Huur een akoestische Piano


MUZIEKHUIS DERA huur-met-recht-op-koop-plan !

Een piano aanschaffen is een investering voor het leven. Dat doe je niet zo maar. Dan moet er eerst zekerheid zijn dat de liefde voor het pianospelen oprecht is. Om dat te ontdekken heeft Muziekhuis Dera een uniek huursysteem dat u de mogelijkheid geeft éérst een (silent) piano te huren voordat u koopt. Als blijkt dat het pianospelen een succes is, kunt u besluiten tot koop van het gehuurde instrument. Alle betaalde huur wordt dan volledig in mindering gebracht op de koopsom (maximaal 24 maanden). Uiteraard staat het u vrij een andere piano, Silent piano, TransAcoustic piano of Hybrid piano te kiezen uit onze collectie in dezelfde of hogere prijsklasse.

De voordelen van ons huur met recht op koop plan:

 • U maakt zelf de keuze van het instrument door een piano of vleugel uit onze huurcollectie te kiezen die het beste bij u past. We verhuren mooie occasions maar ook geselecteerde nieuwe piano's van bijvoorbeeld Yamaha en Kawai.
 • U huurt minimaal voor 6 maanden en maximaal voor 24 maanden
 • De huurprijs bedraagt 2% van de (advies)verkoopprijs per maand (minimum bedrag € 50, - per maand)
 • U betaalt 0% rente en meestal géén borg
 • Bij aankoop wordt alle betaalde huur gerestitueerd!
 • U bent niet verplicht de piano die u huurt te kopen. Het staat u vrij om een andere piano
  in dezelfde of hogere prijsklasse te kiezen uit onze showroom
 • Het feit dat je dus niet “vast zit” aan uw huurpiano is absoluut een groot voordeel van
  ons huurplan. Als je namelijk een paar maanden les hebt gehad kun je veel beter je
  klankvoorkeur bepalen. Dan is het fijn alsnog te kunnen switchen. Misschien toch die 131 cm hoge piano met zijn briljante klank? Of toch liever een silent of AURES piano of een mooie design piano in verband met de buren…?
 • Administratiekosten en transportkosten tot 100 km bedragen éénmalig € 120, - tot € 200, - (afhankelijk per model en mits begane grond of lift aanwezig)
 • In tegenstelling tot veel collega’s - die vaak uitsluitend oudere, veelal bruine piano’s verhuren die voor de verkoop toch niet interessant zijn - verhuurt Muziekhuis Dera attractieve nieuwe of jong gebruikte kwaliteitspiano’s van merken zoals Yamaha, Kawai, Ritmüller of Schimmel, Seiler etc…in bijvoorbeeld zwart hoogglans, noten of mahonie hoogglans. Dus gelijk genieten van een goed maar ook mooi instrument in uw interieur!
 • Je huurpiano wordt - vóór plaatsing - door onze technische dienst gestemd en gecontroleerd op
  alle functies zodat u zorgeloos kunt oefenen op een goed gestemde piano
 • Mocht de interesse voor het pianospelen niet voldoende blijken, dan kunt u na 6 maanden
  gewoon per maand opzeggen. Wij halen de piano op en u bent overal vanaf!

Voorbeeld:

Momenteel hebben wij een mooie occasion Yamaha U1 (121 cm uitvoering zwart hoogglans uit 1992) met een prijskaartje van € 5.600, - in onze showroom staan. Het huurbedrag bedraagt dus € 112, - per maand. Stel je koopt deze piano na 24 maanden dan is het restbedrag € 2.912, - *


* Uiteraard hebben wij gunstige betaalmogelijkheden voor het restbedrag.