Yamaha YDP-163 B Black Satin Demo

  • Product is : VERKOCHT!
  • Levertijd : Niet meer leverbaar
  • Leverings kosten : Neem contact op voor de bezorgkosten
  • Garantie termijn : 36 maanden
  • Staat in de Showroom? : Nee

Yamaha YDP-163 B (zwart mat) dem/showroom model

De beste digitale piano is de piano die met de pianist meegroeit. Naarmate het vaardigheidsniveau van de pianist stijgt, is een klavier vereist dat gebouwd is voor het serieuzere werk. De Arius YDP-163 beschikt over het Graded Hammer 3-klaviermechaniek met drie sensoren en toetsbeleg van synthetisch ivoor, wat de pianist een tastgevoel en respons geeft die doen denken aan enkele van de beste vleugels in de geschiedenis. De Pure CF-klankopwekking van de YDP-163 levert de klank van de Yamaha CFIIIS-concertvleugel nog expressiever voor de meer ervaren speler met een krachtigere 20Watt-stereoversterker. Dankzij de polyfonie van 192 noten, kunnen veel van de meest complexe pianocomposities worden gespeeld zonder dat er noten wegvallen en aangehouden noten klinken natuurgetrouw uit. De YDP-163 heeft alle gemakken van een elektrische piano zonder in te boeten op de prestaties van een akoestische piano.

Nog maar 1 over
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Pianogeluidskwaliteit die alleen mogelijk is bij Yamaha

De Pure CF-klankopwekking is het resultaat van vele jaren geschiedenis en expertise in het vervaardigen van piano's, gecombineerd met uiterst moderne samplingtechnologie. Yamaha is de marktleider in digitalepianotechnologie en dit is duidelijk als u luistert naar Yamaha digitale piano's die gebruikmaken van de Pure CF-klankopwekking. Het geluid van de vermaarde Yamaha CFIIIS 274cm concertvleugel wordt natuurgetrouw gereproduceerd, waardoor ongelooflijke dynamiek en expressiviteit mogelijk zijn, wat digitale piano's die met Pure CF zijn uitgerust, de naam Yamaha waardig maakt.

Uitstekende bespeelbaarheid en gevoel

Het 88 toetsen tellende GH3-pianomechaniek (Graded Hammer 3) reproduceert de aanslag van een akoestische piano, met een zwaardere aanslag in het laag tot een lichtere aanslag in de hogere octaven. Het beschikt ook over een driesensorconfiguratie, die nauwkeurig het gedrag van het klavier detecteert en interpreteert om te zorgen voor een respons en gevoel in vleugelstijl. Dit maakt snelle herhalingen van noten mogelijk en authentieke expressieve controle. Het pianoklavier met toetsbeleg van synthetisch ivoor biedt een oppervlak aan de witte toetsen dat vocht van de vingers absorbeert en voorkomt dat ze wegglijden.

Pedaalgebruik biedt een extra realistisch niveau

De halfdemperpedaalregeling geeft meer gedetailleerde nuance en subtiliteit bij het spelen, die u normaal alleen bij pedaalgebruik op een vleugel ervaart. Deze functie zorgt voor traploos regelen van de duur van de sustain, van kort tot volledig, afhankelijk van hoever het sustainpedaal wordt ingetrapt. Stereo sustainsamples bieden zachte, warme reflecties wanneer het demperpedaal wordt ingetrapt. Net zo biedt demperresonantie brede en diepe reflecties wanneer het pedaal wordt gebruikt. Het resultaat is een realistischer geluid, vergelijkbaar met dat van een akoestische piano. Het is mogelijk de subtiele veranderingen op te merken die plaatsvinden op het moment dat de pianist het pedaal begint in te trappen bij het bespelen van een toets.

