder andere uit de handige, gebruiksvriendelijke Wizard IDC Setup, alsook over nieuwe beveiligingsopties, met WPA2 en WPA.

Audio-opnemen

Geen aparte opnamehardware meer nodig: u kunt uw toetsenspel, alsook uw eigen zang of het geluid van andere instrumenten rechtstreeks in de Tyros4 opnemen! De audio wordt als digitale audiodata opgeslagen op de ingebouwde harde schijf, in absoluut ruisvrije audiokwaliteit. Met een computer en audiobewerkingsoftware kunt u ook het geluidsbestand bewerken als dat nodig is, en vervolgens opnieuw in de Tyros4 importeren. Aangezien de gecreëerde audiodata worden opgeslagen volgens het WAV-format, kunt u eenvoudig uw spel via internet delen of uw eigen originele cd branden. Het instrument ondersteunt ook mp3-data, zodat u bestanden met dat populaire format kunt afspelen.

Tyros4 Complete XL Pack

Met de Tyros4 Complete XL Pack heeft YAMAHA een aantrekkelijk pakket samengesteld voor de Tyros 4: Met ingang van april is het bekroonde, high-end-keyboard tijdelijk gebundeld leverbaar met de speciaal gebouwde 2.1-luidsprekerset TRS-MS04, een 1 GB flashgeheugenuitbreiding en een Premium Pack naar keuze van de Yamaha MusicSoft-shop. Bespaar tot wel 825,00 euro ten opzichte van de adviesprijs.

Rellingen, 1 april 2013 - Met ingang van april heeft YAMAHA een aantrekkelijk pakket samengesteld voor haar top-of-the-line-keyboard Tyros4: Kopers ontvangen ook de 2.1-luidsprekerset TRS-MS04, de 1024 MB flashgeheugenuitbreiding en een voucher voor een Premium Pack van de Yamaha MusicSoft-shop. Dit levert samen een besparing op van tot wel 825,00 euro ten opzichte van de adviesprijs.

1 GB-flashgeheugen: Meer capaciteit voor geluiden en voices

De Tyros is YAMAHA's meest succesvolle keyboard aller tijden. En met de vierde generatie beschikt deze over sterk verbeterde en nog authentiekere voices. Het natuurlijke en expressieve geluid is gecombineerd met geavanceerde functies en intuïtieve bediening. De bij de bundel inbegrepen FL1024M uitbreidingsprint biedt één gigabyte extra flashgeheugen waarin Premium Packs en Voices kunnen worden opgeslagen. Op deze manier is uw hele persoonlijke geluidsbibliotheek direct beschikbaar, zonder laadtijden.

TRS-MS04: Perfect 2.1-geluid dankzij speciaal gebouwde luidsprekers

De bij de bundel inbegrepen 2.1-luidsprekerset TRS-MS04 is specifiek voor de Tyros4 ontwikkeld. De twee satellietluidsprekers passen perfect bij het vlaggenschipkeyboard en kunnen in een oogwenk worden bevestigd. De subwoofer past onder het instrument. Het geluid van de luidsprekers is geoptimaliseerd voor thuis spelen en vormen een aanvulling op de eigen stijl van spelen.

Gratis keuze in de downloadshop

Door de vouchercode in te voeren die zich bij de gratis geheugenuitbreiding bevindt, kan een van de talloze Premium Packs of Voices die in de Yamaha MusicSoft-shop te vinden zijn, gratis worden gekozen. De packs Entertainer Pack, Vintage Synth Pack of Latin Pack bieden een schat aan voices, stijlen, multipads en registraties. Er kunnen ook Premium Voices worden gekozen, zoals Female Vocals, Pan Flutes of Saxophone Bundle

De YAMAHA Tyros4 Complete XL Pack is met ingang van april leverbaar bij gespecialiseerde Yamaha-dealers. De besparing van tot wel 825,00 euro is berekend ten opzichte van de adviesprijzen. Deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig, dus beschikbaarheid op lange termijn kan niet worden gegarandeerd.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Size/Weight

DimensionsWidth 1,140mm
Height 143mm
Depth 450mm
WeightWeight 14.5g

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 61
Type FSX
Aftertouch Yes
Touch Response Yes
Other ControllersPitch Bend Yes
Modulation Yes
Multi Pads Yes
Sliders 9 (including 1 assignable)
Art. Switches 2
DisplayType Full Dot TFT LCD
Size 640 x 480 dots
Color Color
Score Display Function Yes
Lyrics Display Function Yes
Text Viewer Function Yes
OTS Viewer Yes
Voice Information Yes
Wallpaper Customization Main/Lyrics
Language English, German, French, Spanish, Italian
PanelLanguage English

