Yamaha Arius YDP-142 R

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd :
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn :
  • Staat in de Showroom? :

Realiseer uw pianomogelijkheden met een Yamaha ARIUS digitale piano.

Digitale piano met GHS-klavier met matzwart toetsbeleg en voices met Pure CF-klankopwekking.

De Arius YDP-142 digitale piano biedt een authentiek pianotoucher en -klank, geschikt voor elke pianist met ambities. Het Graded Hammer Standard-mechaniek (GHS) bevordert een goede vingerzettingtechniek voor een gemakkelijke overgang naar spelen op akoestische piano's en vleugels. De PureCF-klankopwekking biedt de expressieve opnamen van een Yamaha-concertvleugel.

Incl. krukje en hoofdtelefoon.

Normale prijs: € 869,00

Dera prijs : € 799,00

Yamaha
Product Omschrijving
Details

Kenmerken

Geavanceerd vleugelgeluid om uw expressiviteit te ondersteunen

 

Pure CF-klankopwekking begint met het uiterst nauwgezet opnemen van Yamaha's vermaarde concertvleugel. Deze opnamen bevatten een aantal dynamische niveaus van pianissimo tot fortissimo, zodat u de gevoelige aanslag van een zachte passage kunt ervaren, evenals de pure kracht van met twee handen gespeelde akkoorden. En de 128-noten polyfonie zorgt ervoor dat de YDP-142 geschikt is voor een veeleisend repertoire en zelfs bij complexe passages geen noten kwijtraakt.

GHS-klavier met matzwart toetsbeleg, het klavier met de langstaande reputatie

Voor elke pianist is een aanslag als op een akoestische piano of vleugel essentieel. Yamaha's Graded Hammer Standard-klavier (GHS) realiseert de zwaardere aanslag die nodig is voor de lagere noten en de lichtere aanspreekbaarheid op de hogere noten. De YDP-142 kan een betrouwbare partner voor u worden met dit GHS-klavier, dat al een lange tijd een hoogstaande reputatie heeft.
Om te zorgen dat de YDP-142 uw favoriet wordt, kunt u uit 3 soorten aanslaggevoeligheid kiezen - hard, medium of soft - afhankelijk van de kracht in uw vingers of uw speelstijl. U kunt spelen met de favoriete klavierinstelling die u het best bevalt.

De nieuwste akoestische technologie, 'Acoustic Optimizer' voor ongelooflijke geluid

De Acoustic Optimizer is een nieuwe, unieke Yamaha-technologie. Door gebruik te maken van een speciaal ontwerp en unieke positionering in het instrument, past de Acoustic Optimizer fysiek de akoestische stroom binnen het instrument aan, die de reflecties regelt en het totaalgeluid verrijkt. De combinatie van Acoustic Optimizer en digitale technologie zorgt voor ongelooflijk expressieve mogelijkheden.

 

Voor comfortabel oefenen thuis

Voor pianisten die zachtjes willen oefenen, past Intelligent Acoustic Control automatisch het geluid aan, zodat de piano zelfs bij lage volumes een gebalanceerde, rijke klank geeft.
Voor volledig stil oefenen is een hoofdtelefoonaansluiting beschikbaar. Dankzij de dubbele hoofdtelefoonaansluiting kunnen twee mensen tegelijk van het pianospel genieten, in volledige privacy. Oefen zoveel als nodig is, voordat u de hoofdtelefoon ontkoppelt om anderen uw voortgang te laten beluisteren.

Halfpedaalregeling

De continu- of halfdemperpedaalregeling geeft een gedetailleerde nuance en subtiliteit die u normaal alleen bij een vleugel ervaart. Dit wordt gerealiseerd door continu de hoeveelheid nootsustain te vergroten van licht naar vol, naarmate u het sustainpedaal verder intrapt.

Demperresonantie

Demperresonantie reproduceert digitaal de harmonische interactie die tussen snaren op akoestische vleugels plaatsvindt. Als het demperpedaal tijdens het spel wordt gebruikt, worden de harmonischen die door meetrillen van andere snaren ontstaan, bij de noten gevoegd die u speelt, totdat het pedaal wordt losgelaten.

Opnemen voor zelfcontrole. Handige 2-sporen songrecorder voor elke pianist.

De ingebouwde, 2-sporen songrecorder is een fantastische manier om uw spel vast te leggen en uw voortgang te beluisteren tijdens het afspelen. U kunt ook de rechter- en linkerhandpartij afzonderlijk opnemen, zodat u de gedeelten voor de afzonderlijke handen apart kunt oefenen in elk door u gewenste tempo. Dus op die manier kunt u met één hand oefenen terwijl de songrecorder de andere speelt.

50 vooraf ingestelde pianosongs met bladmuziekboek

 

De songafspeler bevat al 50 klassieke pianosongs, die ook in bladmuziek '50 Greats for the Piano' wordt meegeleverd. Leer hoe u deze stukken in uw eigen tempo kunt spelen, met één hand per keer of in een lager tempo. Of luister gewoon naar de songs als achtergrondmuziek.

USB TO HOST

Maak eenvoudig verbinding en werk samen met een verscheidenheid aan apps voor computers of mobiele apparaten voor educatie, het maken van muziek of muzikaal entertainment. Sommige apps helpen u te leren spelen, andere helpen u uw muziek te delen. Met de app MusicSoft Manager kunt u songs opslaan die u met de ingebouwde recorder hebt gemaakt, maar u kunt er ook songs mee toevoegen die u van derden hebt verkregen.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Specificaties

Size/Weight

DimensionsWidth 1,357mm (53-7/16")
Height 815mm (32-1/16")
Depth 422 mm (16-5/8")
WeightWeight 38kg (83 lbs., 12 oz)

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 88
Type Graded Hammer Standard (GHS) Keyboard with Matte Black Keytops
Touch Sensitivity Hard/Medium/Soft/Fixed
PedalNumber of Pedals 3
Half Pedal Yes
Functions Damper, Sostenuto, Soft
PanelLanguage English

Cabinet

Key CoverKey Cover Style Sliding
Music Rest Yes

Voices

Tone GenerationPiano Sound Pure CF Sound Engine
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 128
PresetNumber of Voices 10

Effects

TypesReverb Yes
Damper Resonance Yes
Intelligent Acoustic Control Yes

Songs

PresetNumber of Preset Songs 10 Demo Songs, 50 Piano Preset Songs
RecordingNumber of Songs 1
Number of Tracks 2
Compatible Data FormatPlayback Standard MIDI File (SMF) Format 0&1
Recording Standard MIDI File (SMF) Format 0

Functions

MiscellaneousDual/Layers Yes
Duo Yes
Metronome Yes
Tempo Range 5 - 280
Transpose -6 to 0, 0 to +6
Tuning Yes

Storage and Connectivity

StorageInternal Memory Uer song : One song approx. 100 KB Loading song data from a computer : Up to 10 songs; Total maximum size approx. 900KB
ConnectivityHeadphones x 2
USB TO HOST Yes

Amplifiers and Speakers

Amplifiers 6W x 2
Speakers Oval (12cm x 6cm) x 2
Acoustic Optimizer Yes

Power Supply

Power Supply AC power adaptor : PA-150 or an equivalent recommended by Yamaha
Power Consumption 9W (when using the PA-150)
Auto Power Off Yes

Accessories

Included AccessoriesSong Book 50 Greats for the Piano
Others Owner's Manual, Quick Operation Guide
Garantie Nvt
Bezorgkosten Nvt
Bezorgtijd Nvt
Staat In showroom Nvt
Merk Yamaha
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.