Kawai NOVUS NV10S hybride piano & Ketron SD40 arranger module

 • Product is : Nieuw
 • Levertijd : Direct Leverbaar!
 • Leverings kosten : Gratis leverservice Dera transport
 • Garantie termijn : 5 Jaar
 • Staat in de Showroom? : Ja

Kawai NOVUS NV10S i.c.m. Ketron SD40 Arranger hybride digitale piano

Met de NOVUS NV10S voegt Kawai zich bij het exclusieve segment van hybride digitale vleugels. Sluit er de arranger module Ketron SD40 op aan en je kunt spreken van de beste Arranger Hybride Piano ter wereld. Combineer de vleugelklank van de NV10S met de fantastisch geprogrammeerde Live Styles van Ketron  SD40.
 • Millennium III Hybrid vleugelmechaniek
 • vleugel dempermechaniek
 • 5“ touchscreen,
 • SK-EX Rendering klankopwekking
 • ONKYO techniek
 • Ketron SD40 Arranger Module
 • Split van NV10 = Split SD40
 • Honderden Natural Sounds for Right Hand
 • Honderden Live Styles voor Left Hand
 • etc..

Millennium III Hybrid vleugelmechaniek met optisch hamersensorsysteem

De NOVUS NV10 is de eerste digitale piano die met het gerenommeerde Kawai mechaniek van een akoestische vleugel is uitgerust. Dit mechaniek is beroemd om zijn extra lange toetsen van dennenhout en innovatieve ABS carbon componenten, die stabieler, lichter, preciezer en duurzamer zijn dan conventionele houten mechanieken.

Het speciaal aangepaste Millennium III Hybrid klaviermechaniek van de NV10 vervangt de traditionele vilten hamers door ABS hamers met een gegradueerd gewicht van de bas tot in de discant, terwijl zeer precieze optische sensoren de snaren vervangen en iedere nog zo subtiele beweging van de hamers accuraat meten.

 
 
Nog maar 1 over

Normale prijs: € 13.320,00

Dera prijs : € 11.180,00

meer informatie
Kawai
Product Omschrijving
Details

Dempermechaniek van een vleugel voor een authentiek pedaalgevoel

Behalve met een volwaardig vleugelmechaniek is de NOVUS NV10 als eerste Hybrid instrument met een echt mechanisch vleugelmechaniek uitgerust. Ook omdat wegens het ontbreken van snaren in de NV10 geen fysieke dempers nodig zijn, is het mechanische gedeelte van dit mechaniek geïmplementeerd, daar het een essentiële invloed op het speelgewicht van het klavier bij het gebruik van het demperpedaal heeft.

De klank van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel, gereproduceerd met de nieuwste SK-EX Rendering Sound technologie

De schitterende klank van de Kawai SK-EX concertvleugel vormt het hart van de nieuwe NOVUS NV10. De wereldwijd in hoog aanzien staande Shigeru Kawai modellen worden vanwege hun heldere klank gewaardeerd en zijn steeds weer te vinden op de podia van concertzalen en conservatoria.

Om de indrukwekkende klank van de Shigeru vleugel zo natuurgetrouw mogelijk te kunnen reproduceren, heeft Kawai de nieuwe SK-EX Rendering klankopwekking ontwikkeld, die gekenmerkt wordt door een Multi-Channel-sampling met hoge resolutie van alle 88 toetsen, gecombineerd met de nieuwste resonantie modelling technologie. De Multi-Channelsampling bevat de klank, opgenomen van meerdere posities van de Shigeru Kawai concertvleugel, die een breder spectrum kan reproduceren en zodoende meer levendige en authentieke klankveranderingen bij een dynamisch spel mogelijk maakt. Deze natuurlijke en expressieve klank wordt nog rijker door het gebruik van Physical Modelling met nieuw ontwikkelde resonantie algoritmen. De complexe totale klank, die samengesteld is uit de snaren, de pedalen en vele andere onderdelen van een akoestische concertvleugel, geeft de speler het gevoel alsof hij achter een echt instrument zit.