Voices

Tone GenerationTone Generating Technology AWM Stereo Sampling
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 128
PresetNumber of Voices 993 Voices + 30 Organ Flutes + 480 XG Voices + 256 GM2 Voices + 44 Drum/SFX Kits (And GS Voices for GS Song playback)
Featured Voices 15 S.Articulation2! Voices (AEM technology), 164 S.Articulation Voices, 43 MegaVoices, 30 Sweet! Voices, 101 Live! Voices, 44Drums (including SFX Kits), 71 Cool! Voices, 30 Presets Organ Flutes!
CustomOptional Wave Capacity MAX 1,024MB (Optional)
Sampling Custom Voice
Voice Edit Yes
Sound Creator/Voice Set Yes
CompatibilityXG Yes
GS Yes
GM Yes
GM2 Yes
XF Yes

Effects

TypesReverb 44 + 3 User
Chorus 106 + 3 User
DSP DSP1–7 : 285 Presets, DSP8–9 : 285 Presets (for Style)
Master Compressor 5 Presets + 5 User
Master EQ 5 Bands : 5 Preset + 2 User
Part EQ 2 Bands: 29 Parts (R1, R2, R3, Left, MultiPad, Style x 8, Song x 16)
Others Mic effects: Noise Gate x 1, Compressor x 1, 3Band EQ x 1
FunctionsDual/Layers Voice layer (RIGHT 1-3)
Split Separete split points for Chord and Voice (LEFT)
Panel Sustain Yes
Mono/Poly Yes
Accompany Style RelatedVocal Harmony VH2: 44Preset + 10 User

Accompaniment Styles

PresetNumber of Preset Styles 500
Featured Styles 403 Pro Styles, 47 Session Styles with MegaVoices (used by preset styles)
Fingering Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Style Control INTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3
CustomUser Styles Yes
Style Creator Yes
Other FeaturesMusic Finder Yes
One Touch Setting (OTS) 4 for each style

Songs

PresetNumber of Preset Songs 5
RecordingNumber of Songs Unlimited (depending on the storage media's capacity)
Number of Tracks 16
Data Capacity approx. 300KB
Recording Function Quick Recording, Multi Recording, Step Recording, Song Editing
Compatible Data FormatPlayback SMF (Format 0 & 1), ESEQ, XF, Style File
Recording SMF (Format 0)
Other FeaturesHard Disk Recording Yes (Play: 2 stereo tracks, Rec: 1 stereo track)

Functions

RegistrationNumber of Buttons 8 x unlimited banks (depending on the storage media's capacity)
Control Bank +/-, Regist Sequence, Freeze
Lesson/GuideLesson/Guide Follow Lights, Any Key, Karao-Key, Vocal CueTIME
Performance Assistant Technology (PAT) Yes
Demo/HelpDemonstration Yes
USB Audio RecorderPlayback .wav, .mp3
Recording .wav
Overall ControlsMetronome Yes
Tempo Range 5 - 500, Tap Tempo
Transpose Yes
Tuning Yes
Octave Button Yes
Scale Type 9 presets
MiscellaneousDirect Access Yes

Storage and Connectivity

StorageInternal Memory 6MB
Hard Disk Drive 250GB or more
External Drives Optional USB Flash Memory
Optional Memory Flash Memory Expansion Module FL1024M/FL512M x 1 (MAX1024M)
ConnectivityHeadphones x 1
Microphone Mic./Line in Stereo
MIDI MIDI A (IN/OUT), MIDI B (IN/OUT)
AUX IN L/L+R, R(LEVEL FIXED) or LOOP RETURN L/L+R, R
AUX OUT L/L+R, R(LEVEL FIXED) or LOOP SEND L/L+R, R (Selectable)
AUX Pedal (optional) Switch or Volume x 3
LINE OUT MAIN OUT (L/L+R, R), Sub Output 1, 2
VIDEO OUT RGB Out, NTSC / PAL
RGB OUT Yes
Loop Return Yes
USB TO DEVICE USB 2.0 HighSpeed x 2 (Front /Back)
USB TO HOST USB 2.0 HighSpeed x 1
LAN Yes
External Speaker To Satellite Speaker (L/R), To Sub Woofer (L/R)

Amplifiers and Speakers

Amplifiers Optional Speaker (TRS-MS04)
Speakers Optional Speaker (TRS-MS04)

Power Supply

Power Supply AC Inlet

Bundled Software

CD-ROM Yes

Accessories

Included AccessoriesMusic Rest Yes

Merk

Yamaha
Instrument is: Occassion/tweedehands
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Garantie 12 maanden
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation