Huur een Accordeon


MUZIEKHUIS DERA huur-met-recht-op-koop-plan !

Een accordeon aanschaffen is een investering voor jaren. Dat doe je niet zo maar. Dan moet er eerst zekerheid zijn dat de liefde voor het accordeonspelen oprecht is.

Om dat te ontdekken heeft Muziekhuis Dera een uniek huursysteem dat u de mogelijkheid geeft éérst een accordeon te huren voordat u koopt. Als blijkt dat het accordeonspelen een succes is, kunt u besluiten tot koop van het gehuurde instrument.

Alle betaalde huur wordt dan volledig in mindering gebracht op het aankoop bedrag (binnen 24 maanden). Na de huurperiode is het zelfs mogelijk naar een andere accordeon, een midi-accordeon of zelfs een Roland V-accordeon, te switchen.

De voordelen van ons huur met recht op koop plan:

 • Je maakt zelf de keuze van het instrument door een accordeon uit onze huurcollectie te kiezen die het beste bij u past.
 • Je huurt minimaal voor 6 maanden en maximaal voor 24 maanden
 • De huurprijs bedraagt omstreeks 3% van de verkoopprijs per maand (met een minimum huurbedrag van € 20, - per maand)
 • Je betaalt 0% rente
 • Je betaalt meestal géén borg (afhankelijk van prijsklasse)
 • Bij aankoop wordt alle betaalde huur gerestitueerd!
 • Je bent niet verplicht de accordeon die u huurt te kopen. Het staat u vrij om een andere accordeon in dezelfde of hogere prijsklasse te kiezen uit onze showroom
 • Het feit dat je dus niet “vast zit” aan uw huuraccordeon is absoluut een groot voordeel van ons huurplan. Als je namelijk een paar maanden les hebt gehad kun je veel beter je klankvoorkeur bepalen. Dan is het fijn alsnog te kunnen switchen. Misschien tóch die mooi versierde accordeon met zijn briljante musette klank? Of een cassotto accordeon? Of een midi accordeon met een begeleidingsmodule? Of een Roland V-accordeon met al zijn mogelijkheden?
 • Géén administratiekosten!
 • In tegenstelling tot veel collega’s - die vaak oudere, minder interessante accordeons in hun verhuurpakket hebben - verhuurt Muziekhuis Dera attractieve kwaliteitsaccordeons van merken zoals Hohner, Paolo Soprani, Scandalli, of Guirrini etc…in naar wens 48, 72, 96 of 120 bassen.
 • Kinderen hebben uiteraard de mogelijkheid tussentijds te switchen naar een maatje groter (indien er prijsverschil is betaal je vanaf dat moment gewoon iets meer)
 • Indien gewenst wordt bij eventuele aankoop het instrument gratis door onze technische dienst op stemming en functie gecontroleerd.
 • Mocht de interesse voor het accordeonspelen niet voldoende blijken, dan kunt je na 6 maanden gewoon per maand opzeggen. Je brengt de accordeon terug en je bent overal vanaf!

Voorbeeld 1:

Je huurt een compacte Hohner Favorit IV P (96 basssen, 4-korig piccolo met 11 registers) met een prijskaartje van € 1.495, - in onze showroom staan. Het huurbedrag bedraagt € 45, - per maand. Stel dat u de accordeon na 24 maanden koopt dan is het restbedrag nog € 415, - *:

Voorbeeld 2:

 Je huurt een compacte, lichte Hohner Concerto II N (72 basssen, 2-korig met 3 registers) met een prijskaartje van € 1.050, - in onze showroom staan. Het huurbedrag bedraagt € 35, - per maand. Stel dat u de accordeon na 24 maanden koopt dan is het restbedrag nog € 210, - *

* Uiteraard hebben wij ook gunstige betaalmogelijkheden voor het restbedrag.