Yamaha genos

Welcome to the new world of Digital Workstation KeyboardsDe opvolger van de Tyros 5 is bekend: "GENOS"

Eindelijk. Na 4(!) jaar wachten op de opvolger van de beroemde Tyros 5 is er groot nieuws van Yamaha. Eind 2017 werd het nieuwe vlaggenschip onthuld. Niet de "Tyros 5 Special Edition", ook niet de "Tyros 6"... maar het allernieuwste Workstation Keyboard van Yamaha heet "GENOS"

De verwachte levertijd van de Genos, die overigens alleen in een zwarte 76-toetsen versie leverbaar is (dus geen 61-toetsen versie), is begin november, dus bijna gelijk met onze demostratie in Auberge de Rousch in Heerlen. Deze wordt gehouden op 6 november 2017 en staat gepland  om 20:00 uur.
Aanmelden is niet verplicht , maar wel wenselijk in verband met het reserven van de zaal grootte. Aanmelden kan via deze link.

Meer infomatie over aanvangstijd en locatie is hier te vinden.

Uitgebreide product informatie vindt je op onze Yamaha Genos PREMIUM Workstation Keyboard direct leverbaar .

De Genos wordt leverbaar met de Yamaha Genos keyboardstandaard L-7B zwart en de eveneens zwarte speakerset (GNS-MS01) speciaal voor de Yamaha Genos.

Dera Specials

Zoals je van ons gewend bent, hebben wij ook nu weer direct leuke en aparte extra's:

  1. De
  2. Ketron SD 1000 incl. Soundpatch voor Genos


Reserveer nu jouw Genos bij muziekhuisdera

Krijg als eerste de beschikking over het nieuwe Yamaha Genos Digital Workstation Keyboard. Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast, en wij houden je op de hoogte


Loading gears animation