Uniek Huurplan van Muziekhuis Dera

Een piano aanschaffen is een investering voor het leven. Dat doe je niet zo maar. Dan moet er eerst zekerheid zijn dat de liefde voor het pianospelen oprecht is. Om dat te ontdekken heeft Muziekhuis Dera een uniek huursysteem dat u de mogelijkheid geeft éérst een (silent) piano te huren voordat u koopt. Als blijkt dat het pianospelen een succes is, kunt u besluiten tot aankoop van het gehuurde instrument. Alle betaalde huur wordt dan volledig in mindering gebracht op de koopsom (binnen 24 maanden). Het is zelfs mogelijk te switchen en een andere piano of silent piano te kiezen.

De voordelen van ons huur met recht op koop plan:

 • Vrije keuze:  - Je maakt zelf de keuze van het instrument door een piano - nieuw of gebruikt - uit onze showroom te kiezen die het beste bij je past.
 • Flexibele huurperiode: - Je huurt minimaal voor 6 maanden en maximaal voor 24 maanden.
 • Lage huur prijs: - De huurprijs bedraagt 2% van de verkoopprijs per maand.
 • Geen rente:  - Je betaalt 0% rente
 • Geen borg:  - je betaald meestal géén borg.
 • Huur restitutie: -  Bij aankoop wordt alle betaalde huur gerestitueerd!
 • Geen koopverplichting: -  Je bent niet verplicht de piano die je huurt te kopen. Het staat je vrij om een andere piano in dezelfde of hogere prijsklasse te kiezen uit onze showroom
 • Ruilen:  - Het feit dat je dus niet “vast zit” aan uw huurpiano is absoluut een groot voordeel van ons huurplan. Als je namelijk een paar maanden les hebt gehad kun je veel beter je klankvoorkeur bepalen. Dan is het fijn alsnog te kunnen switchen. Misschien toch die 131 cm hoge piano met zijn briljante klank? Of toch maar een silent piano of een mooie design piano in verband met de buren…?
 • Transportkosten:  - tot 100 km bedragen de transportkosten, éénmalig € 120, - (mits begane grond of lift aanwezig)
 • Actuele instrumenten: -  In tegenstelling tot veel collega’s - die vaak uitsluitend oudere, veelal bruine piano’s verhuren die voor de verkoop toch niet interessant zijn - verhuurt Muziekhuis Dera attractieve nieuwe of jong gebruikte kwaliteitspiano’s van merken zoals Yamaha, Kawai, Ritmüller of Eterna etc…in bijvoorbeeld zwart hoogglans, noten of mahonie hoogglans. Dus meteen genieten van een goed maar ook mooi instrument in uw interieur!
 • Technisch 100%:  - Je huurpiano wordt - vóór plaatsing - door onze technische dienst gestemd en gecontroleerd op alle functies zodat je zorgeloos kunt oefenen op een goed gestemde piano. Mocht de interesse voor het pianospelen niet voldoende blijken, dan kunt u na 6 maanden gewoon per maand opzeggen. Wij halen de piano op en je bent overal vanaf!

Voorbeeld: momenteel hebben wij een mooie Yamaha U1 (121 cm uitvoering zwart hoogglans) met een prijskaartje van € 3.850, - in onze showroom staan. Het huurbedrag bedraagt € 80, - per maand. Stel je koopt deze piano na 24 maanden dan is het restbedrag € 1.930, - *

* Uiteraard hebben wij gunstige betaalmogelijkheden voor het restbedrag.