Alternatieve akoestische pianoklanken en een grote keuze aan extra klanken

Behalve met de nieuwe SK-EX Rendering klankopwekking is de NOVUS NV10 nog met de populaire Harmonic Imaging XL technologie uitgerust. Deze bevat akoestische pianoklanken en een grote keuze aan extra klanken. Zo vindt u bijvoorbeeld de bijzondere klank van de Kawai EX concertvleugel, die – naast andere vleugels – vaak internationaal door beroepspianisten voor evenementen zoals het Chopin-, Tsjaikovski- of het Rubinsteinconcours wordt uitgekozen. De klanken van de middelgrote Shigeru Kawai vleugel SK-5 en van de akoestische Kawai piano K-60 geven de speler de mogelijkheid ook eens verschillende klankkarakteristieken van verschillende afmetingen van vleugels of de karakteristiek van een akoestische piano te leren kennen.

Behalve over de akoestische pianoklanken beschikt het model NOVUS NV10 over een omvangrijke keuze aan verdere klanken, zoals bijv. E-piano´s, Hammond- of kerkorgel, strijkers- of ook koorklanken, die de musicus een zeer afwisselend spel van de meest uiteenlopende genres mogelijk maken. De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken (bijv. vleugel en strijkers) op het klavier mogelijk, terwijl de Split resp. vierhandig modus een onderverdeling van het klavier in een linker en een rechter gedeelte mogelijk maakt.

Verander het klankkarakter naar uw voorstellingen met de Virtual Technician

Met de geïntegreerde Virtual Technician functie in de NOVUS NV10 kan het klankkarakter van de gekozen akoestische piano-, clavecimbel- of E-pianoklank eenvoudig via de display worden veranderd. Zo kan men bijvoorbeeld de intensiteit van de resonanties van snaren, dempers en klankkast of het geluid van de terugvallende hamers instellen. Men kan zelfs de toonhoogte en het volume van enkele afzonderlijke tonen veranderen en vervolgens op een favoriete geheugenplaats opslaan.

Bluetooth® MIDI en Audio

Naast de MIDI aansluitingen, waarmee een verbinding met andere MIDI toestellen kan worden gemaakt, is de NOVUS NV10 Hybrid digitale piano ook met Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio techniek uitgerust, die een draadloze communicatie met ondersteunde Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk maakt.

Wanneer de VN10 een keer met een smartphone, tablet of een ander intelligent toestel is verbonden, kan de bezitter in verbinding met zijn instrument comfortabel gebruikmaken van een ruime keuze aan muziekgerelateerde apps of bijv. zijn audiofiles, die op een gekoppeld product opgeslagen zijn, draadloos via de luidsprekers van de NV10 weergeven.

* De Bluetooth functionaliteit is niet in ieder verkoopland in de NV10 voorhanden.

USB to Device functionaliteit met MP3/WAV opname en weergave

De NOVUS NV10 is met USB aansluitingen uitgerust, die u niet alleen de mogelijkheid bieden om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een USB geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het mogelijk om songs (die in het interne geheugen van de NV10 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium af te spelen of daarop opgeslagen MIDI-files (SMF) direct met het instrument af te spelen zonder extra hardware nodig te hebben.

Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingsartiest in het MP3- of WAV-formaat is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld aan uw vrienden per e-mail sturen, de songs op een smartphone of een computer beluisteren of op uw computer op een cd branden.

Premium Audio hardware van Onkyo

Ontwikkeld in samenwerking met Onkyo, een van de toonaangevende Japanse Premium Audio producenten, behoort het model NOVUS NV10 mede tot de eerste instrumenten waarin speciale componenten voor een High-End audio weergave worden ingezet.

Met innovatieve technologieën, zoals bijv. 1-Bit Processing, Dual DAC Signal Conversion en de DIDRC Filtering van Onkyo, wordt de klankweergave van de Shigeru Kawai concertvleugel ongelooflijk helder en krachtig. Ook het spelen via koptelefoon wordt dankzij de geïntegreerde uiterst krachtige koptelefoonversterker Discrete Spectra Moduls een bijzondere belevenis.

Kleurrijke touchscreen display voor intuïtieve bediening

De NOVUS NV10 is het eerste instrument in zijn soort met een 5” touchscreen display. Discreet naast het klavier ingebouwd en met een hoge resolutie maakt de display met zijn aantrekkelijke gebruikersinterface het kiezen van de klanken en instellingen mogelijk. Op wens kan de display ook automatisch worden uitgeschakeld, opdat u zich volledig op het spelen kunt concentreren. Bovendien oogt het instrument dan nog puristischer.

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Technische Informatie
Klavier Millennium III Hybrid mechaniek met 88 gegradueerde ABS hamers en dempermechaniek Integrated Hammer Sensing System (IHSS), contactloze optische sensoren
Interne klanken Pianist modus: SK-EX Concert Grand, 10 rendering karakters Sound modus: 88 sounds
Klankopwekking Pianist modus: SK-EX Rendering, 88 toetsen multi-channel piano sampling, 88 toetsen resonance modelling Sound modus: Harmonic Imaging™ XL, 88 toetsen piano sampling
Keyboard modi Dual, Split, Vierhandig (incl. volume/balans regeling)
Polyfonie max. 256-stemmig
Effecten Pianist modus: Resonance Depth (10 types), Ambience (10 types) Sound modus: Reverb (6 types), Effects (24 types), (Chorus x 3, Delay x 3, Tremolo x 3, Auto pan x 2, Phaser x 2, Rotary x 6, Combination x 5)
Virtual Technician Pianist modus: Touch Curve (incl. User), Voicing (incl. User), Damper Noise, Fall-back Noise, Hammer Delay, Minimum Touch, Key Volume (incl. User), Half-Pedal Adjust, Soft Pedal Depth Sound modus: Touch Curve (incl. User), Voicing (incl. User), Damper Resonance, Damper Noise, String Resonance, Undamped String Resonance, Cabinet Resonance, Key-off Effect, Fall-back Noise, Hammer Delay, Topboard Simulation, Decay Time, Minimum Touch, Stretch Tuning (incl. User), Temperament (incl. User), Temperament Key, Key Volume (incl. User), Half-Pedal Adjust, Soft Pedal Depth
Interne Recorder Pianist modus: 3 song recorder (ca. 10 min. per song) Sound modus: 10 songs, 2 sporen recorder (ca. 90,000 noten)
USB Recorder Weergave: MP3, WAV, SMF, KSO (interne song file) Opname: MP3, WAV, Overdub audio, Save as SMF/KSO, Line In Recording
Metronoom 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8 + 100 slagwerkritmes 10~400 bpm (20~800 bpm bij maatsoorten met achtste noten)
Interne songs Demo Songs: 39 songs Piano Music: 29 songs Concert Magic: 176 songs Lesson functie: Oefeningen van Burgmüller, Czerny, Beyer, Bach, Chopin en vingeroefeningen incl. muziek / titels van Alfred zonder muziek
Favorites 16 geheugenplaatsen (4 x 4 pagina´s)
Transpose Key Transpose: -12~+12 halve toonsafstanden Song Transpose: -12~+12 halve toonsafstanden
Verdere instellingen & functies Sound Settings: Tuning (Sound mode only), Damper Hold (Sound mode only), Tone Control (incl. User), Speaker Volume, Line In Level, Wall EQ (CA98 only), SHS Mode, Phones Type, Phones Volume, LCD contrast, factory reset, MIDI setting, Bluetooth setting System Settings: Bluetooth MIDI, Bluetooth Audio, Bluetooth Audio Volume, Rename File, Delete File, USB Format, MIDI Channel, Send PGM, Local Control, Transmit PGM# On/Off, Multi-timbral Mode, Channel Mute, LCD Contrast, Auto Display Off, Auto Power Off, Factory Reset
Display 5” LCD touchscreen (480 x 800 pixels)
Bluetooth Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatibel) conform met de Bluetooth Low Energy MIDI specificatie
Lessenaar 6 posities instelbaar
Aansluitingen LINE IN (1/8” STEREO), LINE IN Level, LINE OUT (1/4” L/MONO, R), Headphones x 2 (1/4”, 1/8”), MIDI (IN/OUT), USB to Host, USB to Device
Pedalen Grand Feel Pedal systeem: Sustain (half pedaal mogelijk), Soft, Sostenuto.
Luidsprekersysteem 10 cm x 4 (luidspreker),  1,4 cm x 2 (dome tweeter),  16 cm x 1 (woofer)
Versterker 135 W (45 W x 3)
Vermogen 60 W
Afmetingen in cm (zonder lessenaar) 148,0 (b) x 64,5 (d) x 92,5 (h)
Gewicht in kg 127
Kleur oppervlak zwart hoogglans met zilver hardware
Garantie 5 Jaar
Bezorgkosten Gratis leverservice Dera transport
Bezorgtijd Direct Leverbaar!
Staat in showroom Ja
Merk Kawai
Instrument is: Nieuw
Maandaanbieding Nee
Bezorg-, Tranport-, Info- aanvraag

U kunt het onderstaande formulier gebruiken, om vragen te stellen over dit product.

U krijgt zo snel mogelijk bericht.

Loading gears animation