Een piano met zijn eigen klassieke repertoire

De digitale piano van Yamaha is vooraf geprogrammeerd met een verscheidenheid aan klassieke pianosongs voor luisteren en leerplezier. Toetsenisten kunnen gebruikmaken van het bijbehorende boek, '50 Greats for the Piano', om de muzieknotatie te volgen en iconische muziekstukken te leren spelen. Ze kunnen de songs ook afspelen om van deze herkenbare pianofavorieten te genieten. Deze functie zal zeker uren aan plezier met dit geweldige instrument toevoegen.

Leg uw spel vast

The recording function built into the instrument allows players to record performances* with a single touch. Additionally, players can record up to 2 tracks for simultaneous playback, meaning that both hands can be recorded separately, or allowing them to overdub with different voices.

* Recordings are made in Standard MIDI file (SMF) format. Compatible software is required for playback of the recorded data on a computer.

Roep uw favoriete functies snel en eenvoudig op

De 'Digitale Piano Controller'-app, met een aantrekkelijke interface geoptimaliseerd voor iOS-touchscreens, biedt uw Yamaha-instrument een heel nieuw niveau van functionaliteit. Maak van uw iOS-apparaat een intuïtieve instrumentbediening, waardoor u nog sneller toegang krijgt tot functies en instellingen dan via het bedieningspaneel van uw instrument. Pas instellingen aan, kies voices en neem zelfs u spel op. Als u het geprobeerd hebt, wilt u nooit meer zonder!

Ontdek een inspirerende combinatie

Combineer twee voices, zoals vleugel en strijkers, voor een inspirerende nieuwe speelervaring. Niets fleurt piano-oefeningen meer op dan een pianostuk spelen met een ander geluid unieke combinaties van twee geluiden samen creëren. Experimenteer met deze combinaties om inspirerende nieuwe geluiden te ontdekken.

Optimale klank bij elk volumeniveau

Met de exclusieve IAC-functie (Intelligent Acoustic Control) van Yamaha, kunnen mensen genieten van het spelen op hun digitale piano's bij een lager volume in een rustige huiselijke omgeving. Voordat IAC werd geïntroduceerd, resulteerde spelen bij een laag volume in een verlies van hoge en lage tonen. Met de toevoeging van IAC past het instrument automatisch de balans tussen lage en hoge tonen aan, waardoor een realistischer geluid klinkt met meer diepte. Bovendien maakt de volumeknop automatisch fijne aanpassingen in het totaalgeluid van het luidsprekersysteem (EQ) bij spelen op laag volume. Dit vermogen om een rijk en gebalanceerd geluid te realiseren, ongeacht het volume, garandeert de hoogste geluidskwaliteit.

Volle klank ingebouwd in de behuizing

Yamaha heeft deze nieuwe technologie ontwikkeld met een diepgaande kennis van de akoestische eigenschappen van muziekinstrumenten. De Acoustic Optimizer zorgt voor een natuurlijke, egale klankrijkdom over het hele klavier door de geluidsstroom in en de klankregeling van de kast van het instrument te regelen.

Een nieuw soort hoofdtelefoonbeleving

Alleen Yamaha beschikt over de Stereophonic Optimizer. Als u via een hoofdtelefoon luistert tijdens het bespelen of weergeven van het instrument, past de Stereophonic Optimizer de ruimtebepaling van het geluid en de scheiding van de piano aan, wat resulteert in een ruimtelijk geluid met surroundsoundkwaliteit, wat u zal inspireren om uren achtereen te spelen. Binnen deze persoonlijke luisteromgeving, kan het lijken alsof het geluid van de piano vanuit de kast van het instrument wordt waargenomen, in plaats van uit de hoofdtelefoon, wat zorgt voor een realistischere en natuurlijkere beleving.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie 88 keys
Garantie 36 maanden
Bezorgkosten Neem contact op voor de bezorgkosten
Bezorgtijd Niet meer leverbaar
Staat in showroom Nee
Merk Yamaha
Instrument is: VERKOCHT!
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation