Yamaha Arius YDP-V240 7-star Package

  • Product is : Nieuw
  • Levertijd :
  • Leverings kosten :
  • Garantie termijn :
  • Staat in de Showroom? :

GHS-toetsenbord, voices met AWM dynamische stereosampling, een verscheidenheid aan authentieke voices en begeleidingsstijlen.

Incl.  gratis 7 sterren pakket:

7 STAR PACKAGE YDP-V240:

Star 1:

Gratis muziekboek & USB-stick met 100 speciale Yamaha songs in XG/XF formaat. Het voordeel van deze software is o.a. dat de Score (notenbeeld melodie partij) meteen correct in het display wordt weergegeven en tevens de juiste akkoorden voor de linkerhand in het display staan.

Star 2:

Gratis honderden leuke songstyles op USB-stick. Dit zijn geen gewone styles zoals Disco, Tango etc... maar styles die gerelateerd zijn aan een bepaalde song. Het geraffineerde is dat je deze styles met je akkoorden kunt beïnvloeden, zowel de variaties als de intro's en endings gelijk de associatie met dat bepaalde nummer oproept, en dus vrij bent om bijvoorbeeld een refrein nog eens te spelen.

Star 3:

Gratis 45 speciale Kerstliederen in XG/XF formaat. Het voordeel van deze software is o.a. dat de Score (notenbeeld melodie partij) meteen correct in het display wordt weergegeven en tevens de juiste akkoorden voor de linkerhand in het display staan. Tevens de bijpassende Christmas Styles zodat je ook zelf de liederen kunt spelen!

Star 4:

Ontdek Yamaha V240 digital piano met uw Personal Assistant, dit is uw eigen persoonlijke begeleider die u altijd kunt bellen, mailen of via afspraak in de winkel kunt ‘reserveren’. Handig, snel antwoord op uw vragen, uw PA kent namelijk uw niveau en specifieke wensen c.q. interesses.

Star 5:

36 maanden garantie op uw V240 zorgen ervoor dat u niet voor onvoorziene reparatie uitgaven komt te staan. Zekerheid met aan huis service!

Star 6:

Gratis in hoogte verstelbaar krukje

Star 7:

Gratis hoofdtelefoon (handig, met korte kabel)


Nog maar 1 over

Normale prijs: € 1.679,00

Dera prijs : € 1.499,00

meer informatie
Yamaha
Product Omschrijving
Details

Realistisch pianogeluid, geavanceerde functies en absoluut een genot om op te spelen

GHS-toetsenbord, voices met AWM dynamische stereosampling, een verscheidenheid aan authentieke voices en begeleidingsstijlen.

Graded Hammer Standard-toetsenbord (GHS) met matzwart toetsbeleg

Net als bij een traditionele akoestische piano, hebben de toetsen in het lagere bereik een zwaardere aanslag dan in het hogere, terwijl de toetsen in het hogere bereik beter reageren op lichter spelen. De matte afwerking van de zwarte toetsen versterken het luxueuze voorkomen van het toetsinstrument.

Variabele aanslaggevoeligheid

Selecteer de instelling hard, medium of soft voor aanpassing aan uw speelstijl of speelsterkte. Zet de aanslaggevoeligheid uit voor een vaste response, ideaal voor het bespelen van het orgelgeluid.

Advanced Wave Memory (AWM) dynamische stereosampling

AWM (Advanced Wave Memory) is een samplingsysteem dat een geluid produceert dat dat van een akoestisch instrument sterk benadert door digitale technologie te gebruiken om het instrumentgeluid op te nemen en digitale filtertechnologie van hoge kwaliteit te gebruiken om op de opgenomen audiosamples toe te passen. De golfvorm van het geluid dat door het bespelen van de toets van een akoestische piano wordt voortgebracht, verschilt afhankelijk van de speelsterkte, van pianissimo tot fortissimo. AWM dynamische stereosampling kan zulke dynamische nuances produceren door het opnemen van samples van verschillende speelsterkten. Hoe groter het aantal gebruikte samples, hoe hoger de expressieve kwaliteit en hoe groter de mogelijkheden worden.

