Yamaha YC88 Stage Keyboard

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd : Onbekend neem contact op voor meer info
  • Leverings kosten : Dit product wordt gratis bezorgd
  • Garantie termijn : 36 maanden
  • Staat in de Showroom? : Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering

Yamaha YC88 Stage Keyboard - Het Stagekeyboard opnieuw uitgevonden

Drawbar orgel voor authentieke uitvoeringen met first-class VCM sound

Speciaal voor de Live-Keyboardspeler geconcipeerd, biedt de nieuwe YC88 een volledig nieuw orgeldesign met virtuele Drawbars gebaseerd op Yamahas Virtual Circuitry Modeling (VCM) en combineert genereuze Live Controllers alsook authentieke Pianos, E-Pianos en FM-Synth-Sounds.

G E L U I D

Hoe reproduceert u het warme, authentieke geluid van een orgel met een compacte stagepiano? U bouwt een orgel-engine op de Yamaha-manier, van de grond af. Onze gepatenteerde Virtual Circuitry Modeling (VCM) reproduceert de elektronische schakelingen van vintage analoge EQ's, compressoren en faseverschuivers tot aan de transistoren en weerstanden, om de subtiliteiten vast te leggen die andere digitale simulaties niet kunnen realiseren. Of u nu vleugel, piano, elektrische piano of meer speelt, de YC88 geeft u authentieke toetseninstrumentgeluiden voor elk muziekgenre.

Normale prijs: € 3.997,00

Dera prijs : € 2.860,00

meer informatie
Yamaha
Product Omschrijving
Details

VCM-ORGEL

Yamaha plaatst het geluid van uw favoriete toonwielorgel in een krachtige, compacte stagepiano. De YC61 beschikt over drie versies toonwielorgels - zo uit de doos, bereisd en karakterrijk vintage. Meer nodig? Duik onder de motorkap om toetsklik, overspraak, luidsprekerrotatiesnelheid en meer aan te passen om de unieke orgelklank te krijgen waarnaar u op zoek bent.

VCM ROTARY SPEAKER

De YC61 biedt u het authentieke geluid van klassieke roterende luidsprekers zonder dat onderhoud nodig is. Kies uit twee natuurgetrouw gemodelleerde roterende-luidsprekerprofielen - helder en vol of rauw en agressief - en pas de rotorsnelheid boven of onder aan voor totale controle over alles.

VCM-EFFECTEN

VCM creëert het geluid en het gedrag van vintage-effecten en geavanceerde studiosignaalprocessors opnieuw door de elektronische schakelingen te modelleren tot op het niveau van de originele analoge componenten.

FM-ORGEL

In 1983 introduceerde Yamaha de iconische geluiden van FM-synthese (frequentiemodulatie) in de wereld met de lancering van de DX7. Nu brengt YC61 FM-synthese naar het orgel voor een nieuwe generatie toetsenisten. Schakel eenvoudig over naar FM Organ en uw drawbars besturen 8 FM-operatoren die een puur geluid met een massief laag sturen. Voeg roterende-luidspreker- of versterkersimulatie-effecten toe voor karakter en vibe. Intuïtieve bediening maakt het gemakkelijk om nieuwe geluiden te ontdekken. Of reproduceer klassieke transistororgelklanken van warm tot rietachtig tot levendig door een van de drie populaire FM-orgelmodi te kiezen.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

88 keys

Merk Yamaha
Instrument is: Nieuw
Bezorgkosten Dit product wordt gratis bezorgd
Garantie 36 maanden
Bezorgtijd Onbekend neem contact op voor meer info
Staat in showroom Ja, mogelijk in andere kleur/uitvoering
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation