Huur een Digitale Piano


Huur een piano met recht op koop via het Dera huurkoop plan

Hoe graag u het misschien ook wilt, een akoestische piano is niet altijd te plaatsen. Je moet rekening houden met stemkosten, het gewicht van omstreeks 250 kg en je wilt de buren (zeker in het begin) niet tot last zijn. Bovendien is het verstandig voor de beginnende pianist éérst te proberen of pianospelen wel de juiste vorm van muziekbeoefening is alvorens tot aanschaf over te gaan.

Voordelen

Digitale piano's bieden bovendien, naast ruimtebesparing, tal van andere mogelijkheden zoals het spelen met diverse klanken (piano, kerkorgel, spinet etc..), volume aan te passen (met laag volume de buren zijn u dankbaar) en je kunt de toonhoogte en stemming te veranderen. Tevens hoeft een digitale piano nooit gestemd te worden en is het oefenen via hoofdtelefoon absoluut een groot voordeel.

Kopen na huurperiode

Als blijkt dat het pianospelen een succes is, kunt u besluiten tot aankoop van het gehuurde instrument. De betaalde huur wordt de eerste zes maanden volledig in mindering gebracht op de koopsom. Uiteraard is het mogelijk een andere digitale piano te kiezen. Alle betaalde huur wordt dan volledig in mindering gebracht op de koopsom. Het is ook mogelijk te kiezen voor een akoestische piano, hybride- of silent piano te kiezen.

De voordelen van het Uniek Huurplan: 

 • De huurprijs bedraagt vanaf € 25, - per maand (prijs afhankelijk van model)
 • Je huurt minimaal voor een periode van 6 maanden
 • Je betaalt 0% rente en meestal géén borg
 • Bij aankoop wordt alle betaalde huur gerestitueerd! (vanaf de 7e maand 50% retour)
 • Je betaalt dezelfde (internet) prijs die ook geldt bij directe koop. Eigenlijk betaal je de piano in twee keer, dit is het comfortabelste systeem van Nederland.
 • Je bent niet verplicht de digitale piano die je huurt te kopen. Het staat je vrij om een andere (digitale, akoestische, hybride of silent) piano in dezelfde of hogere prijsklasse uit onze collectie te kiezen.
 • Het gegeven dat je dus niet “vast zit” aan de huurpiano is absoluut een groot voordeel van ons huursysteem. Als je namelijk een paar maanden les hebt gehad kun je veel beter je klankvoorkeur bepalen. Dan is het fijn als nog te kunnen switchen als je tot definitieve aanschaf overgaat. Misschien toch die schitterende Clavinova in zwart hoogglans of wit satin? Of switchen naar een Roland stage-piano? Misschien zelfs een akoestische piano of een Silent-piano? Of een Yamaha Modus design piano of Avant Grand vleugel?
 • Zeer grote keus bij aanschaf! Aangezien Muziekhuis Dera officieel dealer is van alle bekende merken zoals Yamaha, Kawai, Roland, Nord, Casio, Korg etc.. bent u dus geenszins beperkt in uw keuze.
 • Eventuele transportkosten zijn afhankelijk van model, afstand en situatie op locatie.
 • Mocht de interesse voor het pianospelen niet voldoende blijken, dan kunt u na 6 maanden gewoon per maand opzeggen. U brengt hem terug of wij halen de digitale piano op en u bent overal vanaf!

Voorbeeld1: Kawai CL36 B

(no nonsense piano met dynamische klank en Responsive Hammer mechaniek met ivory keys)

Je huurt een Kawai CL36 Satin Black met een prijskaartje van € 899, -  voor een periode van 6 maanden. Het huurbedrag bedraagt € 45, -  per maand. Stel je besluit deze digitale piano na 6 maanden aan te schaffen dan is het restbedrag:

Prijs Kawai CL36 € 899, - minus € 270, - (6 x € 45 huur) = restbedrag € 629, -

Voorbeeld2: Kawai CA17 Premium Black Satin

(gunstige piano met volledig houten toetsenbord en EX vleugelklanken) 

Je huurt een Kawai CA17 Black Satin met een prijskaartje van € 1.649, -  voor een periode van 6 maanden. Het huurbedrag bedraagt € 90, -  per maand. Stel je besluit deze digitale piano na 6 maanden aan te schaffen dan is het restbedrag:

Prijs Kawai CA17 € 1.649, - minus € 540, - (6 x € 90 huur) = restbedrag € 1.109, -

Indien u na 6 maanden nog niet zeker bent of u doorgaat met pianospelen kunt u het Uniek Huurplan per maand verlengen. Vanaf de 13e maand krijg je nog altijd 67% van de huur in mindering gebracht bij aankoop.

Voorbeeld 3: Kawai CA48 Premium Black Satin

(gunstige piano met volledig houten toetsenbord en 3 dynamische vleugelklanken) 

Je huurt een Kawai CA48 Black Satin of Rosewood met een prijskaartje van € 1.899, -  voor een periode van 6 maanden. Het huurbedrag bedraagt € 95, -  per maand. Stel je besluit deze digitale piano na 6 maanden aan te schaffen dan is het restbedrag:

Prijs Kawai CA48 € 1.899, - minus € 570, - (6 x € 95 huur) = restbedrag € 1.329, -

Indien u na 6 maanden nog niet zeker bent of u doorgaat met pianospelen kunt u het Uniek Huurplan per maand verlengen. Vanaf de 13e maand krijg je nog altijd de helft van de huur in mindering gebracht bij aankoop.
Enkele voorbeelden van onze digitale huurpiano’s:

 • Kawai CL-36 Black Satin voor € 45,- per maand *
 • Yamaha P-45 stagepiano voor € 25, - per maand *
 • Kawai ES100 B Portable Piano Set incl. onderstel voor € 40,- per maand *
 • Yamaha YDP-163 Black Satin incl. krukje voor € 50, - per maand **
 • Yamaha CLP370 Rosewood incl. krukje voor € 75,- per maand ** (verhuurd)
 • Roland F120r Black Satin incl. krukje voor € 40, per maand **
 • Roland HPi50 rosewood incl. Pianobank voor € 65, - per maand **
 • houten klavier incl. krukje voor € 90,- per maand *
 • Roland HP-i50 Rosewood occasion met ingebouwd lessysteem incl. krukje voor € 65, - per maand **(verhuurd)
 • zwart hoogglans incl. krukje voor € 95, - per maand **

* ophalen (deze modellen digitale piano's passen in auto's met afklapbare achterbank, stationwagen etc..)

** kan geleverd worden (transportkosten afhankelijk van afstand)