Halfpedaalregeling

Hiermee kunt u de sustainduur variëren afhankelijk van hoe ver het pedaal wordt ingetrapt. Hoe verder u het pedaal intrapt, hoe langere sustain het geluid krijgt.

Live!-, Cool!- en Sweet!-voices

Een enorm palet geluiden van akoestische en elektronisch versterkte instrumenten. Er worden een mix van lange, stereo en meerlaagssamples gebruikt om het natuurlijke voorkomen, de resonantie, expressie en vibratie van het echte instrument volledig vast te leggen.

Automatische begeleiding

Met de automatische begeleiding produceert u automatisch begeleidingen door gewoon 'akkoorden' met uw linkerhand te spelen. Op deze manier kunt u het geluid van een complete band of orkest reproduceren, zelfs als u helemaal alleen speelt. Het geluid van de automatisch begeleiding is opgebouwd met ritmepatronen van de stijlen. De stijlen van het instrument beslaan een breed scala aan verschillende muziekgenres, waaronder pop, jazz en vele andere. Door deze begeleidingsstijlen te gebruiken kan iedereen, ook beginners, volleerde solo-optredens geven.

Easy Song Arranger

Naast elke standaardstijl bij elke song, kunt u een andere stijl selecteren om bij de song af te spelen met de Easy Song Arranger-functie. Dit betekent dat u een song die normaal een ballad is bijvoorbeeld als een bossanova, hiphop, enz. kunt afspelen. U kunt totaal verschillende arrangementen creëren door een andere stijl te selecteren waarmee een song wordt afgespeeld. U kunt ook de melodievoice van de song en de toetsenbordvoice wijzigen, voor een totaal andere indruk.

Speelassistentietechnologie (P.A.T.)

Speel met een song mee op het toetsenbord van het instrument en speel een perfecte partij, elke keer weer... zelfs als u de verkeerde noten speelt! Het enige dat u hoeft te doen is op het toetsenbord spelen, bijvoorbeeld beurtelings in het linkerhand en rechterhandbereik van het toetsenbord, en u klinkt als een professional, zolang u in de maat met de muziek speelt.

Muziekdatabase en externe bestanden

Als u muziek in uw favoriete stijl wilt spelen, maar u weet niet zeker wat de beste voice en stijl voor het soort muziek is dat u wilt spelen... selecteert u gewoon de betreffende stijl in de muziekdatabase. De paneelinstellingen worden automatisch aangepast voor de ideale combinatie van geluiden en stijl! Verder kunt u met dit instrument muziekdatabasebestanden gebruiken die via een computer zijn overgedragen of op een usb-geheugenstick zijn opgeslagen. Deze bestanden kunnen op dezelfde manier worden gebruikt als de interne muziekdatabase.

USB TO DEVICE-aansluiting

Plaats een usb-geheugenstick in de aansluiting USB TO DEVICE van het instrument. Hiermee kunt u op het instrument gecreëerde registratie-instellingen en gebruikerssongs opslaan en laden, alsook data van het aangesloten apparaat lezen.

Digital Signal Processor (DSP)

De DSP-effecten kunnen aan de hoofd- en duale voices worden toegevoegd. Deze lopen van reverbachtige, ruimtelijke effecten, tot distortion en andere dynamische bewerkingstools waarmee u het geluid kunt verbeteren of volledig kunt transformeren.

USB TO HOST-aansluiting

Duik in en maak optimaal gebruik van de uitgebreide wereld van computermuzieksoftware. Verbindingen en configuraties zijn uitzonderlijk eenvoudig, en kunt u op de computer opgenomen partijen met verschillende instrumentgeluiden terugspelen, allemaal met een enkel instrument.

Eenvoudig spelen met muzieknotatieweergave

Als u een song afspeelt wordt de betreffende notatie in de display weergegeven terwijl de song speelt. Dit is een fantastische manier om muziek te leren spelen. Als de song songtekstdata en akkoorddata* bevat, verschijnen de songteksten en akkoorden ook in de notatieweergave. * Er verschijnen geen songteksten of akkoorden in de display als de song niet de juiste songtekst- en akkoorddata bevat.

Yamaha Education Suite (Y.E.S.)

Yamaha Education Suite (Y.E.S.) is een geavanceerde set handige leerhulpmiddelen die in het instrument is ingebouwd, waarmee u uzelf kunt leren te spelen en op te treden. Y.E.S. helpt u een song onder de knie te krijgen met eenvoudige lesstappen. Elke les kan afzonderlijk voor uw rechter- en linkerhand worden gedaan, maar ook met beide handen.

Piano-resetknop

Pianospelen gaat snel en makkelijk met de Piano-resetknop. Een speciaal daarvoor bestemde knop roept een fantastisch klinkende piano op, met een ontstellend rijk en authentiek geluid en stelt het volledige keyboard in voor pianospelen.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie

Size/Weight

DimensionsWidth 1369 mm (53-7/8")
Height 852 mm (33-9/16")
Depth 502 mm (19-3/4")
WeightWeight 49 kg (108 lbs.)

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 88
Type Graded Hammer Standard-toetsenbord (GHS) met matzwart toetsbeleg
Touch Response Ja
DisplayType Volledig grafische lcd
Size 320 x 240 pixels
Color Monochroom
Contrast Ja
Score Display Function Ja
Lyrics Display Function Ja
Language Engels
PanelLanguage Engels

Cabinet

Key CoverKey Cover Style Schuifbaar
Color/Finish Donker palissander
Music Rest Ja

Voices

Tone GenerationTone Generating Technology AWM dynamische stereosampling
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 64
PresetNumber of Voices 131 + 361 XGlite + 12 drum/SFX-kits
Featured Voices 3 Live!-voices, 8 Sweet!-voices, 5 Cool!-voices
CompatibilityGM Ja
XGlite Ja
XF Ja

Effects

TypesReverb 35 typen
Chorus 44 typen
DSP 238 typen
Master EQ 2 typen
FunctionsDual/Layers Ja
Split Ja
Panel Sustain Ja

Accompaniment Styles

PresetNumber of Preset Styles 160
Fingering Multi en volledig toetsenbord
Style Control INTRO, MAIN x 2, FILL-IN x 2, ENDING
CustomUser Styles Style File-format
Other FeaturesEasy Song Arranger Ja
Music Database 300 + externe bestanden
One Touch Setting (OTS) Ja

Songs

PresetNumber of Preset Songs 30
RecordingNumber of Songs 5
Number of Tracks 6 (5 melodie + 1 akkoord)
Data Capacity Ongeveer 30.000 noten voor 5 gebruikersongs (als er alleen op 'melodie'-tracks wordt opgenomen)
Recording Function Ja
Compatible Data FormatPlayback SMF
Recording SMF (format 0)

Functions

RegistrationNumber of Buttons 2 (x 8 banken )
Lesson/GuidePerformance Assistant Technology (PAT) Akkoord, melodie, akkoord/vrij, akkoord/melodie
Yamaha Education Suite (Y.E.S.) Wachten, uw tempo, minus één, herhaal en leer, akkoordwoordenboek
Demo/HelpDemonstration Ja
Overall ControlsMetronome Ja
Tempo Range 5 - 280
Transpose -12 tot 0; 0 t/m +12
Tuning Ja
MiscellaneousPIANO Button Piano-resetknop

Storage and Connectivity

StorageInternal Memory 1895 KB
External Drives Optionele usb-geheugenstick (via USB TO DEVICE)
ConnectivityHeadphones x 2
USB TO DEVICE Ja
USB TO HOST Ja

Amplifiers and Speakers

Amplifiers 20 W + 20 W
Speakers 12 cm x 2

Power Supply

Power Consumption 40 W

Bundled Software

CD-ROM Ja

Accessories

Included AccessoriesHeadphones Hanger Ja
Merk Yamaha
Instrument is: Nieuw
Bezorgkosten Nvt
Garantie Nvt
Bezorgtijd Nvt
Staat In showroom Nvt
Maandaanbieding Nvt
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.